Lazio – FC Midtjylland: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 26.
Lazio
Teljesítmény:
N D D N D
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Október 27. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Midtjylland
Teljesítmény:
D N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az Európa-liga F csoportja még mindig egy hihetetlen nagy katyvasz. Az előző körben a csapatok 4 ponttal álltak, csak a gólkülönbségek alapján lehetett sorolni őket. Azt hittük, hogy tisztulni fog a kép, de nem, a csapatok a negyedik fordulóban is döntetlent játszottak, szóval nem változott semmi. De már egyre kevesebb lehetőségük lesz a javításra.

A Lazio – FC Midtjylland mérkőzéssel folytatjuk, ami több szempontból is érdekes lesz. A legnagyobb érdekességet maga a csoport állása adja, de ott van még az a tény, hogy a Lazio a második fordulóban eszement nagy vereségbe futott bele Dániában, a házigazda akkor lőtt gólt, amikor csak akart. És ötször volt kedvük gólt rúgni, szó szerint megsemmisítették a csoport abszolút favoritját. Sőt, a Lazioról azt tartják, hogy az egész sorozat egyik legnagyobb esélyese, ez a siker így még nagyobbat szólt.

Lehet, hogy Maurizio Sarri csapata ki fog esni. Miközben a Serie A-ban sorra nyerik a meccseiket.

Azt gondolom, hogy a dánoktól maximum annyit vártak, hogy legyenek harcban a második helyért, azonban a történések eléggé átírták az előzetes elképzeléseket, és most már a csoportelsőséget is célba vehetik. Kivéve, ha holnap este kikapnak Rómában.

Ahogy a múlt héten a Lazio – Sturmnál, most is abszolút esélyes a bukmékereknél a Lazio. 1.60-at adnak a sikerükre, miközben a Midtjylland győzelme majdnem 6-szoros szorzón áll, a döntetlen pedig 4.40-en.

Itt az idő most már összeszedni magát Immobilénak és társainak, mert ebből könnyen kiesés lehet…

Az előző fordulóban történt

A Lazio játékosai valahogy az EL-ben elfelejtenek focizni. Most a Sturm Graz érkezett a Stadio Olimpicoba, akik nem rosszak, de azért a jelenlegi olasz harmadikhoz nem nőnek fel. Kivéve, amikor mégis. Oké, kellett ehhez egy piros lap is… A meccs első félideje sok durvaságot hozott, a vendégeknél négy, a hazaiaknál három sárga lapot is felmutattak. Abból kettőt Manuel Lazzari kapott, így a félidő végén a hazaiak megfogyatkoztak. Ekkor egyébként 1-0-ra vezettek, Ciro Immobile büntetőjével.

A Sturm a második félidőben egyenlített, de az emberhátrányban játszó Lazio nagyot küzdött és megint vezetést szereztek, Pedro talált a hálóba.

De az előny nem tartott ki, Boving (akiről még biztosan hallani fogunk) másodjára is egyenlített, így csak egy pont jutott a feleknek…

A másik mérkőzésen a Midtjylland esélytelenebbként lépett pályára, gondolták a szakértők, már az is nagy szó, hogy otthon nem kaptak ki a Feyenoordtól. Megint sikerült egy parádés meccset játszani, ahol négy gól is született. Emiliano Martínez góljával még a dánok vezettek, aztán a hollandok gyorsan fordítottak. De egy óra játékot követően Sviatchenko találatával sikerült egyenlíteni, és a maradék félórában már nem volt egy gól sem.

Lazio

Maurizio Sarri teljesítménye csillagos ötös idén… Ha a Serie A-t nézzük. Az EL-re tőlünk egy gyenge hármasnál nem kapna többet, de ez nem az iskolapad, szóval felhagyok az osztályozással.

A Lazio eddig öt pontot gyűjtött a csoportjában, kétszer is ikszeltek, egyszer tudtak nyerni, és egyszer kikaptak. Konkrétan az első forduló óta nyeretlenek, ez pedig nem igazán járja…

Mondom, úgy, hogy közben a Serie A-ban meg remekelnek. Ott a harmadik helyet foglalják el (pontosabban ott is, de mégis mekkora a különbség…), a hétvégén az Atalanta csapatát verték meg. Azt az Atalantát, amely eddig hazai pályán még veretlen volt. Mattia Zaccagni már nagyon korán a hálóba talált, a második félidőben Felipe Anderson toldotta meg még egy góllal ezt az előnyt.

A hétvégén Luis Alberto nem lépett pályára, kisebb rúgást kapott, ami miatt jobbnak látták nem kockáztatni a játékát. Ám most már minden akadály eltűnt, a spanyol játékmester ott lehet a kezdőben.

Ellentétben Ciro Immobilével, aki jó esetben decemberig kiesett egy sérülés következtében. A csatárnak igazi helyettese nem is nagyon van, így Felipe Anderson vagy Pedro pótolhatja őt, mint hamis kilences.

Még valakit pótolnia kell Sarrinak, ő pedig nem más, mint Manuel Lazzari, akit a Sturm Graz ellen állítottak ki. Elseid Hysaj készen áll, hogy átvegye a jobbhátvéd pozíciót.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Hysaj, Patric, Gila, Marusic – Alberto, Cataldi, Basic – Pedro, F. Anderson, Zaccagni

Egymás elleni meccsek:

Mint mondtam, nagyon megalázó vereséget szenvedett legutóbb a Lazio. Nem mondhatni, hogy tartalékosan álltak volna ki, nem úgy tűnt, hogy lebecsülték volna a hazaiakat, szimplán ezúttal a dánoknak minden összejött.

Már az első félidőben kétgólos előnybe kerültek a hazaiak, Paulinho és Kaba találataival gyorsan összezavarták az olaszokat. A második félidő elején Evander háromra növelte a Midtjylland előnyét, és hiába szépített Sergej Milinkovic-Savic, Isaksen és Sviatchenko találatai hamar kedvét szegte a rómaiaknak. Erre azt hiszem, senki nem számított…

Előző meccs eredménye
2022.09.15.Európa-liga
midtjylland
5:1
lazio
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Midtjylland

Egyáltalán nem játszik rosszul mostanában a Midtjylland, tíz mérkőzés óta veretlenek, a Sturmtól szenvedtek vereséget több mint egy hónapja… Lassan van az kettő is. A dán együttes kissé gyengén kezdte az idényt, a bajnokságban is csak az ötödik helyet foglalják el, de még mindig jobbak, mint a Köbenhavn, a tavalyi bajnok, akikkel a hétvégén játszottak.

Az idegenben lejátszott mérkőzésen a Midtjylland részéről Evander talált a hálóba, ezzel pedig pontot szerzett a csapatának.

Ahogy azt már a bevezetőben is említettem, a Midtjyllandtól maximum azt várták, hogy a második helyet megcsípjék, reálisabb volt azonban, hogy az EKL-ért harcoljanak. Most, négy forduló után a továbbjutásra is nagy esélyük van.

De az nem fog menni, hacsak nem szereznek pontot Olaszországban.

Az odavágó erőt adhat nekik, de biztosan tisztában vannak azzal ők is, hogy még egyszer ilyen gyenge napot kifogó Lazio nem lesz…

A csapatból hiányozni fog Joel Andersson és Oliver Sörensen, illetve tuti, hogy keretben sem lesz Junior Brumado.

A hétvégi kezdőhöz képest nem várunk változtatást, jelen pillanatban ez a csapat legerősebb kezdője, még ha ez azt is jelenti, hogy Chilufya és Juninho is csak a kispadon foglal helyet.

Illetve bocsánat, egy változtatás pakliban van, Pione Sisto kerülhet a csapatba Gustav Isaksen helyére.

A várható kezdőcsapat:

Lössl – Thychosen, Sviatchenko, Dalsgaard, Paulinho – Evander, Martinez, Olsson – Dreyer, Kaba, Sisto

Tippelde

Biztosan nem lesz könnyű dolga a Lazionak, úgy kell játszaniuk, ahogy tették azt az Atalanta ellen. Vagy hogy az Európa-liga meccseiből hozzak példát: Mint a Feyenoord elleni első találkozón.

A nagy esélyes Lazio még ki is eshet, ezért mindent meg fognak tenni, hogy ezt a meccset megnyerjék. Úgy gondolom, hogy a hétvége is bizonyíték volt arra, hogy Ciro Immobile nélkül is nyerhetnek.

Szoros csatát várok, legalább egy gólt mindkét oldalon, és a végén hazai győzelmet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.63 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.63 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső