Leicester – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 21.
Leicester
Teljesítmény:
N N N N V
  • King Power Stadium
  • December 26. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Változott a terv, a mai napra még igyekszünk két tippet közzé tenni, hogy holnap és holnapután ne árasszunk el benneteket. Mindeen angol első, valamint másodosztályú találkozóról szeretnénk írni, szóval gyorsan még jön két tipp mára. Az egyik a Premier League-ből, a másik a Championshipből.

A Leicester – Newcastle United találkozóval folytatjuk. Ha van olyan csapat, amelyiknek a szünet nem biztos, hogy jót tett, az a Newcastle. Eddie Howe együtteséről tudtuk már a szezon előtt, hogy még egy olyan idényük, mint a tavalyi nem lesz. Hiszen jöttek az üzletemberek, megvették a klubot, és azóta sikeresen megerősítették magukat. Arra viszont nem gondoltunk, hogy már idén ennyire feltörnek. Jelenleg ugyanis dobogós helyen állnak, ami nem semmi, tekintve, hogy ez a világ legerősebb bajnoksága.

Lehet, hogy a végéig nem tartanak ki, de ne feledjük, ha Howe szűkösnek érzi a keretet, elég csak jeleznie, hogy kéne egy kis pénz, és máris lesz lehetősége erősíteni. A hírek szerint a kiváló teljesítmény ellenére aktívak lesznek majd a téli átigazolási szezonban.

Ellenfelük, a Leicester már jóval gyengébb szezont produkál. Hosszú ideig a piros vonalat alulról súrolták, jártak az utolsó helyen is, de még azelőtt sikerült kapcsolni, hogy Brendan Rodgers menesztése megtörtént volna. De ez a középmezőnybeli helyezés is extra gyenge.

Ez a két együttes csap most össze úgy, hogy egy hónapja nem játszottak tétmeccset.

A helyezés ellenére nem annyira egyértelmű a helyzet. A bukmékerek azt mondják, a NUFC-nak van nagyobb esélye a győzelemre, a Rabona például 2.20-at ad most a sikerükre, a Leicesterére 3.30-at, ahogy a döntetlen is ugyanannyi.

Leicester

Már az idény elején mondtam, ebből nem lesz semmi. Mármint a Leicesterből. Brendan Rodgersék ugyanis az egész nyarat tétlenül töltötték, amíg a riválisaik sorra igazolták az új játékosokat, addig a Leicester csak kivárt. Az is lehet – ebbe nem látunk bele -, hogy nem igazán volt pénz, de az igazolások azután sem kezdődtek meg, hogy Wesley Fofanából a legdrágább PL-védőt csinálták. A 21 éves játékos 80 millió euróért cserébe ment a Chelsea-be. Eladták még kezdő kapusukat, Kasper Schmeichelt, és őt sem pótolták, inkább a meglévő kapusokat megversenyeztették, és igazoltak mögéjük egy embert a másodosztályból, Alex Smithiest.

Amikor látták, hogy ez így nem jó, akkor még gyorsan egy védőt tudtak szerezni Wout Faes személyében, de ennyi.

És ahogy az várható volt, tényleg nem jöttek az eredmények. A Leicester sokáig az utolsó helyen állt, ilyen gyengén még sosem kezdték a Premier League-et. Minden héten lehetett arról olvasni, hogy Brendan Rodgers egy újabb vereség után távozni fog, de az angol makacsul kitarott, és neki lett igaza. A rókák elkezdtek nyerni.

Nagyon gyorsan legyőzték a Leeds csapatát, aztán a Wolverhamptont, az Evertont és a West Hamet is. Ennek köszönhetően felléptek a 13. helyre. Ami csalódás még így is, de legalább már kinéz valahogy a csapat. A formájuk az összes csapat közül majdnem nekik a legjobb, csak az Arsenal és a Newcastle előzi őket.

A WHU elleni volt az utolsó mérkőzés, David Moyes csapatának otthonában nyertek 2-0-ra James Maddison és Harvey Barnes találataival, még az is belefért, hogy Youri Tielemans büntetőt hagyott ki.

A két gólszerző könnyen lehet, hogy hamarosan távozni fog, mindkettejüket akarja a Newcastle. De most már a Leicester igazolásairól is hallani. Az elmúlt hetekben szóba hozták őket több játékossal is, például Azzedine Ounahival, a világbajnokság egyik felfedezettjével.

A csapat a VB alatt egy felkészülési találkozót játszott le, a Troyes ellen gól nélküli döntetlenre végeztek. Tegnap pedig tétmeccsen is pályára léptek, a Milton Keynes elleni Ligakupa-meccset simán hozták le. Jamie Vardy mellett Youri Tielemans és Ayozé Perez találtak be.

Sérültek vannak a csapatban, komolyabb kiesők is, James Justinnak az achillese elszakadt, ami miatt idén nem játszhat már, Ricardo Pereira február elején állhat edzésbe, Ryan Bertrand és Jonny Evans szintén kiestek, de Caglar Söyüncü közel már a visszatérés. Egyébként ő lehet, hogy távozni fog, az Atletico Madrid érdeklődik iránta.

A várható kezdőcsapat:

Ward – Castagne, Amartey, Faes, Thomas – Tielemans, Dewsbury-Hall – Maddison, Perez, Barnes – Vardy

Egymás elleni meccsek:

Ha most az egymás elleni meccsek alapján kéne meghozni a döntésünket, hát azonnal, minden további nélkül menne az iksz a két és fél feletti gólszámra. A két csapat ugyanis sorozatban hat meccse meg tudja ugrani a szintet.

Tavaly például a King Powerben 4-0-ra nyert a Leicester, de akkoriban a Newcastle még csak egy szegény kis kiesőjelölt volt. Aztán tavaszra fordult a kocka, és a The Magpies 2-1-re nyert hazai környezetben.

Az utolsó öt mérkőzés mérlege: Három Leicester-győzelem, két Newcastle United-siker.

Az elmúlt években nagyon jól játszott idegenben – a Leicester stadionjában – a NUFC, ugyanis háromszor is le tudták győzni ellenfelüket. A gólok itt is potyogtak, az over/under arány öt meccset nézve 4-1.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.17.Premier League
newcastle united
2:1
leicester
Premier League
2021.12.12.Premier League
leicester
4:0
newcastle united
Premier League
2021.05.07.Premier League
leicester
2:4
newcastle united
Premier League
2021.01.03.Premier League
newcastle united
1:2
leicester
Premier League
2020.01.01.Premier League
newcastle united
0:3
leicester
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Míg a Leicester szinte alig költött, a Newcastle-nél szórták a pénzt, mint akinek sok van. Mert valóban sok van nekik… Még a sok sem fejezi ki, mennyire gazdag csapat a Newcastle. És még most sem akarnak leállni, télen is igazolásokat terveznek, azonban – ahogy Eddie Howe is panaszkodott miatta – az a fránya pénzügyi fair-play közbe szólhat. Például emiatt hiúsulhat meg James Maddison (vagy Moussa Diaby) megvásárlása. És ez a két játékos még csak a jéghegy csúcsa. Még el sem indult az átigazolási idény, de már szórják a játékosokat az újságírók. Beszélnek Cristiano Ronaldoról, szóba került Marcus Thuram, Christian Pulisic, Evan Ndicka, Dario Osorio, Andrey Santos és még nagyon sok név…

Pedig nem biztos, hogy nagyon meg kéne erősíteni ezt a csapatot. Hiszen Anglia legjobb formában levő együtteséről van szó. A Newcastle győzelmi sorozata októberben kezdődött, mikor megverték az Evertont. Aztán legyőzték a Tottenhamet, az Aston Villát, a Southamptont és a Chelsea-t.

És ez a teljesítmény dobogós helyezést ér jelen pillanatban.

Nem csak a bajnokságban, a Ligakupában is sikerült győzniük tegnap, a Bournemoutht otthon 1-0-ra verték meg. Nem villogtak, pedig teljes csapattal voltak, és csak egy öngólnak köszönhető, hogy győzni tudtak.

Mérlegük 8-6-1, még a Manchester City is többször kapott ki ebben az idényben…

Idegenben a harmadik legjobbak, 3 győzelmük van, 3 döntetlenjük és 1 vereségük.

Ami a keretet illeti, akadnak problémák a sérülésekkel. Alexander Isakot már a Bournemouth ellen a csapatba várták, de nem volt ott. Lehet, hogy hétfőn már felhúzhatja magára a mezt. Matt Ritchie jó ideje kiesett, ahogy Emil Krafth is, a svéd hátvéd szalagszakadás miatt 6-9 hónapra dőlt ki augusztusban. Elliot Anderson az, aki ugyan felépült, de erőnléte még nem igazán van, így nem lesz ott a keretben.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Schär, Botman, Burn – Joelinton, B. Guimaraes, Willock – Almirón, Wilson, Saint-Maximin

Tippelde

Mindkét csapat jó formát mutat, egyiküknek sem jött jól a világbajnokság. Mindkét együttes hozta a kötelezőt, és bejutott a Ligakupa következő fordulójába.

Hétfőn ismét a bajnokságban kell bizonyítaniuk. A formát elnézve, valamint a korábbi mérkőzéseiket látva, a két és fél feletti gólszám jó választás lehet erre a találkozóra.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.81 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.86 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső