Liverpool – Brentford: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 14.
Liverpool
Teljesítmény:
D N D V N
  • Anfield
  • Január 16. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Brentford
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A teljes angol fordulót a szárnyaink alá vettük a héten, összesen kettő mérkőzés maradt ki, de most azokra is sor kerül. Meg kellett várni a hétközi Ligakupa mérkőzések eredményeit, addig nem szerettünk volna állást foglalni, hiszen ezeken a meccseken történhetett volna olyan dolog, ami aztán a hétvégi bajnokit döntően befolyásolja. Szerdán a Tottenham, csütörtökön pedig a Liverpool és az Arsenal lejátszotta saját találkozóját, így már nincs akadálya annak, hogy beszámoljunk a Liverpool – Brentford, majd a Tottenham – Arsenal találkozókról.

A Pool meglepetésre nem tudott előnyt szerezni a Ligakupa-elődöntő első mérkőzésén, holott a 24. perctől kezdve emberelőnyben játszottak. Látszik azért, hogy kire van kihegyezve ez a csapat, Mohamed Szalah és Sadio Mané hiánya meglátszik, hiába van ott Bobby Firmino és Diogo Jota…

Kell a három pont, mint egy falat kenyér, a hétvégén a City és a Chelsea egymás ellen játszik, ebből a Liverpool előnyt kovácsolhat.

És hát pont a Brentford érkezik az Anfield Roadra, akik erős kezdés után visszaestek, sújtják őket a különféle problémák, így még kissé tartalékosan sem jelenthet problémát a legyőzésük. Vagy mégis?

Liverpool

Nagyjából a bevezetőben már felvázoltam a Liverpool jelenlegi helyzetét, most megteszem egy kicsit bővebben kifejtve. Az együttes jelen pillanatban úgy harmadik a Premier League tabelláján, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint az előttük álló páros. Azonban, ha azt a találkozót meg is nyerik, akkor is kilencpontos hátrányban lesznek az éllovas Cityvel szemben, így a bajnoki címre nincs sok esély.

A Ligakupában elért 0-0-s döntetlen nyilván nem nekik, hanem az Arsenalnak jó, hazai pályán egy tartalékos Poolt el lehet kapni.

Az utóbbi időben nem annyira megy a szekér, vereség a Leicester ellen, iksz egy nagyon fontos találkozón a Chelsea ellen, most az Arsenal elleni 0-0… Viszont hazai pályán ismét hosszú ideje veretlenek, ők az egyetlen csapat a Premier League-ben, akik otthon még nem kaptak ki.

Nem is gondolnánk, hogy a Brentford lesz az első, aki elviszi a három pontot, bár felsejlik tavalyról az a hat vereség, amit elszenvedtek…

Ahogy már említettem, az ANK elvitte a csapattól Mo Szalaht, Sadio Manét és Naby Keitát, illetve sérült még Harvey Elliott, Divock Origi, Thiago Alcantara és Nathaniel Phillips.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Milner, Henderson, Fabinho – Minamino, Firmino, Jota

Egymás elleni meccsek:

Ez rövid lesz és tömör. Történetük során a két csapat csak egyszer találkozott. Most ősszel. A Premier League-ben a Brentford még sosem járt, a kupákban pedig még sosem sodorta őket össze a sors. Azon a meccsen egyébként a Brentford kisebb csodát hajtott végre, 2-1-ről, majd 3-2-ről is fel tudtak állni, a vége 3-3 lett. Pinnock, Janelt és Wissa rúgta a gólokat hazai oldalról, Jota, Szalah és Jones a vendégekéről.

Előző meccs eredménye
2021.09.25.Premier League
brentford
3:3
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Brentford

Thomas Frankék derekasan küzdenek, és elnézve a tabellát, nagyon valószínű, hogy el is érik a céljukat, vagyis bent tudnak maradni a legjobbak között. Teljesítményük csapongó, de ez nem meglepetés egy újoncnál. 23 pontjukkal a tabella 13. helyét foglalják el, bármelyik szurkoló most azonnal aláírná, hogy a végén itt végezzenek. Még akkor is, ha például a 8. hely csak öt pontra van.

Hátrafelé nézve kicsit nyugodtabbak lehetnek, a legjobb bentmaradó Watford tíz egységgel kevesebbet gyűjtött.

Idegenben október elején nyertek utoljára a West Ham ellen, azóta lejátszottak hat meccset, az eredmény négy vereség és két döntetlen. Az FA Kupában, és a Ligakupában sikerült idegenben győzedelmeskedniük, de mindkét esetben alacsonyabb ligás csapatok ellen, így hát ezt azért ne tekintsük mérvadónak.

Utolsó meccsén csúnya verésbe szaladt bele az újonc, a Southampton nyert ellenük nagyon simán, 4-1-re.

A sérültek épülgetnek fel, de még így is vannak heten, akik nem állhatnak Thomas Frank rendelkezésére.

Frank Onyeka nem sérülés, hanem válogatottbeli kötelezettségei maitt, viszont a többiek kisebb-nagyobb problémákkal küzdenek: David Raya, Charlie Goode, Rico Henry, Julian Jeanvier, Mathias Jörgensen és Josh Dasilva.

A várható kezdőcsapat:

Fernández – Ajer, Jansson, Pinnock – Roerslev Rasmussen, Janelt, Nörgaaard, Baptiste, Canos – Mbeumo, Toney

Tippelde

Nagyon hosszú ideje veretlen az Anfielden a Liverpool, és nagyon meg lennénk lepődve, ha ez vasárnap változna meg.

Egyértelműen a hazaiak sikerére számítunk, hiszen – ahogy már beszéltünk róla – a Manchester City – Chelsea mérkőzés miatt a forduló győztese Jürgen Klopp együttese lehet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.31 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.33 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.33 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső