Spezia – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 11.
Spezia
Teljesítmény:
V V V D V
  • Stadio Alberto Braglia
  • Május 13. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
V N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap este lejátszották a legnagyobb presztízzsel bíró európai kupa elődöntőjének első felvonását, ám a csapatoknak nincs ideje a pihenésre, szombaton mindketten pályára lépnek. Mi pedig most velük folytatjuk. Az AC Milan, amellett, hogy vereséget szenvedett, még megnyerte magának azt is, hogy idegenben játsszon, La Spezia városkájába látogatnak, hogy a kiesés elől menekülő házigazda ellen lépjen pályára.

Nem szabad a mérkőzést elhanyagolni, és nem szabad félvállról venni, hiába jön jövő héten a BL-visszavágó az Inter ellen.

A kiscsapat azért küzd, hogy újra a piros vonal felett legyenek, ehhez pedig minden pontra szükségük lesz.

Bár a két csapat közötti különbség szemmel látható, a sportfogadás szakértői mégis óvatosak egy kicsit, nem is meglepő ez: A Greatwin oldalán most 1.94-ért látható a Milan győzelme, 4.10 a Spezia-siker és 3.50 a döntetlen.

Jöjjön a Spezia – AC Milan találkozó!

Spezia

Érett már egy ideje, hogy a Spezia kiesőhelyre kerül, ez most meg is történt. Fontos meccset buktak el, olyat, amit hozniuk kellett volna. Az ellenfelük a kiesőhelyen álló Cremonese volt, akiket az ősszel sem tudtak legyőzni. 2-0-ra kaptak ki, és ez az utolsó öt meccsükből a negyedik volt, amelynek végén egyetlen pontot sem szereztek.

Leonardo Semplicinek pörögnek a fogaskerekek a fejében, de egyszerűen abból kell főznie, ami van, és az nem túl sok. A Spezia kerete az egyik leggyengébb, ráadásul még sérülések is hátráltatják, ő pedig nincs abban a helyzetben, hogy egy hiányzó kulcsembert egy másik ugyanolyan erősségű játékossal pótol.

Hátrányuk most három pont a Veronával szemben, a Cremonese szintén három pontra van tőlük, mögöttük.

Hazai pályán 3-8-6-os a mérlegük, és ha a Milannak nem kellene a jövő heti BL-elődöntőre készülnie, nem adnék nekik semmi esélyt. Így azonban…

A csapatból ezúttal is hiányozni fog Daniel Maldini, Emil Holm, Jacopo Sala, Joao Moutinho és most még Kevin Agudelo sem lehet pályán, aki eltiltását fogja tölteni.

M’Bala Nzola viszont felépült, legutóbb csereként már játszott, most várhatóan a kezdőbe fog kerülni.

A várható kezdőcsapat:

Dragowski – Amian, Wisniewski, Ampadu, Nikolaou – Bourabia, Ekdal, Esposito – Shomurodov, Nzola, Gyasi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.05.Serie A
milan
2:1
spezia
Serie A
2022.01.17.Serie A
milan
1:2
spezia
Serie A
2021.09.25.Serie A
spezia
1:2
milan
Serie A
2021.02.13.Serie A
spezia
2:0
milan
Serie A
2020.10.04.Serie A
milan
3:0
spezia
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Régóta nem járt a Milan a Bajnokok Ligája elődöntőjében, az utolsóra 2006-ban került sor. Akkor végül megnyerték a sorozatot, ami most igazán meglepő lenne. Stefano Pioli csapata ugyanis tegnap „hazai pályán” kapott ki a városi riválistól, két korai gólt bekapva, gyengén játszva, ahogy Olivier Giroud fogalmazott a meccs után, a teljesítményük nem volt méltó a Bajnokok Ligájához.

Három napot pihenhetnek, vagy inkább kettőt, mert menni kell a Speziához, oda pedig el kell utazniuk, szóval fárasztó hét vár még a srácokra.

A meccs maga talán könnyű lesz számukra, hiszen mégis csak egy kiesőjelölttel fognak játszani.

Nem lazázhatnak, szükségük van a pontokra, máskülönben lemaradnak a jövő évi Bajnokok Ligájáról. Sőt, akár az összes európai kupasorozatról is.

Legutóbb rangadót nyertek, a Lazio ellen Ismael Bennacer és Theo Hernández góljaival győztek, azt megelőzően pedig kettő ikszet hoztak össze. Idegenben 6-6-5-ös a mérlegük, aminél vannak bőven jobbak.

Piolinak mérlegelnie kell, mi a fontosabb, akarja-e pihentetni a legjobbakat vagy sem?!

Rafael Leao az Inter elleni meccset kihagyta, és várhatóan ezúttal sem fog játszani. Szerintem bevethető lenne, de Pioli fix, hogy a visszavágóra fogja tartalékolni őt.

Mellette még Zlatan Ibrahimovic, illetve Malick Thiaw nem játszhat, az utóbbi eltiltott, az előbbi sérült.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Kalulu, Gabbia, Tomori, Ballo-Touré – Krunic, Tonali – J. Messias, De Ketelaere, Rebic – Origi

Tippelde

Véleményem szerint tartalékosan fog pályára lépni a Milan, abban bíznak, hogy még így is túljutnak a Spezián. Szerintem Piolinak igaza van – már, ha így dönt.

Nem a hazaiak meccse lesz ez, jöhet az újabb vereség, mi a vendégekre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső