Juventus – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 10.
Juventus
Teljesítmény:
N N V D N
  • Allianz Stadium
  • Február 12. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
V N D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Emlegetett szamár! Az előző tippben szóba került már a Juventus együttese, akiktől nemrégiben a könyvelésben talált problémák miatt 15 pontot levontak. Alaposan megfogta ez a csapatot, hiszen a dobogóról a középmezőny közepéig estek vissza. Kellemetlen. És így ennek a szezonnak már nagyjából vége, a Juve esélytelen (most annak tűnik), hogy a Bajnokok Ligáját érő negyedik helyre odaférjen. Ott különben is nagy a tülekedés, a zebrák már nem fognak odaférni…

Ahogy nem fér oda a Fiorentina csapata sem, bár tőlük szerintem idén ezt senki sem várta. Azt talán igen, főleg a tavalyi után, hogy sikeresen legalább az EL-ért vagy az EKL-ért küzdjenek, de Vincenzo Italiano együttese attól is távol áll most.

Szóval, ha szigorúan a Serie A táblázatát vesszük figyelembe, a Juventus – Fiorentina mérkőzés nem több két olasz középcsapat mérkőzésénél. Akik azonban ismerik a ligát, tudják, hogy ennél jóval többről van szó. Nem hiába ez az egyik legkelendőbb meccs az online sportfogadás kedvelői között.

A Juve tehát padlón, bár az elmúlt két mérkőzésük alapján kezdenek kimászsni belőle, a Fiorentina pedig olyannyira hektikusan szerepel, hogy megjósolhatatlan, mi lesz a mérkőzés vége.

Dusan Vlahovic és Federico Chiesa számára lesz ez egy érdekes mérkőzés, hiszen ők Firenzéből költöztek át Torinóba.

A két csatár mellett még nekünk lehet érdekes ez a mérkőzés, ezért is választottuk ki. A bukik szerint az öreg hölgy nyerni fog, 1.83-at fizet a 22bet a hazaiakra, 3.50-et a döntetlenre, 4.50-et a vendégekre.

Juventus

Pillanatok alatt került a Juventus együttese a dobogóról a középmezőnybe. Nyugtathatja őket az a tudat, hogy a pályán mutatott gyengébb formájuk miatt az első háromból amúgy is kikerültek volna. Ám nem mindegy, hogy az ötödik helyről várja a szezon további részét a csapat vagy a tízedikről. Utóbbi helyen tartózkodik most Massimiliano Allegri együttese. 26 pontjuk van, és ahogy mondtam, az utóbbi időben nem segítettek magukon azt illetően, hogy meg tudják közelíteni az élbolyban levőket.

Előbb kikaptak a Napolitól (ekkor a 15 pontról még nem tudtak), majd ikszeltek az Atalantával (ekkor már igen), majd meglepetésre kikaptak megint, ezúttal a Monzától.

Az együttes ezt követően javítani tudott, a kupában tovább tudtak jutni a Lazioval szemben (1-0), hétvégén pedig a Salernitana együttesét verték meg idegenben 3-0-ra. A gólokat a szerb különítmény szállította, Dusan Vlahovic kétszer, Filip Kostic egyszer talált be.

Hazai pályán jobbak, mint idegenben. Mindössze nyolc gólt kaptak, viszont háromszor annyit lőttek. Hét győzelmük van, három döntetlenjük, vereségük is csak egy, amit legutóbb a Monza mért a gárdára.

Paul Pogba továbbra sem tudott pályára lépni a Juventusban, ami egyre bosszantóbb, főleg, hogy korábban még arról is szó volt, hogy ott lehet a VB-n. Rajta kívül még nem játszhat Fabio Miretti, Arkadiusz Milik, Kaio Jorge és Leonardo Bonucci.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Vlahovic, Chiesa

Egymás elleni meccsek:

A szeptemberben lejátszott mérkőzése a két csapatnak döntetlen lett, 1-1-et játszottak az Artemio Franchiban, Firenzében. Arkadiusz Milik találatával a 9. percben már a vendégeknél volt az előny, de félóra elteltével a Fiorentina Cristian Kouamé találatával egyenlített. A vezetést is átvehették volna, ám tizenegyest rontott Luka Jovic. A második félidőben az eredmény már nem változott.

Nem jellemző a sok gól ezeken a meccseken, ötből öt az under 2,5 aránya az elmúlt időszakot figyelembe véve. A mérkőzések többségét a Juventus nyerte meg, ötből hármat, a Fiorentina egyszer, 2022 májusában volt jobb, valamint volt a fent kifejtett döntetlen.

Az Allianzban, a Juve otthonában szintén nagy fölényben van a zebramintás együttes, sőt még nagyobban, mint az összesített mérleget nézve. Ötből négyszer nyertek, a Fiorentina 2020-ban tudott nyerni, előtte hatszor, utána kétszer kaptak ki…

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.03.Serie A
fiorentina
1:1
juventus
Serie A
2022.05.21.Serie A
fiorentina
2:0
juventus
Serie A
2022.04.20.Olasz Kupa
juventus
2:0
fiorentina
Olasz Kupa
2022.03.02.Olasz Kupa
fiorentina
0:1
juventus
Olasz Kupa
2021.11.06.Serie A
juventus
1:0
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Egyre nagyobb zűrben van Vincenzo Italiano, a violák vezetőedzője. A Fiorentina tavaly még az élbolyt ostromolta, most azonban csak az alsóházban foglalnak helyet. Nem lehet azt mondani, hogy a tavaszi rajtot elkapták, nem is így történt. Ennek pont az ellenkezője.

A Fiorentina idén egyetlen mérkőzést tudott megnyerni a bajnokságban, január elején a Sassuolo ellen győztek utoljára. Azóta négy bajnoki mérkőzésen egy pontot szereztek, ikszeltek a Lazioval, viszont kikaptak a Romától, a Torinotól és a hétvégén a Bolognától is.

Hazai pályán Riccardo Saponara volt az, aki egyenlíteni tudott, miután a vendégek vezetést szereztek, de Thiago Motta csapata közvetlenül a második játékrész elején ismét előnybe került. És innen már a hazaiak nem tudtak felkelni.

A gárda most csak a 13. helyen áll, 6-6-9-es mérleggel. Erre sem lehetnek büszkék, de az idegenbeli mutatóikra sem: 2-3-5.

A Bologna ellen Igor, valamint Rolando Mandragora is megkapta az ötödik sárga lapját, ami miatt nem játszhatnak. Mellettük még két sérült van a keretben, Riccardo Sottil és Gaetano Castrovilli.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Dodo, Milenkovic, Martínez Quarta, Biraghi – Amrabat, Duncan – González, Bonaventura, Kouamé – Jovic

Tippelde

Nincs olyan helyzetben most a Fiorentina, hogy meglepetést tudjon okozni a Juventus pályáján.

Szerintünk simán nyerni fog a hazai csapat, még azt is nehezen elképzelhetőnek tartom, hogy a Fiorentina a kapuba talál…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.86 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső