Leeds United – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 03.
Leeds United
Teljesítmény:
D V V N N
  • Elland Road
  • Január 04. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai második mérkőzésünkön két olyan csapat találkozik egymással, melyek nem szerepelnek jól, és amelyek edzői a szőnyeg szélén állnak. Bármikor bejelenthetik, hogy Jesse Marsch, valamint David Moyes távoznak a kispadokról. Mindkét együttes egy masszív, jó kerettel rendelkezik, ami azonban az eredményeken nem látszik.

A Leedsnél nagy átalakításba kezdtek a nyáron, két legnagyobb sztárjuk eladásából fiatal, tehetséges és Európában, máshol már bizonyító játékosokat igazoltak, akiknek azonban az angol foci – láthatóan – sok még. Hiába vannak itt Marsch korábbi kedvencei (Kristensen, Aaronson, Adams), a pontok nem nagyon jönnek. Ugyan jönnek a pletykák, milyen erősítések lehetnek a télen (pl. Charles de Ketelaere-ről beszélnek néhányan), lehet, hogy azt már nem Marsch fogja levezényelni.

A helyzet némiképp hasonló a West Ham Unitednál. A kalapácsosok az elmúlt két évben nagyszerű csapat lettek, míg a 2019/2020-as évben a kiesés ellen küzdöttek, Moyes érkezése felrázta őket, és igazi élcsapattá váltak, amelytől okkal féltek még a legnagyobbak is. A fővárosi együttes elindulhatott a nemzetközi porondon is, minden adott volt ahhoz, hogy idén is szintet lépjenek. Ám hiába a mesés igazolások, nem működik valami az együttesnél, és most már ott vannak a kiesőzóna környékén, mint anno három évvel ezelőtt. És ez lehet, hogy a skót állásába fog kerülni.

Amondó vagyok, ha a WHU kikap, Moyest ki fogják rúgni. Marsch egy vereség esetén még kaphat egy esélyt, de akkor sem lehetünk majd meglepődve, ha az amerikainak távozni kell.

A fogadóirodák szorzóiból látszik, hogy kemény meccset várnak. Az Unibetnél a hazai győzelem 2.60-at ér, a vendég 2.80-at, míg a döntetlen 3.55-öt.

Jöjjön a Leeds United – West Ham United mérkőzés!

Leeds United

Nem hittem volna, hogy pont a Leeds fogja megállítani a remek formába kerülő, és már a dobogó alsó fokára fellépő Newcastle United csapatát, de így lett. Az ezer sebből vérző fehérmezesek a St. James Parkban játszott hétvégi összecsapáson, az év utolsó napján harcoltak ki 0-0-s döntetlent. Ami a mostani helyzetüket figyelve egy kifejezetten jó eredmény. De ha az összképet nézzük, akkor ezzel sem sokra mentek, ugyanis még mindig a veszélyes zónában tartózkodnak.

És továbbra is veszélyzónában van Jesse Marsch is. Az amerikai mester a tavaly tavaszi érkezése után nagy reményekkel vágott neki a nyári átigazolási időszaknak, és továbbra is azt mondom, hogy tehetséges játékosokat szereztek meg, de még mindig nem volt ez elég ahhoz, hogy egy komolyabb középcsapattá változzon a gárda.

Jelenleg a 14. helyet foglalják el, ami papíron tűnik csak biztonságosnak, köztük, és a 18. helyen álló Nottingham között két pont a különbség. De mondok jobbat: Köztük, és a mostani ellenfél West Ham United között is két pont a különbség. Ergo, még akár az is előfordulhat, hogy holnap este a gárda kiesőhelyre kerül.

Ezért is mondtam a bevezetőben, hogy Marsch állása veszélyben van. Vékony jégen táncol, és nem ura a helyzetnek százszázalékosan. Persze, meg is van áldva a sérülésekkel, a szezon eleje óta folyamatosan vannak kiesői, és még egyszer sem tudta a legjobb csapatát pályára küldeni.

Most is vannak hiányzók, de mielőtt rájuk néznénk, lássuk, hogyan szerepel a Leeds hazai pályán: Eddig 8 meccset játszottak le, ebből hármat nyertek meg, kétszer ikszeltek és háromszor kaptak ki.

Ha minden igaz, a sérültek közül Patrick Bamford ismét játékra jelentkezik, a csatár első évében kiemelkedően teljesített a PL-ben, azonban jött egy sérülés, és azóta nem tud konstans jól teljesíteni, sokat van a pályán kívül különböző sérülések miatt. Most is maximum a kispadra ülhet le.

Archie Gray, Stuart Dallas és Luis Sinisterra ezúttal is kimarad.

A menedzser egy kicsit megkavarta a szálakat legutóbb, és könnyen lehet, hogy a pontszerzés miatt kitart a legutóbbi kezdője mellett.

A várható kezdőcsapat:

Meslier – Ayling, Koch, Cooper, Struijk – Forshaw, Adams – Aaronson, Harrison, Gnonto – Rodrigo

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi szezonban három alkalommal találkozott egymással a két csapat. Többségében a West Ham nyerte kettejük találkozóját, az ősz folyamán az Elland Roadon tudtak 2-1-re győzni, aztán januárban az FA Kupából is kiütötték az akkor még Marcelo Bielsa által irányított Leeds csapatát. A fehérek egy héttel később viszont a bajnokságban visszavágtak, és a London Stadiumban 3-2-re győztek.

Ha a Leeds újkori történelmét nézzük – tehát onnantól fogva, hogy a csapat visszakerült a Premier League-be -, sok sikerélményük nem volt, ez az egyedüli meccs, amit megnyertek, a többinél a West Ham bizonyult jobbnak.

Az Elland Roadon 2005 óta nyeretlenek, még a másodosztályban sikerült megverniük a kalapácsosokat, azóta három találkozót játszottak le, melyek közül egy döntetlen lett, a másik kettőt a WHU nyerte meg.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.16.Premier League
west ham
2:3
leeds
Premier League
2022.01.09.FA Kupa
west ham
2:0
leeds
FA Kupa
2021.09.25.Premier League
leeds
1:2
west ham
Premier League
2021.03.08.Premier League
west ham
2:0
leeds
Premier League
2020.12.11.Premier League
leeds
1:2
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

Elég nehéz elhinnem, amit látok, amikor a tabellára nézek. A West Ham United konkrétan a kiesés ellen küzd. Vagyis, most úgy tűnik a helyzet, szerencséjükre azonban a mezőny annyira egyben van még, hogy innen még könnyedén feljebb lehet kapaszkodni. De minél tovább várnak ezzel, annál nehezebb lesz, mivel a mezőny elfut mellettük. Lehet, hogy ebben a helyzetben valóban csak egy edzőváltás hozhat változást, de a vezetők egyelőre kitartanak David Moyes mellett. Aki anno kihúzta őket a gödörből, és aki konkrétan egy élcsapatot csinált belőlük.

A WHU idén viszont minden, csak nem nagycsapat. Az ősz folyamán összesen 14 pontot szereztek, és már most közelítenek ahhoz a vereségmennyiséghez, amellyel tavaly az egész idényt lezárták. Akkor 14-szer kaptak ki, most 11-nél járnak.

A Boxing Dayen az Arsenal, az év utolsó napján pedig a Brentford intézte el őket, hazai környezetben kaptak ki 2-0-ra. Ezzel hivatalosan is a West Ham United lett a Premier League legrosszabb formában levő csapata, zsinórban immáron öt vereségnél tartanak.

Októberben nyertek utoljára, azóta öt vereség és egy Ligakupa-kiesés a mérleg. Ezt a helyzetet sokáig már nem hagyhatják a vezetők sem. És ezért is mondtam, ez lehet a választóvonal David Moyesnak.

Idegenben 1-1-6-ot produkáltak, ennél gyengébben csak a Nottingham szerepel. Négy gólt rúgtak és tízet kaptak.

A legutóbbi meccsükön Moyes valami újjal próbálkozott, feladta a 4-2-3-1-et és 3-4-2-1-re váltott, ami láthatóan nem jött be. Ráadásul így Soucek csak a kispadon foglalt helyet, aki fontos láncszeme a középpályának.

Úgy hiszem, visszatérnek a 4-2-3-1-re, Antonioval, Soucekkel a kezdőben, valamint ismét játszhat Nayef Aguerd, aki még a VB-n sérült meg. Aki biztosan kimarad, az Kurt Zouma és Maxwel Cornet.

A várható kezdőcsapat:

Fabianski – Coufal, Aguerd, Kehrer, Cresswell – Rice, Soucek – Bowen, Paquetá, Benrahma – Antonio

Tippelde

Szerintem a forduló után a két edző közül az egyik munkanélküli lesz. A West Hamnek talán jobban kellenének a pontok, egy ilyen rossz sorozatot minél hamarabb le kellene zárni, de a hazaiak sem engedhetik meg maguknak, hogy kikapjanak, ahogy mondtam, annak következményei lehetnek.

Egyik együttes sem mostanában győzött, és lehet, hogy most sem fognak. Látva a formájukat meg a játékukat, mi úgy hisszük, ebből egy döntetlen eredmény sülhet ki egy olyan meccsen, ahol a gólok száma nem fogja elérni a két és felet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.04 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.03 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső