Fenerbahce – Rennes: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 26.
Fenerbahce
Teljesítmény:
N N N N N
  • Sükrü Saracoglu Stadium
  • Október 27. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Rennes
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma már az Európa-ligával foglalkozunk, azon belül öt mérkőzést választottunk ki, többsége olyan találkozó, ami a továbbjutás, vagy a csoportelsőség szempontjából fontos a csapatoknak. Ilyen a Fenerbahce – Rennes mérkőzés is. Ugyan a továbbjutás már mindkettejük számára megvan, de az még nem dőlt el, hogy ki lesz a csoportelső. Márpedig az EL-ben nagyon fontos ez. A lebonyolítás ugyanis úgy néz ki, hogy a csoportok második helyezettjei pihenő nélkül mennek a kieséses szakaszba, ahol csatlakozik hozzájuk a Bajnokok Ligájából kiesett 8 együttes, velük kell megmérkőzni, míg a csoportelsők automatikusan ezt a kört kihagyják. Tehát plusz két hét pihenőért zajlik a meccs.

A Fener és a Rennes is tízpontos, veretlenek, a törökök állnak jobban, mivel jobb a gólkülönbségük.

Az odavágós meccsükön nagyon odatették magukat, 2-2-es eredmény született, a Fener a szakadék széléről táncolt vissza, hogy meglegyen a pontszerzés.

A Szalai Attila vezette védelem az Európa-liga egyik legjobbja, a Rennes-t pedig ismerjük a francia pontvadászatból, mondjuk úgy, hogy szeretnek gólt rúgni. Ez már egy nagyon érdekes meccset sejtet, de vannak még itt olyan dolgok, amiktől csak még inkább megjön a kedvünk.

A fogadóirodák is úgy gondolják, hogy nagyon szoros találkozó lesz ez, látszik ez a meccsre adott szorzókon is. A hazai győzelem 2.60-ért fogadható most, míg a Rennes győzelme 2.70-ért vihető. A döntetlennél van a legnagyobb szórás, van buki, ahol 3.10-et, van viszont, ahol 3.40-et ér az iksz.

Az előző fordulóban történt

A vártnál sokkal nehezebben sikerült megnyernie a Fenerbahcénak a negyedik körös mérkőzését. Az AEK Larnaca otthon mindenki ellen nehéz falatnak bizonyult, végül aztán győzött a nagyobb rutin és a nagyobb játéktudás. Gyurcsó Ádám ezúttal nem játszott a hazaiaknál, viszont Szalai Attila ott volt a törökök kezdőjében, és ott is volt végig.

A meccs első félideje nagy vendégfölényt hozott, és egy vendégek által szerzett gólt is, a tavaly még a Cagliariban futballozó, egyébként olasz válogatottba is bekerülő Joao Pedro talált a hálóba.

Talán egy kissé könnyelmű volt a Fener, mindenesetre a második félidő elején egyenlített a ciprusi együttes. És ez a félidő amúgy a tizenegyesek félideje volt. Ivan Trickovski is büntetőből egyenlített, majd a 80. és a 86. percben is befújt egy tizit a bíró, mindkettőt a törököknek. Az elsőt Michy Batshuayi értékesítette, a másodikat Enner Valencia kihagyta. Így alakult ki az 1-2-es végeredmény.

A másik meccsen a Rennes Lengyelországba látogatott, itt játssza hazai meccseit a Dinamo Kijev. A nullapontos ukránok ezúttal sem tudtak pontot szerezni, bár a pályán egyenrangú ellenfélnek bizonyultak. A Rennes győzelme mégis megérdemeltnek mondható, ugyanis háromszor annyi kapura lövést prezentáltak, mint Tsygankovék.

A meccs egyetlen találatát Christopher Wooh szerezte a második félidő elején.

Fenerbahce

Eddig a Fenerbahce együttese nagyon meggyőző. Ami a Bajnokok Ligájában nem ment (megverni a Dinamo Kijevet), az az EL-ben sikerült már, és a török együttes vezeti a csoportját. Három győzelmük van, amellé jött még egy döntetlen. Fent már mondtam, hogy a csoportelsőség itt többet ér, tehát nem lehet majd arra számítani, hogy Szalaiék visszavennének a tempóból.

Egyébként összességében megtekintve a dolgokat, a Fener remek formában van, az utolsó tíz meccsük egyikén sem szenvedtek vereséget, zsinórban az utolsó öt találkozójukat megnyerték.

A hétvégén az Istanbul Basaksehir ellen játszottak a Süper Ligben, amelyet aztán 1-0-ra nyertek meg, a győztes gólt a csereként beszálló Diego Rossi szerezte.

A Fener most a bajnoki tabella első helyét foglalja el, jót tett tehát a csapatnak az edzőváltás, nemrégiben érkezett Jorge Jesus, a Benfica korábbi trénere. Jesus számára az okoz majd problémát, hogy Josh King nem szerepelhet, bár így is van több jó csatára is, Joao Pedro, Enner Valencia, Diego Rossi és Michy Batshuayi is készen áll a bevetésre.

A gárda másik három hiányzója ezen az estén Luan Peres, Mert Hakan Yandas és Nazim Sangaré lesznek.

A várható kezdőcsapat:

Bayindir – Szalai, Henrique, Aziz, Kadioglu – Alioski, Lincoln, Yusek, Crespo – Rossi, Valencia

Egymás elleni meccsek:

A két csapat történelme során csak egyszer találkozott, az idén, a második fordulóban. Fent, a bevezetőben már szóba került, nagyon izgalmas, gólgazdag meccset játszottak, a mérkőzés vége pedig nagyon parázsra sikeredett.

A Rennes két gyors góllal húzott el a második félidő elején (Terrier és Majer két percen belül találtak a hálóba), majd Irfan Can Kahveci gólja visszahozta a vendégek reményeit. A meccs végére emberelőnybe kerültek a vendégek, amit aztán a 92. percben Enner Valencia tizenegyesből büntetett meg. Nem Kulbakov sípmester lesz a franciák kedvenc bírója…

Előző meccs eredménye
2022.09.15.Európa-liga
rennes
2:2
fenerbahce
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rennes

Szintén nagyszerű formában van a Rennes együttese, amely ugyanúgy több mint tíz meccse veretlen, és az utolsó öt meccsüket ők is megnyerték. Bruno Génésio csapata tavalyhoz képest változott, ám ez nem biztos, hogy nem szolgál majd előnyére a csapatnak. Idén is szépen termelik a gólokat, annak ellenére, hogy két kulcsemberük is távozott elölről.

A Rennes a hétvége folyamán az Angers csapatához látogatott a bajnokságban, a gyengélkedő kiscsapatot nehezen, de megverték Amine Gouiri és Lovro Majer góljaival. A horvát középpályás a 92. percben tizenegyesből volt eredményes.

A csapat a bajnokságban negyedik, de csak három pontra a második hely, várható, hogy a meglepetéscsapatot, a Lorient-t hamarosan megelőzik.

Az EL-ben is szépen haladnak, a továbbjutás megvan, szintén három győzelmük és egy döntetlenjük van.

Génésio keretében több a probléma, mint a törököknél. Itt ugyanis hiányzik Baptiste Santamaria, egy kezdő középpályás, Joe Rodon, egy kezdő védő, valamint egy kezdő kapus, Alfred Gomis. Jérémy Doku is fontos tagja a csapatnak, de azért kezdő státuszt nem adnánk a fiatal belgának. A gárda ötödik sérültje Warmed Omari.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – Meling, Theate, Wooh, Assignon – Ugochukwu, Majer, Bourigeaud – Tait – Terrier, Gouiri

Tippelde

Valamilyen szinten a csapatok már biztonságban vannak, de a céljukat még nem érték el. Fontos lenne, hogy első helyen végezzenek, azzal is egy körrel közelebb kerülnének a végső sikerhez. Így nem fognak visszavenni, nagy elánnal fognak támadni. Ez főként a vendégekre igaz…

Ez a biztonságérzet rá fogja nyomni a bélyegét a meccsre, szóval szerintem gólokat látni fogunk mindkét oldalról, ahogy a múltkori meccsükön is. Arra fogadunk, hogy mindkét fél majd gólt fog rúgni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső