Leeds United – Leicester: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 24.
Leeds United
Teljesítmény:
V V V N V
  • Elland Road
  • április 25. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második meccsünk sem az a kifejezett rangadó, ahol a bajnoki címről, a dobogóról, a kupaindulásról vagy a felsőházról döntenének. Nem, ez egy kőkemény kiesési rangadó. Két olyan csapat következik, akik az elmúlt években képesek voltak üde színfoltjai lenni az angol futballnak, most mégis azért küzdenek, hogy jövőre is itt legyenek.

A Leeds és a Leicester messze nincsen jó formában, a rókák hosszú idő után először tudtak nyerni a hétvégén, és ez a siker elég is volt ahhoz, hogy két csapatot is maguk mögé utasítsanak.

A csapatok között egyetlen pont, hiszen a Leeds meg három meccs óta megint csak a vereségeket gyűjti. Aki nyer, egy kicsit biztonságosabb helyzetbe kerül. Aki kikap, az tovább aggódhat.

Sportfogadás szempontjából ez sem egy könnyű meccs, de általában azért nem az 1.20-as szorzójú meccseket szoktuk választani.

Az OhMySpinsnél 2.20 a hazai győzelem, 3.40 a vendégsiker és 3.50 a döntetlen.

Következzen a Leeds United – Leicester találkozó!

Leeds United

Kissé tanácstalan vagyok a Leeds Uniteddal szemben. Láthatóan nem jó csapat az övék, és azért vagyok tanácstalan, mert én a szezon elején annak tartottam őket. Jól vásároltak be, igyekeztek okosan pótolni a Raphinha – Phillips kettőst, nem szórták a pénzt, hanem fiatalokba fektettek be. Nem jött be…

Jesse Marsch helyett már Javi Gracia a kispadon, de vele sem indultak meg felfelé, sőt…

A spanyol érkezésével némi fellángolás azért volt, a legutóbbi három meccsén viszont a csapat összesen 13 gólt kapott. Hatot a Liverpooltól, ötöt a Crystal Palace-tól és kettőt – a hétvégén – a Fulhamtől.

Az újonc elleni találkozón voltak a legközelebb a pontszerzéshez mostanában, bár tegyük hozzá, maguktól nem tudtak betalálni, Joao Palhinha öngóljával lett 2-1 a mérkőzés.

A kiesés szele megint leglegyintette őket, az Everton egy pontra, a Nottingham kettőre…

Otthoni mérlegük 5-5-6, ez a jobb a kettő közül, idegenben 2-3-11-gyel állnak.

Fura, de most csak két sérültje van a csapatnak (megszoktuk, hogy ennél általában sokkal több szokott lenni), Stuart Dallas és Tyler Adams.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Kristensen, Koch, Cooper, Wöber – Roca, McKennie – Summerville, Aaronson, Sinisterra – Bamford

Egymás elleni meccsek:

Mióta a Leeds visszajutott az első osztályba, a két csapat öt meccset játszott le. Ebből hármat is a Leicester nyert meg, a Leeds egyszer volt jobb.

A legutóbbi mérkőzésük sima hazai sikert hozott, 2-0-ra nyert a hazai pályán játszó Rodgers-legénység. Azóta ugye már nem hívhatjuk így őket.

Idegenben is fölényben a rókák, ötmeccses mérlegük három győzelemből, egy döntetlenből és egy vereségből áll.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.20.Premier League
leicester
2:0
leeds
Premier League
2022.03.05.Premier League
leicester
1:0
leeds
Premier League
2021.11.07.Premier League
leeds
1:1
leicester
Premier League
2021.01.31.Premier League
leicester
1:3
leeds
Premier League
2020.11.02.Premier League
leeds
1:4
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester

A szurkolók kezdték már feladni a reményt, hogy szeretett gárdájuk a következő szezonban is az első osztály tagja marad. Meg tudjuk őket érteni, a Leicester ugyanis borzalmas idényt produkál. Brendan Rodgers évek után került lapátra a hosszú nyeretlenség és a kiesőzónában való szereplés miatt, érkezett Dean Smith, aki anno az élvonalban az Aston Villát edzette, legutóbb pedig a másodosztályú Norwichnál volt.

Úgy tűnt, érkezése sok vizet nem fog zavarni, azonban a hétvégén váratlanul (?) bajnokit nyertek. És nem csak nyertek, el is kerültek a kiesőhelyekről. Az ellenfél a Wolverhampton volt, amelyet 2-1-re győztek le, hátrányból megfordítva a mérkőzést. Kelechi Iheanacho tizenegyese után a hajrában Timothy Castagne találata döntött.

A Leicester ezzel felzárkózott a Leeds United mögé, és egy győzelemmel még feljebb kerülhetnek. Vigyázniuk kell azonban, hiszen az Evertonnak is 28 pontja van, a Nottinghamnek 27. Tehát egy újabb kudarc visszalökheti őket a kiesőhelyek valamelyikére.

Mérlegük idegenben – és ez igazán aggasztó – egészen gyenge, 13 pontot szereztek 4 győzelemmel és 1 döntetlennel.

Szintén nem nyugtat meg senkit, hogy megint sok a sérült. Jamie Vardy mellett James Justin, Ricardo Pereira, Ryan Bertrand, Jannik Vestergaard biztosan nem játszhat, míg három kulcsjátékos szereplése is kérdéses: Jonny Evans, Harvey Barnes és James Maddison nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot. Pedig ez egy igazán fontos találkozó a Leicester számára.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Castagne, Faes, Söyüncü, Kristiansen – Ndidi, Soumaré – Maddison, Dewsbury-Hall, Barnes – Iheanacho

Tippelde

A csapatok számára egy pont is jó lehet, konkrétan abban a helyzetben vannak, hogy minden egyes pontnak kell és lehet is örülni. De a legjobb nyilván a győzelem volna.

Hogy azt sikerül-e megszerezni bármelyiküknek is, nem tudom. De hogy gólok lesznek, legalább két és fél, az elég valószínűnek tűnik.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső