AEK Larnaca – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-konferencialiga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 06.
AEK Larnaca
Teljesítmény:
N V D V N
  • AEK Arena
  • Március 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
V V N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy mérkőzést terveztünk a harmadik számú európai kupából, főként azért ezt a találkozót, mert itt is van, illetve lehet magyar résztvevő. Ugyebár az AEK Larnacát erősíti Gyurcsó Ádám és nemrég óta már Nikolics Nemanja is.

Ellenfelük a West Ham United lesz, alapból azt mondanám, hogy ez akkora vendég, mint a ház, de mégsem mondhatom ezt. A West Hamnél ugyanis hatalmas gondok vannak. Épp a hétvégén kaptak egy négyest Brightonban, és különben is, az európai kupaszereplés mellett hazájukban a kiesés ellen küzdenek.

Azt gondolom, a kalapácsosok a lehető legkesebbet gondolnak az EKL-re, és minden gondolatukat a Premier League köti le. Ez adhat esélyt a ciprusi csapatnak. Lehet, hogy gyengébbek, de mentálisan biztosan jobb helyzetben vannak, és az is valószínűbb, hogy jobban akarják a sikert.

Szóval egy izgalmas meccs várható, habár, ezzel lehet, hogy egyedül vagyok. A sportfogadás nagy tudású elméi sima vendéget várnak, a FEZbetnél 5.00 a hazai siker, 3.90 a döntetlen, 1.65 a vendéggyőzelem… Tényleg ilyen sima meccs várható? Meglátjuk. Jöjjön az AEK Larnaca – West Ham United találkozó!

AEK Larnaca

A ciprusi együttes számára az Európa-konferencialiga remek lehetőség, hogy megmutassák magukat, és jó szereplésüknek köszönhetően anyagi szempontból is jól járnak majd. Ott vannak a legjobb tizenhat között, ami egy ekkora csapatnak véleményem szerint hatalmas teljesítmény.

Ugyebár a Larnaca az Európa-ligában kezdte meg a pályafutását, de a Rennes – Fenerbahce kettőssel nem bírtak, azonban a Dinamo Kijevet meglepetésre (?) meg tudták előzni.

Az első kieséses szakaszban egy másik ukrán csapatot is maguk mögé utasítottak, a Dnyipro ellen összesítésben 1-0-ra tudtak nyerni, odahaza nyertek ilyen arányban, a visszavágón pedig egy döntetlen is elég volt a sikerhez. A mindent vivő találatot Angel García szerezte.

Mostanság nem nagyon jött ki a lépés nekik a bajnokságban, a közelmúltban két vereséget is elszenvedtek, ezért is volt számukra örömteli, hogy a hétvégén újra nyertek, a Paralimni együttesét 3-1-re verték meg. A csapat mindhárom gólját Ivan Trickovski szerezte.

Andreas Paraskevas és Bruno Gama nem fog játszani sérülés miatt, legutóbb Gyurcsó Ádám sem volt a keretben. Ott lehet viszont a nemrég szerződtetett Nikolics Nemanja, aki Törökország után a télen csatlakozott a ciprusiakhoz.

A várható kezdőcsapat:

Piric – Rosales, Milicevic, Tomovic, García – Pons, Gustavo – Faraj, Trickovski, Jakolis – Rafa Lopes

Egymás elleni meccsek:

A két együttes még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

West Ham United

Aki azt gondolta, hogy a West Ham kezd magához térni, nagyot tévedett. David Moyes együttese csúnya vereségbe futott bele a hétvégén, a Brighton otthonában maradtak üres kézzel, ellenben kaptak négy gólt.

Megkongatták a vészharangokat már jó ideje, de egyelőre csak kisebb fellángolásai vannak a nyáron jelentősen megerősített csapatnak.

És mivel a PL-ben még mindig kiesőhely közelében vannak, a harmadik számú kupasorozatot olyan szinten fogják ignorálni, ahogy azt csak lehet.

Ez számukra nem oszt, nem szoroz, főleg nem akkor, ha a szezon végén a Championshipbe csúsznak.

Moyes mester szénája nem néz ki jól, és lehet, hogy a vezetőség nem lesz olyan elnéző, ha Cipruson is buknak. Ezért aztán valamit mégiscsak mutatniuk kell csütörtökön koraeste.

Maxwel Cornet visszatérésére továbbra is várni kell, Michail Antonio kisebb sérülést szenvedett, de várhatóan csütörtökre bevethető állapotban lesz, ahogy a megfázásból kilábaló Thilo Kehrer is. Vlad Coufal sanszosan kimarad, ahogy Lukasz Fabianski is.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Johnson, Aguerd, Ogbonna, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Paqueta, Benrahma – Antonio

Tippelde

Láttuk a ciprusiaktól, hogy akárkivel tudnak versenyezni, és egy ilyen WHU ellen még esélyük is lehet. Nem mondom, hogy ők az esélyesek, mert nem, de ha kitartanak, és féken tartják az első félidőben a vendégeket, bármi lehet.

Mi ezúttal arra tippelünk, hogy nem esik sok gól a meccsen, két és fél gól alatti eredmény születik majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.72 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.72 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső