Leicester – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 04.
Leicester
Teljesítmény:
N N N N D
  • King Power Stadium
  • Augusztus 07. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
N N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy meccsünk maradt, ahogy ígértem, ez is a Premier League-ből. Holnapra még lesz két meccsünk, és akkor elmondhatjuk, hogy mindegyik PL-meccsről írtunk. Ezt amúgy szeretnénk megtartani, de sanszos, hogy – mivel több bajnokság is elindul hamarosan – a jövőben kénytelenek leszünk válogatni a találkozók között. A Leicester és a Brentford mérkőzése következik, a rókák és a méhek csapnak össze. A Brentford egyértelműen a tavalyi szezon meglepetése volt, sokan megkedvelték a PL-ben először szereplő kiscsapatot, amely simán elérte, hogy idén is az első osztályban maradjon.

Míg ők kellemes csalódást okoztak, addig a Leicester kellemetlent. Tavalyelőtt még az ötödik helyen végeztek, tavaly hátrébb csúsztak. Ám Brendan Rodgers helyzete nem volt könnyű, mivel egy nagyon durva sérüléshullám kísérte végig a csapatát. Tudom, már többször említettem, mégis megosztom újra: Volt olyan mérkőzés, amelyet azért kellett elhalasztani, mert a Leicesternél 16-an voltak sérültek, és nem tudtak kiállítani egy csapatot. Ez abban az időben volt, amikor a koronavírus miatt egyébként is néha halasztani kellett. De a csapatból akkor egy játékos sem a covid miatt hiányzott…

A második év a Brentford számára sorsdöntő lehet. Van egy bizonyos „kór”, amit elkapott nemrég a Sheffield United és tavaly a Leeds is. A frissen feljutó együttesek néha remekelnek első évükben, de a másodikra visszaesnek. Ez történt a fent említett két gárdával is. A Leeds megúszta a kiesést, a Sheffield nem…

A bukmékerek azt mondák, a Leicester esélyesebb. Ezzel azért annyira nem tudunk vitatkozni. Kétszeres pénzt fizetnek a győzelmükért, a Brentford sikere 3.50 környékén van most, míg a döntetlen a 3.85-öt is elérheti.

Nézzük, milyen eredmény születhet a Leicester – Brentford mérkőzésen!

Leicester

Nagyvonalakban már vázoltam a Leicester tavalyi idényét, a rókák jelentősen elmaradtak az azelőtti teljesítményüktől, bár a végére valamennyire össze tudták magukat szedni, és így befutottak a nyolcadik helyre. Európai kupaindulást ez sem ér, de jobban mutat, mint egy alsóházi helyezés.

Nem gondolnám, hogy ennyi van a Leicesterben, sokkal inkább a sérüléseket lehet okolni a gyenge teljesítményért. Meg a játékoskeret sem volt túl szűk, nem igazán volt két ugyanolyan képességű játékos több posztra.

A Leicesterrel kapcsolatban az egyik legfontosabb hír, hogy tizenegy év után Kasper Schmeichel elhagyta az együttest. Ott volt akkor is, amikor feljutottak az élvonalba, ott volt, mikor 2014-ben megnyerték a bajnokságot, a 35 éves kapus neve összeforrt a Leicesterével.

Egyes hírek szerint akarnak igazolni a helyére valakit, és van olyan oldal, amelyik azt írja, hogy Rodgers versenyt hirdet Danny Ward és Daniel Iversen között, és csak egy harmadik számú kapust igazolnak.

Durva, de a Leicesterhez eddig még senki nem érkezett. Dennis Praet igen, de ő eddig is a Leicesterben játszott, és egyéves kölcsönből jött újra a King Powerbe vissza.

Távozó sincs sok, Schmeichel mellett Ademola Lookman szerződése járt le, így ő ismét a Leipzignél van, illetve Eldin Jakupovicot küldték el.

Nagy a csend tehát az együttesnél… Mondjuk el is hiszem, tavaly nagyon sok pénzért igazoltak új játékosokat…

A felkészülés során hat meccset játszottak, egyet veszítettek el, egyen döntetlen lett az eredmény, é négyszer nyertek aztán zsinórban.

Még el sem kezdődött a szezon, de a Leicesternél most van már hét sérült: Ayozé Perez és Hamza Choudhury betegek, Wesley Fofana, Ricardo Pereira, Harvey Barnes és Ryan Bertrand sérültek, valamint most kiesett Ward is. Így a kapuban ezúttal Iversen kap szerepet.

A várható kezdőcsapat:

Iversen – Justin, Amartey, Evans – Pereira, Dewsbury-Hall, Ndidi, Castagne – Maddison, Iheanacho– Vardy

Egymás elleni meccsek:

Összesen hat mérkőzést játszott egymással ez a két csapat, mi a kis táblázatunkban csak négyet mutatunk nektek, a maradék kettő a kilencvenes évekből van, ráadásul a másodosztályból, nem gondoltuk, hogy ez annyira értékes tudás lenne.

2020-ban és 2021-ben meccseltek egymással, mindkétszer az FA Kupában. Mindkét meccset a Leicester nyerte. Aztán a tavalyi PL-szezonban először mérkőzhettek meg bajnokin, itt is a Leicester bizonyult jobbnak. Sérülések és a rossz forma sem számított, Jamie Vardyék otthon és idegenben is 2-1-re nyertek.

A Brentford még nyeretlen egyébként a Leicester ellen, hatból egyszer tudtak döntetlent elérni, a maradék mérkőzést a rókák nyerték meg. Hol könnyebben, hol nehezebben. Inkább utóbbi, a Brentford sosem adta magát…

Előző meccs eredménye
2022.03.20.Premier League
leicester
2:1
brentford
Premier League
2021.10.24.Premier League
brentford
1:2
leicester
Premier League
2021.01.24.FA Kupa
brentford
1:3
leicester
FA Kupa
2020.01.25.FA Kupa
brentford
0:1
leicester
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford

Említettem, hogy sokaknak lett szimpatikus a Brentford, többeknek azért, mert itt játszott Christian Eriksen. Ez már nem így van, a tavalyi újonccal a szerződése lejárt, és távozott. Már a Manchester United csapatát erősíti.

Más távozó nincs, aki tényleg sok szerepet kapott a kezdőben, Marcus Forss, Dominic Thompson, Zanka és Julian Jeanvier hagyták még el a csapatot.

Viszont vannak izgalmas igazolások, mint Thomas Strakosha, aki majd David Raya helyettese lehet, Aaron Hickey, akit a Bolognától vettek több mint tízmillió euróért, illetve Keane Lewis-Potter, aki számtalan ajánlat közül válogathatott, a másodosztályból érkező szélső az angol foci egyik csiszolatlan gyémántja.

Negyedik és utolsó érkezőjük Ben Mee, a Burnley belső védője, ő ingyen csatlakozott.

A Brentford számára ez a második év nagyon fontos lehet, fent említettem az okokat. Most megszilárdíthatják a helyüket az első osztályban. A keret alkalmas rá, és igen, Eriksen fontos láncszem volt, de előtte is boldogultak.

Vegyes edzőmeccseket játszottak, voltak könnyebb és nehezebb ellenfelek. Akadtak győzelmek és vereségek egyaránt. Csúnya volt a Wolfsburg elelni 0-4, de lehet dicsérni a srácokat a Betis és az Arsenal elleni győzelmek miatt.

Thomas Frank csapatában három sérült van, mindhárman kezdőjátékosok: Sergi Canos, Kristoffer Ajer és Ethan Pinnock. Így Ben Mee egyből kezdőbe kerülhet, mivel két alapember sem játszhat a védelemben.

A várható kezdőcsapat:

Raya – Henry, Jansson, Mee, Hickey – Jensen, Janelt, Nörgaard – Mbeumo, Toney, Wissa

Tippelde

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a Leicester győzelemmel indítja majd a pontvadászatot. Megint sok a sérült, a védelem elég sebezhetőnek tűnik. Közben csábítják Maddisont is, Barnes-t is, akadnak problémák.

A múlt viszont a rókák mellett szól. Nehéz mérkőzésre számítunk, úgy gondoljuk, szoros csata lesz, és mindkét fél a hálóba fog találni legalább egyszer.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső