Villarreal – FC Barcelona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 10.
Villarreal
Teljesítmény:
V V N V D
  • Estadio de la Cerámica
  • Február 12. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
FC Barcelona
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk az olasz bajnokságból fog érkezni. Mondanám, hogy rangadó, és egészen a múlt hétig valóban így is gondoltam. A Villarreal – FC Barcelona meccs lehet az első hosszú idők után, amin a Barcát elkaphatja valaki – mondtam magamnak. Aztán a sárga tengeralattjárót elsüllyesztette az a csapat a hétvégén, amelyik eddig csak rózsapatront lövöldözött rakéták és torpedók helyett. Igen, az Elche együtteséről van szó, akik mindezidáig nyeretlenek voltak. Ám a jég megtört…

Lehet, hogy egy mérkőzés alapján nem kéne leírni a Villarrealt. Sőt, ez biztos. De valamiért a fejemben az van, ha a tökutolsót nem tudták elintézni, mit kezdenek majd az elsővel?

Lényegében a Barcelona már közel jár ahhoz, hogy a bajnoki címet ünnepelje. Nem elbizakodottság ez, nem is nagyképűség, egyszerűen a puszta tények.

Már most hatalmas előnyük van, és a Real Madridnál láthatóan vannak gondok, nem is kicsik.

Nem mintha a Barcánál ne lennének, az elmúlt évek gyenge teljesítményét, a pénzügyi krach-közeli állapotot, Messi távozását nem lehet csak úgy elfelejteni, pláne nem megoldani. Azonban Xavi csinált egy nyerő csapatot, akik csak a bajnoksággal kell, hogy törődjenek. Lehet, botorság ezt mondani, de kétlem, hogy a kupa és az Európa-liga annyira érdekelné őket. Inkább akarják letaszítani a trónról a Realt. És nagyon közel állnak hozzá.

A sportfogadás egyik fellegvára, a Unibet irodája azt mondja, a Villarrealnak nem sok esélye van. 4.30-at fizetnek a győzelmükre, 4.10-et a döntetlenre, 1.79-et a vendégekre.

Villarreal

Setién Out! – kiálthatja az egyszeri Villarreal-szurkoló, aki alig várta már, hogy Setién valamit hibázzon, és lehessen ujjal mutogatni rá. Nem nagyon kedvelik a mestert, mióta kinevezték, vannak hangok a lelátóról, akik anélkül, hogy megpróbálna bizonyítani, kirúgnák. És most a Villarreal kisebb gödörbe is került.

A Rayo Vallecanotól elszenvedett hazai vereség is kellemetlen, de az még inkább, hogy ezt követően nem tudtak javítani, és az Elchétől is kikaptak. Mint mondtam, az Elche eddig egyetlen győzelmet sem tudott felmutatni 19 forduló alatt. És épp a Villarreal lett az első, akiket megvertek…

Nem is kicsit, Pere Milla, az Elche csatára háromszor is bevette a kaput, így mindegy volt Gerard Moreno találata…

A Villarreal a két vereség miatt hátrébb csúszott, megelőzte őket a Rayo, és ugyanott tartanak pontszámban, mint a Real Betis. Vagyis a hatodik helyen. Nemrégiben ez a csapat még a Bajnokok Ligája elődöntőjében szerepelt, ennél alább nem szeretnék adni az együttesnél. Még ha egy kicsit meg is gyengültek a tavalyi szezon óta.

Ezúttal ismét hazai pályán játszhatnak. Most mondanám, hogy a hazai mérlegük 6-1-2, de ez nem teljesen igaz. A stadion felújítása miatt a szezon jelentős részében Valenciában játszottak, a Levante otthonában, ez az ötödik meccsük lesz, amit a La Ceramicában lejátszhatnak. Eddig három győzelem és egy vereség a mérlegük.

Ha minden igaz, akkor három sérültje van a csapatnak. Alfonso Pedraza mellett Nicolas Jackson és Giovani Lo Celso nem állhat rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Reina – Foyth, Albiol, Torres, Mojica – Capoue, Parejo, Baena – Chukwueze, G. Moreno, Pino

Egymás elleni meccsek:

Nem is nagyon tudom már, miért gondoltam úgy, hogy a Barcát legyőzheti a Villarreal. A sárga tengeralattjáró az utóbbi években mindössze egyszer tudta elkapni a katalánokat, 2022 májusában nyertek 2-0-ra a Camp Nou-ban. Előtte azonban hosszú időn keresztül maradtak nyeretlenek, és már a döntetlen is nagy szónak számított.

Az idei szezonban októberben futottak össze, akkor de Jongék simán, meggyőző játékkal 3-0-ra nyertek. Betalált a kapuba Ansu Fati, illetve kétszer is Robert Lewandowski.

Saját közönsége előtt sem megy a sárgáknak, ötből négy mérkőzést veszítettek el a La Ceramicában, egyedül 2019-ben tudtak pontot szerezni, amikor 4-4-et játszottak ellenfelükkel. Egy olyan mérkőzést mondjuk most is elfogadnánk…

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.20.La Liga
barcelona
3:0
villarreal
La Liga
2022.05.22.La Liga
barcelona
0:2
villarreal
La Liga
2021.11.27.La Liga
villarreal
1:3
barcelona
La Liga
2021.04.25.La Liga
villarreal
1:2
barcelona
La Liga
2020.09.27.La Liga
barcelona
4:0
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

FC Barcelona

Egyesek azt mondják, a bajnokság eldőlt. Én egyet tudok velük érteni. A Barcelona előnye matematikailag még nem behozhatatlan, de látva őket, és látva a Real Madridot (vagy a Real Sociedadot), nem hinném, hogy lesz lehetőségük befogni ezt a csapatot.

Még ha innentől kezdve hibátlanul is hozzák a meccsüket, a Barca nem fog három meccsen hibázni. Vagy mégis?

Eddig nem úgy tűnik. Mindösszesen hét gólt kaptak a bajnokságban (abból hármat egy meccsen, a Real Madrid ellen!), viszont negyvenkettőt rúgtak. Emellett pedig csak háromszor botlottak. Két döntetlen és egy vereség társul a tizenhét győzelmükhöz.

A hétvégén a Sevilla együttesét otthon 3-0-ra verték meg, Jordi Alba találatával szerezték meg a vezetést, majd Gavi és Raphinha is betaláltak a kapuba.

Idegenbeli mérlegük is a legjobb a ligában, 9 győzelem és 1 vereség. 20 rúgott és 6 kapott gól. Nem hiszem, hogy kell ezt tovább magyarázni.

A hírek szerint Sergio Busquets és Ousmane Dembélé esett ki sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Christensen, J. Alba – Pedri, Kessié, de Jong – Raphinha, Lewandowski, Gavi

Tippelde

Gondban a Villarreal, ez nem is kérdés. A Barca pedig csúcsformában. Bőven van érték a vendéggyőzelemben, és ez elég valószínűnek is tűnik. Hacsak Quique Setién nem talál ki valami elmést egykori csapata ellen.

Mi azon vagyunk, hogy nem sikerül neki, és a Barca kapott gól nélkül fogja megnyerni a találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.86 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.86 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső