AS Roma – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 08.
AS Roma
Teljesítmény:
V D D V N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Május 11. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a kupahétfőt! De most nem a BL-ről lesz szó, hiszen azzal már megvolnánk, áttérünk szépen az EL-re, amit sokan szoktak a második számú európai kupasorozatnak hívni. Lehet, hogy nincs akkora reputációja, mint a Bajnokok Ligájának, de az online sportfogadás kedvelői itt is úszkálnak, mint hal a vízben. Azért akadnak kiszámíthatatlan mérkőzések, viszont a legvégére általában letisztul a dolog, és tényleg a legjobbak kerülnek be a legjobb négy közé. Vagy inkább a legjobb nyolc közé.

Most az AS Roma – Bayer Leverkusen mérkőzés következik, ahol nagyon nehéz megjósolni, hogy mi is lesz majd az eredmény. A Leverkusen mintha megtorpant volna, de azért a Roma sem az igazi az elmúlt hetekben.

Az Unibetnél hazai sikert várnak, 2.10 a Romára, 3.80 a Leverkusenre és 3.30 a döntetlenre.

AS Roma

Egy váratlannak nem mondható, mégis nagy szomorúságot hozó vereséggel zárt a hétvégén José Mourinho együttese, épp volt csapatától kaptak ki, az Intertől. A Roma messze nincs jó formában, és épp a szezon legfontosabb szakaszában kezdik hullajtani a pontokat, kezdenek el gyengébben játszani.

Konkrétan négy mérkőzés óta nyeretlenek, mind a négyet a Serie A-ban játszották: kikaptak az Intertől, előtte ikszeltek a Monzával és a Milannal, illetve az Atalanta is elverte őket.

Minden a Feyenoord elleni bravúrgyőzelem után kezdődött, a hollandokat hosszabbításban gyűrték le (és így jutottak az EL legjobb négy csapata közé 4-2-es összesítéssel), talán az vett ki belőlük többet, mint szerették volna…

A szezonjuk egyébként arról szólt, hogy otthon rendkívül magabiztosak, de az utóbbi két hétben itt sem igazán megy nekik.

Ha az EL-ben játszott hazai meccseiket nézzük, majdnem egy hibátlan mérleget találhatunk. Majdnem, mert a Real Betis megverte őket még a csoportkör folyamán.

Nemrégiben rájárt a rúd a csapatra, legfőképp Mourinhora. A védelmet sosem tudta úgy összeállítani, ahogy szerette volna. Mostanra elviekben már csak Marash Kumbulla maradt a maródiak listáján.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, Dybala – Abraham

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2015.11.04.Bajnokok Ligája
roma
3:2
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
2015.10.20.Bajnokok Ligája
bayer leverkusen
4:4
roma
Bajnokok Ligája
2007.07.29.Barátságos Mérkőzés
bayer leverkusen
2:2
roma
Barátságos Mérkőzés
2004.11.03.Bajnokok Ligája
roma
1:1
bayer leverkusen
Bajnokok Ligája
2004.10.19.Bajnokok Ligája
bayer leverkusen
3:1
roma
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

Kissé megrekedt a tavasszal kiválóan játszó Bayer Leverkusen. Már az elmúlt hetekben is látszott némi visszaesés, de ezt a múlt hét péntekjén meg tudták koronázni, és a Kölntől 2-1-re kikaptak hazai pályán. Hamar hátrányba kerültek, de onnan még egyenlíteni tudtak, Amine Adli egy varázslatos támadás végén talált be.

Ám még az első félidőben megint hátrányba kerültek, és ott már hiába hajtottak. A csapat maradt a hatodik helyen, de nagy ziccert rontott, közeledhettek volna a Freiburg és az Union Berlin felé.

Szerencséjükre a mögöttük levő Wolfsburg – Mainz – Frankfurt hármas is kikapott.

A csapat fejben talán már a Roma elleni mérkőzésre készült, Xabi Alonso szeretne már az első meccsen jó eredményt elérni. Ne feledjük, az eddigi kieséses meccseik mindegyikén veretlenek maradtak, győztek a Monaco ellen, győztek a Fradi ellen, és győztek a Saint-Gilloise ellenében is.

Ha minden igaz, csak Patrik Schick, Andrey Lunev és Charles Aranguiz nem játszhat, mindhárman sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapie – Frimpong, Andrich, Palacios, Bakker – Diaby, Adli, Wirtz

Tippelde

Rossz formában a Roma, de az európai kupaszereplésük során voltak már így. A bajnokságban nem ment, ez mégsem nyomta rá a bélyegét az EL-szereplésükre.

A Leverkusen meglepetés-veresége egy kicsit elbizonytalanított bennünket. Könnyen lehet – ez a legvalószínűbb -, hogy az első meccsen döntés még nem születik, nyílt marad a csata a visszavágóra is.

A döntetlen eredmény tűnik szimpatikusnak, valamint az, hogy mindkét fél gólt fog majd szerezni a találkozón.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.87 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső