Lazio – AZ Alkmaar: Fogadási Tippek és Európa-konferencialiga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 06.
Lazio
Teljesítmény:
N N D N N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Március 07. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AZ Alkmaar
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Átnyergelünk egy kicsit az európai kupákra. Nem úgy terveztük, hogy már most az Európa-konferencialigával fogunk foglalkozni, de a sorsolás eldöntötte, hogy mégis így tegyek. A Lazio és az AZ Alkmaar mérkőzését ugyanis nem csütörtökön, hanem kedden fogják lejátszani, és ez egy elég jó meccsnek tűnik ahhoz, hogy foglalkozzunk vele. És persze az sem elhanyagolható tény, hogy minden bizonnyal magyar résztvevője is lesz a találkozónak, Kerkez Milos az, aki egyre nagyobb szerepet tölt be a csapatában, és ha így folytatja, a nyáron már egy nagycsapat is lecsaphat rá. Mint a Benfica…

A Lazio ebben a kupában nem brillírozik, lehet, annyira nem is veszik komolyan, de a Stadio Olimpicoban minden ellenfél ellen oda kell tenniük magukat. És így lesz ez most is.

Érdekes mérkőzés várható, ahol a fogadóirodák egyértelműen letették a voksukat. A sportfogadás szakértői, mint amilyen az Unibet is, a Lazio fogja megnyerni a mérkőzést, 1.66-ot fizetnek az olaszok győzelmére, a döntetlen 3.75, míg a vendégsiker 5.20.

Jöjjön a Lazio – AZ Alkmaar mérkőzés!

Lazio

Folytatódik az európai kupa a Lazio számára, de ahogy fent is írtam, kicsit nekem úgy tűnik, Maurizio Sarrinak és a csapatnak a háta közepére hiányzik az egész EKL. Lehet, hogy számukra nem nagy szó ezt a tornát megnyerni, bár, ha a városi riválisnak megfelelt, akkor nekik is meg kellene…

Az előző körben kénytelen volt már játszani a Lazio, ugyanis az EL-ből estek ki. Ellenfelük a Kolozsvári Vasutas volt, és épphogy sikerült továbbjutniuk. Otthon 1-0-ra nyertek, míg idegenben egy gól nélküli mérkőzésen harcolták ki a nyolcaddöntőt.

Az együttes maximális önbizalommal várhatja a mérkőzést, olyat tettek a hétvégén, amit még idén senki nem tudott megtenni: Saját pályájukon verték el a Napolit. A Diego Armando Maradonában rendezett találkozó Sarri mesternek különleges volt, hiszen korábban ő a Napoli kispadján indult el a világhírnév felé, a szurkolók korábban oda voltak érte. Azóta tudjuk, hogy ez megváltozott, és a pénteki meccs sem segített az edző megítélésén.

Nem biztos, hogy a Lazio megérdemelte a győzelmet, de néha szerencsére is szükség van, és az megvolt az égszínkékeknek. A győztes gólt Matías Vecino szerezte.

A hétvégi kerethez képest előfordulhat valamennyi változtatás, az olasz együttes célja még mindig az, hogy a következő évet ne az EL-ben, ne is az EKL-ben kezdjék meg, hanem a BL-ben.

Jó hír, hogy Sarrinak van kiből válogatni, ugyanis nincs sem sérültje, sem pedig eltiltottja.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Patric, Romagnoli, Hysaj – Milinkovic-Savic, Vecino, Alberto – Anderson, Immobile, Zaccagni

Egymás elleni meccsek:

A két együttes még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

AZ Alkmaar

A holland csapat a magyarok számára nem volt úgy különösebben érdekes vagy izgalmas, ám mióta Kerkez Milos az együttest erősíti, már van miért odafigyelni rájuk. És egyébként is megérdemlik, a magyar válogatott játékost leszámítva is hoznak nagyon érdekes mérkőzéseket, a bajnokságban és az európai kupákban egyaránt számolni kell velük.

Az EKL-ben megnyerték a csoportjukat, ennek köszönhetően az előző körben pihenhettek, és koncentrálhattak a bajnokságra. Az Eredivisie-ben nagy csatát folytatnak a dobogóért, de talán még bátran lehet azt is mondani, hogy a bajnoki címért.

A harmadik helyen állnak, az Ajax két ponttal van előttük, a Feyenoord öttel.

A hétvégén fontos győzelmet arattak, a Vitesse otthonában győztek 1-0-ra, jó hír, hogy a győztes gólpasszt Kerkez Milos továbbította Jesper Karlssonnak.

Rengeteg a sérülés a hollandoknál, de Wit, Westerveld, Vanheusden, Martins Ingi, Dekker, Beukema és Bazoer sem játszhat a holnap esti találkozón.

A várható kezdőcsapat:

Ryan – Sugawara, Goes, Hatzidiakos, Kerkez – Reijnders, Mihailovic, Mijnans – Odgaard, Pavlidis, Karlsson

Tippelde

Kerkez neve anno a Lazionál is felmerült, most még közelebbről vehetik szemügyre a magyar fiút. Az Alkmaar jó szereplése ellenére azt mondom, a két együttes nincs egy szinten, bár, ha a Lazio olyan komolyan veszi ezt a meccset, mint a korábbi EL-meccseit, akkor a vendégeknek lehet keresnivalójuk.

A mérkőzés esélyese egyértelműen a Lazio, de a Stadio Olimpicoban hoztak már kínos eredményeket. Mi azért az ő győzelmüket tippelnénk, de nem mondom, hogy jó játékkal fognak nyerni Pedroék. Két és fél gól alatti eredményt várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső