Orlando City – Toronto FC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
Orlando City
Teljesítmény:
N D D V N
  • Exploria Stadium
  • Július 05. 01:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Toronto FC
Teljesítmény:
V V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Továbbra sincs semmi rendben a kanadai együttesnél, és most még egy kemény meló is vár rájuk. Mert milyen szóval lehetne illetni az Orlando elleni idegenbeli fellépésüket? Mással szerintem nem…

Kaká egykori csapata jó úton halad a rájátszás felé, most már sikerült egy ötpontos előnyt kiküzdeni maguknak, ugyanis az előző körben ők nyertek, közvetlen üldözőik viszont vereséggel zárták a fordulót.

Torontóban már lemondtak a play-offról, láthatóan az edzőcsere sem segített, bár ezt még lehet, hogy korai kijelenteni.

Online sportfogadás szempontjából talán ez egy könnyebb mérkőzés, de Amerikában ilyen nem biztos, hogy van.

A Quickwinnél 1.60 a hazai siker és 5.00 a vendég, 4.10 az iksz.

Jöjjön az Orlando City – Toronto FC találkozó!

Orlando City

Magabiztos játékkal, jó futballal, mondhatni simán győzte le az Orlando City legutóbbi ellenfelét, a mostanság magára találó Chicago Fire-t. Xherdan Shaqiriék azonban nem okoztak gondot, Facundo Torres duplája, valamint Ramiro Enrique gólja az ő sima sikerüket eredményezte.

Statisztika alapján mondjuk volt dolga bőven a hazai védelemnek és a kapusnak is, de a sikerük még így is megérdemeltnek mondható.

A győzelem hatására az Orlando megerősítette hetedik helyét a tabellán, ami ugyebár már rájátszást érő helyezés. Mivel a DC United és a CF Montreal is kikaptak, még előbbre is tudtak lépni, pontosabban el tudtak távolodni a két üldözőtől.

Az Orlando most ismét hazai pályán készülhet, és egyébként megint mondhatjuk, hogy kötelező a siker, a pontok otthon tartása.

Jól is megy a játék a liláknak otthon, legalábbis mostanában: Hat meccs óta veretlenek (három győzelem, három döntetlen), összmérlegük pedig 4-4-3. Ez azért annyira nem erős.

Adam Grinwis, Abdi Salim és Gaston González biztosan nem léphet pályára, míg Mikey Halliday lehet, hogy kimarad egy sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Gallese – Smith, Schlegel, Jansson, Rafael Santos – Pereyra, Cartagena – Torres, Ojeda, Angulo Cortes – McGuire

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.18.
orlando
4:0
toronto
2022.05.14.
toronto
0:1
orlando
2021.07.18.
toronto
1:1
orlando
2021.06.20.
toronto
2:3
orlando
2021.05.23.
orlando
1:0
toronto
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Toronto FC

Újabb meccs, újabb vereség. Ezúttal hazai pályán kapott ki a Toronto együttese, az ellenfél a Real Salt Lake volt. A meccsen egy gól döntött, melyet a vendégek szereztek a 92. percben. Íga a vereség még bosszantóbb lehet Terry Dunfieldéknak. Egyébként a kanadai minden valószínűség szerint csak ideiglenesen ült le a kispadra, hamarosan bejelenthetik az utódját.

A kérdés, hogy ez az utód mit tud kihozni ebből a keretből. A Toronto saját konferenciájában az utolsó előtti helyet foglalja el, már csak a Miami van mögöttük, és az is lehet, hogy már ők sem sokáig.

Összesen három győzelmet arattak, tízszer ikszeltek és nyolc alkalommal kaptak ki. A gyenge eredmények miatt kellett menni az egykori amerikai szövetségi kapitánynak, Bob Bradleynek.

A Toronto keleten az egyetlen csapat, amelyik még nem nyert idegenben. Négy döntetlenük és hat vereségük van, tízzel több kapott gól, mint lőtt.

Sérültjük most is baromi sok van, és még a válogatott meccsek is bekavarnak nekik. Az alábbi játékosok nem játszhatnak valamilyen oknál fogva:

Michael Bradley, Adama Diomandé, Cristian Gutiérrez, Matt Hedges, Sigurd Rosted, Victor Vazquez, Sean Johnson, Richie Laryea, Jonathan Osorio, Tomas Romero. És még ott van Kobe Franklin, aki kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Ranjitsingh – Franklin, O’Neill, Mabika, Petretta – Bernardeschi, Servania, Kaye, Insigne – Thompson, Sapong

Tippelde

Szerintem ez most nem kérdés. Az Orlando ugyan annyira nem győzött meg minket hazai pályán, de a formájuk indokolttá teszi, hogy rájuk tippeljünk. Pontosabban a Toronto teljes évi teljesítménye, valamint az idegenbeli mérlegük és a hiányzóik száma a döntő ebben az ügyben.

Hazai sikerre tippelünk tehát. Tipperősség: 5/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.67 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső