Inter Miami – Columbus Crew: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
Inter Miami
Teljesítmény:
V D D N V
  • DRV PNK Stadium
  • Július 05. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Columbus Crew
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A válogatott mérkőzések után váltunk. Mint tudjátok, sok lehetőségünk nincs így a nyár folyamán, ezért Amerikát vesszük célba. A hét közben lesznek bajnoki meccsek, szerdán hajnalban öt, csütörtökön pedig még egy. Ezekről lesz ma szó.

Továbbra is nagyon várják Miamiban, hogy Lionel Messi végre pályára léphessen, de még a Columbus elleni találkozón sem lesz ott. Ám két hét múlva már pályára léphet Sergio Busquets társaságában. Majd akkor dől el, mi lehet ebből a csapatból.

Most – az online sportfogadás szakértői szerint – esélye sincs a Miami csapatának, a Crew nagyon jó formában van, egymás után szerzi meg a győzelmeket.

A Greatwinnél 3.00 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen, 2.40 a vendégsiker.

Következzen az Inter Miami – Columbus Crew találkozó!

Inter Miami

Május közepe óta képtelen volt győzni a Miami a bajnokságban. De még a pontszerzés sem sikerült, egészen pontosan hét vereségnél jártak, amikor jött az Austin elleni találkozó. Hazai pályán játszottak, de még Lionel Messi és Sergio Busquets nélkül.

Esélyeshez méltón játszott az Austin, az első félidőben szinte teljesen kapu elé szegezték a Miamit, a legnagyobb lehetőséget mégis a hazaiak hagyták ki, Josef Martínez egy az egyben nem tudott túljárni Stuver eszén. Bezzeg a második félidőben!

Akkor már sikerült. Két perce tartott a második játékrész, amikor Martínez kihasználta az austini védők elképesztő hibáját. Sokáig nem örülhettek a hazaiak, mert a zöldmezesek egyenlítettek pár perccel később. És ez lett a vége.

A Miami továbbra is az utolsó helyen áll Nyugaton, de legalább végre pontot szereztek másfél hónap után.

Mérlegük 5-1-13, hátrányuk a 9. helyen levő DC Uniteddel szemben kereken 10 pont.

Hazai környezetben eddig négy meccsüket nyerték meg, egyszer ikszeltek és ötször kaptak ki.

A hivatalos honlap szerint Gregore, Franco Negri, Jean Mota, Ryan Sailor és Corentin Jean sérültek, míg DeAndré Yedlin és Kamal Miller a válogatottnál vannak.

A várható kezdőcsapat:

Callender – Taylor, Fray, Kryvtsov, Allen – Arroyo, Ruiz – Cremaschi, Pizarro, Robinson – Martínez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.30.
columbus
1:2
inter miami
2022.09.14.
inter miami
2:1
columbus
2022.09.01.
columbus
1:0
inter miami
2022.02.12.
inter miami
1:1
columbus
2021.10.17.
columbus
4:0
inter miami
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Columbus Crew

Jó formában van a Columbus Crew, úgyhogy a győzelmükre számítottunk a New York Red Bulls ellen. Még úgy is, hogy egyébként a vendégek legutóbb négyet rúgtak az Atlanta csapatának.

A forduló egyik legszebb gólját szerezte Cucho Hernández a mérkőzés első húsz percében, sarkazása utat talált a kapuba. Aztán némiképp váratlanul a vendégek egyenlítettek, de egyórányi játékot követően Yaw Yeboah újra a hazaiakat juttatta előnyhöz, három perccel később a New York Red Bulls tizenegyest hibázott.

A győzelemnek köszönhetően a Crew továbbra is halad előre, negyedik helyen vannak, megelőzték a Philadelphia Uniont. Előttük már csak a Revolution, a Nashville és a Cincinnati szerepel.

Idegenbeli mérlegük nem kifejezetten erős, ezen mindenképp javítaniuk kellene. Két győzelem mellett két döntetlen és öt vereség.

Mindössze Will Sands nem tudja vállalni a játékot sérülés miatt, mindenki más bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Schulte – Zawadzki, Moreira, Meineche Amundsen – Farsi, Matan, Nagbe, Yeboah – Zelarayan, Ramírez – Cucho

Tippelde

Idén egy meccset játszottak, azt a Miami nyerte meg idegenben. Meglepő, látva, hogy hol tart most a két csapat.

Hamarosan bemutatkozhat Lionel Messi, az sokat fog dobni majd a csapat teljesítményén, addig viszont nélküle kell boldogulni. Tata Martínez csapata legutóbb ikszelt, most azonban ez meglepő eredmény lenne. Bár látva a Crew idegenbeli statisztikáját…

Véleményünk szerint legalább két és fél gól fog születni a mérkőzésen, mellette pedig az X2 lehet a legjobb megoldás. Tipperősség: 3/5; 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső