Inter – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 11.
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
  • Giuseppe Meazza
  • Május 13. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sassuolo
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai harmadik, egyben utolsó olasz mérkőzésünk következik. Ahogy az előző tippben elspoilereztem, a BL-elődöntő másik résztvevőjéről fogunk beszélgetni, Simone Inzaghi csapata otthon fogadja a Sassuolot. Ők ketten jó kis meccseket szoktak játszani, és úgy gondolom, ezúttal sem fognak csalódást okozni.

Az Inter fél lábbal a döntőben érezheti magát, miután tegnap este 2-0-ra legyőzték a Milant (összefoglaló a mai napon lesz olvasható), de azért a visszavágóra is készülni kell, plusz még a bajnokságban sem lehet lustálkodni, annyira erős a mezőny eleje. És az Inter akár még ezüstérmes lehet, azután, hogy hetekkel ezelőtt csak a hatodik helyen szerénykedett szörnyű formában.

A Sassuolo csak a középmezőnyben, az ő szereplésük nekem idén egy picit csalódás, még akkor is, ha egyetlen győzelemmel akár öt helyet léphetnek előre.

Az online sportfogadás szakértői nagyon sima hazai győzelmet gondolnak. A Powbet 1.40-et ad most az Interre, 7.10 -et a Sassuolora és 4.80-at a döntetlenre.

Következzen az Inter – Sassuolo találkozó!

Inter

Simone Inzaghi együttese ott folytatta tegnap este a Giuseppe Meazzában, ahol legutóbb abbahagyták. Egymás után nyerik a meccseket, egymás után nyerik a rangadókat. Ennek köszönhetően vannak ott fél lábbal a BL-döntőben, két lábbal a kupadöntőben, és ennek köszönhetően léptek fel a bajnokság negyedik helyére.

A kék-feketéket mostanában lehetetlen elkapni, és ez a Milannak tegnap harmadjára sem sikerült. Két gyors góllal büntették a rossoneri figyelmetlenségét, elsőként Edin Dzeko talált be, majd szinte rögtön Henrikh Mkhitaryan is.

Utolsó bajnokijukat Rómában játszották, José Mourinhoékat ugyanúgy 2-0-ra verték meg.

A harmadik helyen álló Lazioval szemben a hátrányuk már csak egy pont, a második Juventus háromra van. Miután négy forduló van még hátra, simán meg lehet az ezüstérem is. Nemrég azt mondtam, ezt a szezont Inzaghi nem tudja megmenteni. Tévedtem.

Danilo D’Ambrosio tegnap a kispadra már le tudott ülni, viszont Dalbert és Milan Skriniar továbbra is hiányozni fognak.

A kérdés ugyanaz, mint az előző tippben, mennyire rotál majd Inzaghi? Mert egy Spezia ellen ez lehet, nem sokat számít, de egy Sassuolo ellen már számíthat…

A várható kezdőcsapat:

Onana – D’Ambrosio, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Asllani, Gosens – Correa, Lukaku

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.29.Barátságos Mérkőzés
sassuolo
0:1
inter
Barátságos Mérkőzés
2022.10.08.Serie A
sassuolo
1:2
inter
Serie A
2022.02.20.Serie A
inter
0:2
sassuolo
Serie A
2021.10.02.Serie A
sassuolo
1:2
inter
Serie A
2021.04.07.Serie A
inter
2:1
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sassuolo

Mostanában megint nem megy a Sassuolonak, de már totál megszoktam, hogy kiismerhetetlenül játszanak a zöld-feketék. Legutóbbi két meccsükön egy pontot szereztek, kikaptak a Laziotól és ikszeltek a Bolognával. Utóbbi mérkőzésen megint Domenico Berardi rúgta a gólt, de a vendégek hamar egyenlítettek. A második félidőben pedig már nem történt semmi.

Az olasz bajnokságot három részre lehet osztani. Van az élmezőny, az a hét csapat, akik marakodnak az európai kupaindulást érő helyekért. Van a középmezőny, melynek a Sassuolo is tagja… és vannak a többiek.

A csapat most a 13. helyen áll, ám két pont a különbség köztük, és másik öt csapat között. 46 pontja van a Fiorentina – Udinese – Bologna – Torino – Monza kvintettnek, és aztán jön a Sassuolo 44-gyel.

Idegenben 4-4-9-es a mérlegük, legutóbbi három meccsüket elveszítették.

Alessio Dionisi csapata az egyetlen a Serie A-ban, ahol nincs egyetlen egy sérült sem, eltiltott sem, így a mester a legjobb összeállításban küldheti a fiúkat pályára.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Erlic, Tressoldi, Marchizza – Frattesi, Lopez, M. Henrique – Berardi, Pinamonti, Laurienté

Tippelde

Nagy csalódás lenne hazai részről, ha most buknának, ennyire közel a kitűzött célhoz, az ezüstéremhez. A kétgólos előny megnyugtathatja, de el nem altathatja őket, így Inzaghinak egy picit változtatni kell. És ez lehet a vendégek esélye a pontszerzésre.

Úgy gondolom, nem fog összejönni a bravúr, de azt meg merem tippelni, hogy mindkét csapat a hálóba fog majd találni, mint a legutóbbi ötből három meccsnél is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.78 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.78 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.78 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső