Aston Villa – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 03.
Aston Villa
Teljesítmény:
N V V N D
  • Villa Park
  • Január 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Wolverhampton
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Érdekes kis meccs lesz ez a mostani. A két csapat edzője, Unai Emery és Julen Lopetegui idén már másodszor találkoznak egymással, ám az első ütközetük jó pár kilométerrel arrébb volt, Spanyolországban. Az ősz folyamán Emery a Villarrealt irányította, míg Lopetegui a Sevilla edzője volt. Aztán fordult egyet a világ, először Lopetegui lépett le, a gyenge eredmények miatt kirúgták a mestert, majd Emery távozott, ő azonban önszántából, a La Cerámicában örültek volna, ha továbbra is ő marad az edzőjük, de a baszknak szüksége volt az új kihívásokra. És azt mondom, ezt meg is kapja az Aston Villánál. Amely egy látszólag erős kerettel rendelkezik, ám ez általában a tabellán nem mutatkozik meg. Steven Gerrard sem tudta kihozni a bennük rejlő potenciált, az Európa-ligát többször megnyerő Emery azonban nagyobb tapasztalattal rendelkezik.

Lopetegui a VB idején vette át a Wolverhamptont, kellett hozzá nem kis győzködés, de végül elvállalta a feladatot a spanyol mester, aki korábban megfordult a spanyol válogatott, valamint a Real Madrid élén is, mielőtt a Sevilla alkalmazta volna.

Itt ez a két csapat, mindkettejük a győzelemre hajt, bár azt mondom, a vendégek még egy pontszerzésnek is örülnének, látva, hogy a Villa milyen formát mutat, mióta Emery vette át őket.

Raúl Jiménezék továbbra is kiesőhelyen, ám megvan bennük a tudás ahhoz, hogy feljebb lépjenek, csak ezt valahogy ki kell hozni belőlük.

A bukmékerek szerint azonban ez most nem jön ki, a Rabona tippmesterei szerint a Villa a meccs esélyese, 1.95-öt fizetnek a hazai győzelemre, 3.60-at a döntetlenre, illetve 4.00-át a vendégek sikerére.

Jöjjön az Aston Villa – Wolverhampton találkozó!

Aston Villa

Steven Gerrard anno nagyon jól kezdett a Villa kispadján, és azt hittük, vele megtalálják majd a számításaikat a csapatnál. Most, körülbelül egy évvel később már tudjuk, ez nem így lett. Annyira nem, hogy Gerrard már nem a menedzsere a csapatnak, ahogy fentebb is írtam, a spanyol Unai Emery lépett le a Villarrealtól, hogy visszatérjen Angliába, és egy gyümölcsözőbb periódust tegyen le az asztalra, mint amilyet anno az Arsenalnál hozott.

Tény és való, a váltás a legjobbkor jött a csapat számára, a világbajnokság előtt közvetlenül, így a mesternek egy hónap állt a rendelkezésére, hogy a keretét a lehető legjobban megismerje. Addigra egyébként első meccseit már lejátszotta, előbb megverte a Manchester Unitedet (majd kikaptak ellenük a Ligakupában), később a Brightont.

A Boxing Dayen bár próbálkoztak, végül nem tudtak mit kezdeni a Liverpoollal, viszont az újév első napján alaposan meglepték a Tottenham együttesét. Mi is inkább a hazaiak győzelmére tippeltünk, hiszen visszatérhettek fontos játékosok, mint a világbajnoki ezüstérmes Hugo Lloris vagy a világbajnok Cristian Romero.

Az erősebb kezdő ellenére a Tottenham nem tudott mit kezdeni a Villa támadóival, és végül Emiliano Buendía, valamint Douglas Luiz góljaival nyerni tudtak.

Valami láthatóan megindult a Villánál, de még mindig az alsóházban találhatjuk meg őket. A csapat a 12., viszont legalább a kiesőzónához képest jelentősen eltávolodtak. Egy újabb győzelem hatására akár a felsőházba is kerülhetnek, és akkor elmondhatjuk majd, hogy Emery kinevezése telitalálat volt. De figyelem, anno Gerrard is hasonlóan kezdett…

A Villa hazai pályán négy mérkőzését nyerte meg, egyszer ikszeltek és háromszor kaptak ki, tehát elmondható, hogy otthon felveszik a versenyt a többiek ellen. Az utolsó öt meccsükből kettőt veszítettek el és hármat nyertek meg.

Sérülések terén van változás, nem is egy: John McGinn és Douglas Luiz estek ki, egyikük sérülése sem komoly, de a skót középpályás minden bizonnyal ki fogja hagyni a holnapi mérkőzést, és lehet, hogy a brazil sem tudja vállalni a játékot. Mellettük még Jacob Ramsey is kiesett, így a középpályán kicsit most szűkösen vannak meg. A gárda negyedik sérültje Diego Carlos, aki augusztus óta nem játszhatott.

Morgan Sansone és Philippe Coutinho is a kezdőbe kerülhet, valamint annak ellenére, hogy Robin Olsen jól játszott a Tottenham ellen, Emiliano Martínez is ismét a kezdőbe kerülhet.

A várható kezdőcsapat:

Martinez – Young, Konsa, Mings, Digne – Sansone, Kamara, D. Luiz – Buendia, Watkins, Bailey

Egymás elleni meccsek:

Tavaly a Wolverhamptonnak még sokkal jobban ment, mint idén, mégis némiképp meglepetés, hogy mindkét Villa elleni meccset meg tudták nyerni. Nem volt egyik alkalommal sem könnyű dolguk, a Villa Parkban 3-2-re nyertek nagy küzdelemben, majd a visszavágón tavasszal 2-1-re múlták fel Steven Gerrard együttesét.

Az utolsó öt mérkőzés alapján fölényben vannak, háromszor is legyőzték a birminghamieket, míg a Villának egyszer, idegenben sikerült győznie 2020-ban.

A Villa Parkban az utolsó hazai győzelem 2019-ben volt a Ligakupában, a bajnokságban pedig 2018-ban, de akkor még mindketten a Championshipben szerepeltek…

A 2019-es győzelem óta három bajnokit játszottak itt, kettő alkalommal a Wolverhampton nyert, egyszer ikszeltek.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.02.Premier League
wolverhampton
2:1
aston villa
Premier League
2021.10.16.Premier League
aston villa
2:3
wolverhampton
Premier League
2021.03.06.Premier League
aston villa
0:0
wolverhampton
Premier League
2020.12.12.Premier League
wolverhampton
0:1
aston villa
Premier League
2020.06.27.Premier League
aston villa
0:1
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wolverhampton

Julen Lopeteguitől sokat várnak a szurkolók és a vezetőség egyaránt, utóbbi biztosan, mert már hosszú évek óta le akarta őt igazolni. Lopetegui először akkor kosarazta ki a tulajt, amikor Nuno Espirito Santo lelépett a Tottenhamhez, majd idén is állítólag nemet mondott a spanyol családi okokra hivatkozva, végül aztán mégis aláírt.

Nem mondom, hogy könnyű feladatot vett át, a Wolverhampton ugyanis egy gyenge őszt produkálva kiesőhelyen szerepel. Pedig ebben a csapatban azért jóval több van, és számomra meglepő, hogy mégis ennyire rosszul szerepelnek.

Jelen pillanatban a gárda az utolsó előtti, vagyis 19. helyet foglalja el, 3 győzelmet arattak tizenhét mérkőzésen, négyszer ikszeltek és tízszer kaptak ki. Lopetegui – hasonlóan Emeryhez – a VB előtt vette át a csapatot, ő azonban az első meccsét a Boxing Dayen játszotta, egy hosszabbításban szerzett góllal megverték az Evertont idegenben. Feléledt mindenkiben a remény, hogy a spanyol meghozza a változást, ám gyorsan lehűtötték a kedélyeket a MU futballistái. Én azt mondom, a Manchestertől ki lehet kapni, az igazán fontos mérkőzéseket azok ellen fogják játszani, akik a környékükön vannak.

A Wolves elég kevés pontot szedett össze idegenben, mindössze ötöt. Első győzelmüket most, Liverpoolban aratták, előtte kétszer ikszeltek és ötször kaptak ki.

Az átigazolási ablak megnyílt, de a nagy átalakítás egyelőre elmarad. Visszatért kölcsönéből Leonardo Campana, de egyből értékesítették is Miamiba, az egyetlen érkező így Matheus Cunha, aki végre bemutatkozhat. Az Atletico Madridban nem játszott sokat, kérdéses, milyen állapotban van…

Pletykálnak még több játékosról is, mint például Isco, aki egyébként Lopetegui kedvencei közé tartozik, és szabadon igazolható, még mindig azt mondom, hamarosan alá fog írni, hacsak nem fogad el egy amerikai ajánlatot. Mondjuk onnantól kezdve elfelejtheti, hogy valaha is ismét a spanyol válogatottba kerül…

A csapat sérültjei közül ketten is felépültek, Boubacar Traoré és Jonny is kész a játékra, míg Pedro Neto, Sasa Kalajdzic és Chiquinho játékára várni kell még egy darabig.

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Semedo, Collins, Kilman, Ait-Nouri – M. Nunes, R. Neves, J. Moutinho – Hwang, M. Cunha, Podence

Tippelde

Jó formába került a Villa, és komoly győzelmet arattak legutóbb, ami felpörgethette a játékosokat. Emery és Lopetegui újabb összecsapásán a hazaiak számítanak favoritnak, és könnyen lehet, hogy a papírforma érvényesül. A Villa nem rossz otthon, a Wolverhamptonnak pedig kell még idő, hogy valóban eltávolodjon a kiesők közül. Ha egyáltalán sikerül nekik…

Mi azt mondjuk, mindkét csapat be fog találni a mérkőzésen, de a pontok otthon maradnak, nyerni fog az Aston Villa.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső