Wolverhampton – Crystal Palace: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 24.
Wolves
Teljesítmény:
V N N D V
  • Molineux Stadium
  • április 25.
Nézd élőben itt:
Rabona
Crystal Palace
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elég időt töltöttünk a spanyoloknál, most jöjjön egy kis angol foci! Előbb a Premier League-be látogatunk el, aztán zárásként a Championship keddi meccsét is górcső alá fogjuk venni.

A bajnokság két olyan csapata következik, akikben talán több van, mégis csak a tabella alsó felében szerepelnek. És ez már egy istenes helyezés, voltak ők ennél mélyebben is. Mindkettejüknél edzőváltás történt, ami segített, nem is keveset. Lehet, hogy Julen Lopetegui és Roy Hodgson nélkül most a csapatok még nagyobb bajban lennének.

Mert hát a kiesőzóna most elég széles a PL-ben, simán kieshet még a 12. Palace is, hat forduló sok mindenre elegendő.

Egymás elleni meccsük az online sportfogadás nagyurai szerint egy nem sima találkozó lesz, de azért valamelyik csapat mellett letették a voksukat. A Wolverhampton lett a nyerő, akikre a Powbetnél 2.30-at fizetnek, a döntetlenre 3.30-at, a vendégekre pedig 3.40-et.

Jöjjön a Wolverhampton – Crystal Palace találkozó!

Wolverhampton

Egyelőre nincs még biztonságban a Wolverhampton, és ha a következő fordulókban is úgy gáncsolják ki magukat, mint a hétvégén, akkor nem is lesznek. Az edzőváltáson átesett, pofozógépnek is kevés Leicester otthonába látogattak a hétvégén, sokan könyvelték el a sima vendégsikert.

Talán a játákosok is azt hitték, hogy elég lesz a mezt felvinni a pályára, a Leicester pedig ezt kihasználva 2-1-re legyőzte Julen Lopetegui együttesét. A vendégek részéről az egyedüli találatot Matheus Cunha szerezte.

A gárda most az alsóházban, a 14. helyen található meg, hat pontra vannak a 18. Evertontól. A liverpooliak már kiesőhelyen, nem kéne megvárni, amíg Dyche-ék – vagy Cooperék vagy Sellesék) beérik őket.

Hazai pályán fogadják a Palace-t, ahol eddig 7-2-7-es mérleget hoztak össze. Ez már nem olyan rossz, mint az ősszel, de a gólszerzés még továbbra sem megy, csak 15 gólt rúgtak 16 meccsen…

Sérültek terén a szokásosról tudok beszámolni, de van néhány újdonság is: Nincs Sasa Kalajdzic és Chiquinho, lassan Boubacar Traoré felépül, és most legutóbb Mario Lemina esett ki.

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Semedo, Dawson, Kilman, Toti – Nunes – Gomes, Neves, Sarabia – Hwang, Cunha

Egymás elleni meccsek:

A Crystal Palace az ősz folyamán 2-1-re győze le a Wolverhamptont. Semmi meglepő, az elmúlt meccsek is a fővárosiak sikerével zárultak, ez sorozatban a negyedik győzelmük volt. A Wolverhamptonnak 2021-ben az FA Kupában sikerült nyernie utoljára, akkor hazai pályán.

Nézzük is meg, hogy milyen eredményeket értek el a Molineux-ben!

Kiegyenlítettebb a mérleg, az biztos, hiszen három hazai győzelem mellett két vendégsikert láthatunk.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.18.Premier League
crystal palace
2:1
wolverhampton
Premier League
2022.03.05.Premier League
wolverhampton
0:2
crystal palace
Premier League
2021.11.06.Premier League
crystal palace
2:0
wolverhampton
Premier League
2021.01.30.Premier League
crystal palace
1:0
wolverhampton
Premier League
2021.01.08.FA Kupa
wolverhampton
1:0
crystal palace
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crystal Palace

Folytatódik a Hodgson-mágia, a Premier League legidősebb menedzsere feltüzelte a játékosait a visszatérése óta, és ez a csapat azóta képtelen kikapni. Három győzelmet követően a hétvégén is veretlenek maradtak, az ellenfél ezúttal az Everton volt. Tekintve, hogy milyen teljesítményt nyújt a kékmezes liverpooli csapat idén, és hogy a mérkőzés utolsó szűk negyedórájában emberelőnyben volt a Palace, a 0-0-s eredmény csalódást keltő lehet sokaknak.

De a lényeg, hogy ezúttal is sikerült egy pontot szerezni, és hamarosan a kiesésközeli állapot már csak egy rossz álom lesz.

Az utóbbi időben kezdett idegenben is magához térni az együttes, míg Patrick Vieira ült a kispadon, csak szenvedtek, mióta Hodgson megjött, két győzelmet aratott. A mérleg így most 4-4-8.

Előfordulhat némi változás a kezdőben, hiszen felépült Vincent Guaita, a csapat első számú kapusa, de lehetséges, hogy teljesítményével meggyőzte az edzőt, hogy ő maradjon a kapuban. Erről írnak a angol lapok.

Wilfried Zaha, Nathaniel Clyne és Nathan Ferguson még mindig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Johnstone – Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell – Eze, Doucouré, Schlupp – Olise, Edouard, Ayew

Tippelde

Hogy mi lesz a mérkőzés végeredménye, arra nem igazán mernék tippelni. Mindkét csapatnak megvan az esélye arra, hogy három pontot szerezzen, de arra is, hogy csak egyet. Ezzel nem lett senki okosabb, és tényleg nincs olyan döntő faktor, ami segítene eldönteni, melyikük jöhet ki győztesen a meccsből.

Szóval ezúttal is igyekszünk egyfajta biztonsági játékot játszani, és a két és fél gól alatti eredményt tippeljük meg.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.59 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.60 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső