Hertha BSC – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 23.
Hertha BSC
Teljesítmény:
N V V N V
  • Olympiastadion
  • április 24. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
D V D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hozni akartunk még egy meccset a két olasz mellett, és a német elsőosztályú bajnokságban találtunk is egy érdekes mérkőzést. A Hertha BSC – VfB Stuttgart meccsre gondoltunk, ami egy igazi kiesési rangadó. A Hertha azért már tavaly is szenvedett, Bruno Labbadia helyett végül Dárdai Pál mentette meg a csapatot a kieséstől. Akkor azt gondoltuk, a magyar válogatott korábbi kapitánya újabb egy hosszú, sikeres regnálást tudhat majd magáénak. Ám Fredi Bobic, a klub sportigazgatója nem így döntött, féltáv előtt már menesztette Dárdait. Azóta már az ő utódja is kikerült a képből, és most Felix Magath próbálja bent tartani a fővárosiakat. Sikerrel, a piros vonal fölött vannak. Egyelőre.

Ellenfelük az egy ponttal mögöttük levő VfB Stuttgart, az ő játékuk nagy csalódás mindenki számára. Tavaly a szezon újonca voltak, abszolút pozitív csalódás volt a játékuk. És ez a második élvonalbeli szezonjukra füstbe ment, egész évben a kiesés elől menekülnek. Most osztályozós helyen állnak, egy vereség által kiesőhelyre is kerülhetnek.

Nem akartuk kihagyni ezt a meccset, fogadás mellett, mint egyszerű szurkolót is vonz bennünk ez a találkozó.

Hertha BSC

Nem tudom egyelőre eldönteni, hogy Felix Magath hozott-e változást a csapat életébe. A tapasztalt mesterrel azért a közelmúltban két győzelmet is sikerült bezsebelni, ez mindenképp jobb, mint amit Tayfun Korkuttal elértek az előtt, hogy menesztették volna az edzőt. Nem lehetett arra számítani, hogy innentől megtáltosodik a Hertha, két szép eredményük van, ami által feljebb léptek a 15. helyre. Az pedig idénre már bőven elég lesz mindenkinek.

Az utolsó öt meccsükön háromszor is kikaptak, a legfájóbb az Union elleni 1-4 lehetett, de idén a Mönchengladbach is verhető lett volna, a Leverkusen elleni vereség meg azért papírforma.

Beszéljünk a győzelmekről! Miután Magathot kinevezték, elsőként a Hoffenheim látogatott hozzájuk, meglepetésre simán, 3-0-ra nyertek. Ezt követte két vereség, majd most hétvégén ismét sikerült három pontot szerezni, az Augsburg otthonából hozták el mindhárom pontot Suat Serdar találatával. Egyébként a Schalkétól igazolt középpályás nagy fogás volt, ő az, aki vezérszerepben tetszeleg a Herthánál.

Hazai mérlege a csapatnak 5-3-7, legutóbb egy győzelmet arattak, háromszor kikaptak és egyszer ikszeltek.

Az első-, és második számú kapusuk, tehát Alexander Schwolow és Rune Jarstein továbbra is sérültek, így Marcel Lotka ismét bizonyíthat. Szintén nem játszhat Lee Dong-jun, valamint Stevan Jovetic sérülés, Marco Richter eltiltás miatt.

Kevin-Prince Boateng október óta először kezdett az elmúlt hétvégén, a kezdőben is ragadhat a tapasztalt támadó középpályás.

A várható kezdőcsapat:

Lotka – Pekarik, Kempf, Boyata, Plattenhardt – Ascacibar, Tousart – Serdar, Boateng, Mittelstadt – Selke

Egymás elleni meccsek:

Az idegenben játszó csapatoknak nem igazán megy a közös összecsapásokon, a legutóbbi öt alkalomból csak egyet nyert meg a vendégcsapat. Ez a Stuttgartnak ment még 2020-ban. Azóta kétszer a hazai csapat győzött, és volt még két döntetlen.

Az utolsó meccsük, amit a Mercedes-Benz Arénában rendeztek 2-2-es döntetlent hozott, egy nagyon fordulatos mérkőzésen sikerült pontot mentenie a Herthának. A most sérült Stevan Jovetic volt a hős, az ő duplája jelentette a pontszerzést, ami azért is volt nagy szó, mivel húsz perc alatt a Stuttgart Marmoush és Forster révén két gólt is lőtt.

Az Olympiastadionban az utóbbi időben egyszer tudott nyerni a Stuttgart, előtte a Hertha uralta a meccseket, sorozatban négyet is megnyertek.

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.05.Bundesliga
vfb stuttgart
2:2
hertha
Bundesliga
2021.02.13.Bundesliga
vfb stuttgart
1:1
hertha
Bundesliga
2020.10.17.Bundesliga
hertha
0:2
vfb stuttgart
Bundesliga
2019.05.04.Bundesliga
hertha
3:1
vfb stuttgart
Bundesliga
2018.12.15.Bundesliga
vfb stuttgart
2:1
hertha
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfB Stuttgart

Nem vagyok a svábok szakértője, egy valami azonban világosan látszik: Nem tudták a nyáron eladott játékosokat pótolni, pedig mindegyikükért tisztességes pénzt fizettek. Alapvetően a keret gyengeségével lehet megmagyarázni a mostani szereplésüket, valamint azzal, hogy akik tavaly a hátukon vitték a gárdát – és nem adták el őket – egyszerűen visszaestek. Silas Katompa Mwumpa például az egész szezonban sérült volt, mikor felépült súlyos sérüléséből, pár héttel később megint kidőlt. És ismét nem lehet számítani rá az egész idényben. Szintén nem játszik jól Sasa Kalajdzic, aki tavaly a gólokat szállította. Ő egyébként az a csatár, akinek a lábára vagy a fejére kell tenni a labdát, és megoldja, társak nélkül pedig nehéz dolga van.

A Stuttgart idegenben még csak egy meccset nyert a szezonban, emellett hét döntetlenjük és hét vereségük van. Ahogy mondtam, osztályozós helyen állnak, ám mögöttük az Arminia Bielefeld két pontos lemaradásban van, egy győzelemmel előzhetnek is. Erre nincs nagy esély, gyenge formában vannak (ötből négyet buktak el egy döntetlen kíséretében), és amúgy is a Kölnhöz utaznak.

Sasa Kalajdzic és Wataru Ito a covid után játékra jelentkeznek, Hiroki Ito játékára is van esély, viszont Silas, Mohamed Sankoh, Nikolas Nartey és Naouirou Ahamada továbbra sem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Müller – Ito, Mavropanos, Stenzel, Sosa – Anton – Tomás, Mangala, Marmoush – Kalajdzic, Führich

Tippelde

Mérföldekkel erősebb csapat volt tavaly a Stuttgart, Matarazzo Pellegrinoék frissítése nem úgy sült el, ahogy azt ők akarták. Összehasonlítva a Herthával, a berliniek jobbnak tűnnek, ám idén ők teljesen kiszámíthatatlanok. Azonban azt mondom, hogy a Magath-varázslat folytatódik, már, ha annak lehet nevezni, hogy egy csapat nem csak vereséget szenved…

Egy győzelem nagyot dobna a berliniek morálján, és ha szűken is, de ez egy nyerhető mérkőzés. Azt gondolom, a védelmek vannak annyira hektikusak, hogy ezúttal is gólt kapjanak, a Hertha győzelme mellett ez is megérhet egy próbát.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső