Juventus – Sevilla: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 08.
Juventus
Teljesítmény:
N N D V V
  • Allianz Stadium
  • Május 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az elődöntő másik ágán is két nagyon híres, nagyon sikeres, nagyon népszerű csapat áll. Nem is csoda, hogy hatalmas várakozás övezi a Juventus – Sevilla mérkőzést.

Az olaszok nagyon régóta nem tudtak a nemzetközi porondon sikert elérni, az elmúlt évek a BL csalódásairól szóltak. Ez mondjuk idén is megvolt, de ezt mindenki képes lesz elfelejteni, ha Ilingék megnyerik az EL-t.

A Sevilla igazi EL-specialista, az elmúlt években hatszor nyerték meg, és még akkor is képesek voltak az elődöntőbe jutni, amikor a bajnokságban a kiesés elől menekültek.

Sportfogadás szempontjából nem egyszerű meccs. Hiába mondják a bukik, hogy toronymagas esélyes az olasz együttes (a Greatwin csapatánál például 1.70 a torinói siker, 3.60 a döntetlen és 5.10 a spanyolok győzelme), ezt a Sevillát leírni nagyon nem lenne fair – vagy épp okos – dolog.

Juventus

Óriásit fordult a világ pár hete a Juventus csapatával. Massimiliano Allegri együttese csak a középmezőnyben kóborolt a bajnokságban, és még további pontlevonásokkal fenyegették őket. Ennek az lett a vége, hogy visszakapták a pontjaikat, és most már a bajnokság második helyén állnak. Elsők nem lesznek, ez már biztos, hiszen a Napoli a múlt héten bajnok lett, de az ezüst itt annyira szépen csillogna, hogy azt elmondani sem lehet.

A Juve kemény szezonon van túl, ha ebből sikeresen szállnak ki, esetleg egy trófeával, akkor már erőn felül teljesítettek.

A hétvégén győztek, méghozzá simán, az Atalanta otthonában 2-0-val távoztak. Samuel Iling ritkán kerül a kezdőbe, de ha ott van, mindig meghálálja a bizalmat. Ezúttal szerzett egy gólt, mellette pedig Dusan Vlahovic is kezdi megtalálni a góllövő cipőjét, a szerb most is gólt rúgott.

A Juve kihasználta a Lazio vereségét, felléptek a második helyre, mint azt már említettem.

Hazai pályán fogadják most a Sevilla együttesét, ahol kifejezetten jók. A Serie A-ban például ebből a szempontból övék a legerősebb csapat, a BL-ben szenvedtek, ahogy az EL-ben sem nyűgöztek le minket. 1-1 a Nantes ellen, 1-0 a Freiburg és a Sporting CP ellen.

Allegri ráncai kezdenek kisimulni, nem csak a szereplés és a sikerek miatt, hanem azért is, mert egyre több játékosára számíthat. Már csak Mattia De Sciglio, valamint Kaio Jorge sérült, mindenki más játékra kész.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Alex Sandro – Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2016.11.22.Bajnokok Ligája
sevilla
1:3
juventus
Bajnokok Ligája
2016.09.14.Bajnokok Ligája
juventus
0:0
sevilla
Bajnokok Ligája
2015.12.08.Bajnokok Ligája
sevilla
1:0
juventus
Bajnokok Ligája
2015.09.30.Bajnokok Ligája
juventus
2:0
sevilla
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Többször írtunk már a Sevilláról, hogyan tértek magukhoz azután, hogy Mendilibar megérkezett. Az edző valóságos csodát hajtott végre, a kiesőjelölt Sevillából csinált egy középcsapatot, amely az EL-ben a legjobb négy közé került. És nem akármilyen ellenfeleket ejtettek ki. Csak az egyenes kieséses szakaszról tudunk beszámolni (hiszen az idényt még a Bajnokok Ligájában kezdték meg), de ott kiütötték a PSV Eindhovent, a Szalai Attilával felálló Fenert, valamint legutóbb a Manchester Unitedot.

A hétvégén egy kínos kudarcot kellett feledtetniük, miután kikaptak hazai pályán a Gironától, az Espanyol ellen nem hibázhattak. Nyertek ugyan 3-2-re, de egy kiesőhelyen levő csapat ellen talán többet vártak volna.

Bryan Gil rúgta az első gólt, aztán Lucas Ocampos és Pape Gueye találtak még be. Ja, és Karim Rekik rúgott egy öngólt.

Idegenben az elmúlt öt meccsükből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki. Utoljára akkor szenvedtek vereséget távol Sevillától, amikor még Jorge Sampaoli volt az edző.

Jesús Corona most sem bevethető, ahogy a nyáron vásárolt belső védőpáros, Marcao és Tanguy Nianzou sem, negyedik sérültjük pedig Joan Jordán.

A várható kezdőcsapat:

Bono – J. Navas, Gudelj, Badé, Acuna – Fernando, Rakitic – Ocampos, Lamela, Gil – En-Nesyri

Tippelde

Nagyon harcos mérkőzés is kisülhet ebből, meg egy olyan, ami után a szurkolók minden ujjukat megnyalják. A két csapat képes a jó futballra, és amennyiben születik egy korai gól, az mindent megváltoztathat.

Magunk részéről úgy gondoljuk, hogy a Sevilla életben tartja a döntőbe jutási reményeit a visszavágóra is, ők is a hálóba fognak találni, és ellenfelük is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.02 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.01 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.02 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső