Lazio – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 23.
Lazio
Teljesítmény:
D N N V N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • április 24. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AC Milan
Teljesítmény:
V N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Serie A ezen fordulója a Róma – Milánó párosításokról szól. Szombaton Inter – AS Roma meccset rendeznek, vasárnap pedig Lazio – AC Milant. Rengeteg kérdés van a mérkőzés előtt, a bajnoki cím megszerzése szempontjából egyfajta vízválasztóhoz érkezünk, a Milan egy hiba esetén véleményünk szerint le fog csúszni az élről, és ha ez megtörténik, akkor ismét kiéneklik a sajtot a szájukból. Tavaly ez bajnokság kétharmadánál történt meg, most a legvégén történhet meg.

Nem kéne leírni Stefano Pioli együttesét, okkal vannak ott az élen, de azért elég sok meccsük volt, amikor könnyen hullajtottak el pontot vagy pontokat. És az ellenfél mégis csak a Lazio együttese. Akik nagyjából ugyanazt nyújtják, mint nyújtották tavaly. Bár a Bajnokok Ligája idén sem lesz meg, de az EL vagy az EKL még összejöhet. Igaz, hogy az is előfordulhat, hogy mindkettőről lecsúsznak.

A lényeg a következő: Egyik csapat sem engedheti meg magának azt, hogy pontot vagy pontokat bukjon. Ha megteszi, az végzetes lehet a szezonbeli céljuk szempontjából.

A fogadóirodák láthatóan kemény mérkőzésre számítanak, és így vagyunk ezzel mi is. Bár, az eddigi -idei – meccsekből kiindulva nagyon könnyen kéne győznie a rossonerinek… Mindjárt kiderítjük, melyik lenne a legjobb döntés.

Lazio

Enyhén szólva is kemény hajrá vár a Lazio csapatára. Nem csak előre, hátra is figyelniük kell. Bizonyára Sarriék célja az, hogy megelőzzék a Romát és az ötödik helyen végezzenek, bátrabbak, merészebbek már nem lehetnek. Öt forduló van hátra, és a Bajnokok Ligáját jelentő negyedik hely hét pontra van. Ennyit már nem fog bukni a Juventus…

És az sem biztos, hogy a Lazio hibátlanul le tudja hozni a maradék öt meccsét. Inkább arra van esély, hogy fognak még ők pontokat bukni. Akár már most vasárnap. Említettem, hogy maguk mögé is kell nézegetni, a Fiorentina szintén 56 ponttal áll a hetedik helyen, és a violák formája nem elhanyagolható. Nem játszik gyenge futballt a fővárosi csapat sem, a legutóbbi öt meccsükből hármat nyertek meg, egyszer kikaptak, egyszer pedig ikszeltek.

Utolsó meccsüket illett volna hozni a Torino ellen, a bikák viszont most is megmutatták, hogy immáron komolyan kell venni őket. A Lazio az iksznek is örülhet, Ciro Immobile ugyanis a 92. percben egyenlített.

A csapat hazai mérlege kielégítő, kilenc mérkőzést nyertek meg, öt alkalommal ikszeltek, a Stadio Olimpicoban csak két csapat tudott idén nyerni: A Napoli és a Juventus.

Sarri mester nem számolhat Pedro, Stefan Radu, Pepe Reina és Patric játékával, a két spanyol fog igazán hiányozni, mindketten alapembernek nevezhetők.

A várható kezdőcsapat:

Strakosha – Lazzari, Felipe, Acerbi, Maruisc – Milinkovic-Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto – F. Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek:

Említettem a bevezetőben, hogy az idei meccsek alapján a Milan az esélyes. Azért mondtam ezt, mert eddig kétszer játszottak egymás ellen a felek a 2021/2022-es idényben, és mindkét meccset a rossoneri szerezte. A bajnokságban, hazai pályán 2-0-ra nyertek, míg a kupában – szintén hazai pályán – 4-0-ra. Tehát vagy a Milan nem ízlik Sarriéknak, vagy a Giuseppe Meazza.

Rafael Leao mindkét meccsen betalált, rajta kívül Olivier Giroud is két gólt szerzett összesen, valamint Zlatan Ibrahimovic és Franck Kessié örülhetett gólnak. Ilyen sikerei a Lazio otthonában nem nagyon vannak a Milannak. 2020-ban egyszer győztek itt 3-0-ra, azután viszont a Lazionak sikerült ugyanez. Az előtte levő három meccsük (kettő a kupában, egy a bajnokságban) döntetlen eredményt hozott.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.09.Olasz Kupa
milan
4:0
lazio
Olasz Kupa
2021.09.12.Serie A
milan
2:0
lazio
Serie A
2021.04.26.Serie A
lazio
3:0
milan
Serie A
2020.12.23.Serie A
milan
3:2
lazio
Serie A
2020.07.04.Serie A
lazio
0:3
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AC Milan

Vár még kemény feladat a Milanra a befejezésig, de ez az egyik legnehezebb. A Milan, amennyiben nem nyeri meg a bajnokságot, csak magának köszönheti, ugyanis az előnyük megvolt, a rangadókon jól szerepeltek, de a könnyebb feladatokat néha nem tudták megoldani. Emiatt az előnyük már csak két pont, ráadásul az Inter mögöttük egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

A piros-feketék nem csak a bajnokságban, hanem a kupában is csatáztak riválisukkal, az olasz kupa elődöntőjének visszavágóján három gólt kaptak a nerazzurritól, holott az elmúlt hét meccsükön egyszer sem találtak Mike Maignan hálójába.

A Milan az utolsó bajnoki meccsét viszonylag simán hozta, a sereghajtó Genoa ellen Rafael Leao és Junior Messias góljaival nyert 2-0-ra.

Vendégségben sem félnek senkitől, övék a legjobb mérleg – megosztozva az első helyen a Napolival -, tizenegy alkalommal nyertek, négyszer ikszeltek és egyszer kaptak ki.

Zlatan Ibrahimovicnak lassan jelez a teste, hogy elérte a negyvenedik évét, egyre többször sérül le a svéd támadó, úgy gondolom, hamarosan bejelenti majd a visszavonulását. Lehet, hogy nem idén, mert makacs, pedig már többen, többek között Francesco Totti is nyilatkozott róla, azt üzente Zlatannak, hogy hallgasson a teste jeleire… Nem mond butaságot a Roma egykori kapitánya.

Alessandro Florenzi szintén nem lesz ott, és Ante Rebic is sérült. Alessio Romagnoli visszatérhetett az edzőpályára, ám ezt a védelmet nem gondolom, hogy most emiatt felborítja Pioli.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kalulu, Tomori, Hernández – Tonali, Bennacer – Messias, Kessié, R. Leao – Giroud

Tippelde

Nagy pofon volt az Inter elleni, de talán még időben jött a piros-feketéknek. Idén a Laziot már kétszer megverte a Milan, emiatt a rómaiak még jobban fognak majd akarni, főleg saját közönségük előtt. Lehet, hogy ez lesz a bajnokság fordulópontja.

Nem is mernénk a kimenetelre fogadni, mondjuk a döntetlen eredmény szimpatikus. De maradunk inkább annál, hogy komoly küzdelem várható, egy olyan meccs lesz ez, ahol bárki találhat egy gólt. Két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.93 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.93 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső