Tottenham – Arsenal: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 14.
Tottenham
Teljesítmény:
V N V N D
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Január 16. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Arsenal
Teljesítmény:
D V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Antonio Conte bevallotta az első Ligakupa-elődöntőt követően, hogy még nagyon messze járnak a Chelsea-től, és rengeteg meló áll előttük. Ez a visszavágón is bebizonyosodott, a kékek 1-0-ra nyerték azt a találkozót, így a Spurs búcsúzott a Ligakupa küzdelmeitől, nem fog döntőt játszani.

Maradt a bajnokság meg az FA Kupa (mivel az Európa Konferencia-ligából is sikerült kipottyanniuk), és a hangsúly valószínűleg a minél jobb bajnoki szereplésen lesz. Nagyon kemény dolga lesz annak a csapatnak, aki oda akar érni az európai kupaporondra, rég nem volt ilyen kiegyenlített az élboly.

Az Arsenal is ott van elől, és ez az utóbbi években tapasztaltak után igazi felüdülés. Mikel Arteta csapata ettől függetlenül képes hajmeresztő meccseket játszani, gondoljunk a City elleni 5-0-s zakóra.

A londoni rangadó a vasárnapi játéknap egyik legizgalmasabb mérkőzése. És természetesen a Tottenham – Arsenal meccset mi sem hagyhatjuk ki.

Tottenham

A Spurs idén csak egy bajnoki mérkőzést játszott, az újév napján a Watfordot szűken ugyan, de le tudták győzni. Ezt aztán három kupameccs követte: Elsőként a Chelsea elleni odavágó (2-0-s vereség), majd a Morecambe elleni FA Kupa mérkőzés (3-0-s siker), majd a Havertzék elleni visszavágó (1-0-s vereség).

Láthatóan tényleg van lemaradása az észak-londoniaknak, a nagyokhoz képest, ettől függetlenül a PL-ben elég jól lavíroznak, jelenleg a hatodik helyet foglalják el a tabellán, ott vannak az Arsenal sarkában, így ez a két csapat számára több, mint egy meccs. Ha nyernek Harry Kane-ék, akkor megelőzik riválisukat. Egyébiránt a Spursnek három mérkőzése is elmaradt, ha azokat megnyerik, akkor felérhetnek a dobogóra, de minimum annak közelébe.

Otthon kifejezetten jók, hét győzelmet arattak eddig, egyszer ikszeltek, kétszer kaptak ki. Öt mérkőzés óta veretlenek, 16 gólt rúgtak és 10-et kaptak. Három kérdőjeles játékosuk van, akiknek játékára van esély, de azon sem lehetne meglepődni, ha végül kimaradnának: Eric Dier, Sergio Reguilón és Steven Bergwijn.

Cristian Romero és Szon Hung-min viszont biztosan nem léphet pályára, a védő január végén, a dél-koreai támadó február elején térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Emerson Royal, Sánchez, Davies, Sessegnon – Winks, Höjbjerg, Skipp – Lucas Moura, Lo Celso – Kane

Egymás elleni meccsek:

Mindig a legutolsó öt tétmérkőzést szoktam figyelembe venni, amikor az egymás elleni mérkőzéseket nézzük. Ezúttal egy kiegyenlített, igazságos mérleg tárult elém. Ugyanis kétszer az ágyúsok nyertek, kétszer a Spurs, és egy alkalommal 2-2-es döntetlent játszottak. Érdekesség, hogy 2018. óta mindig az a csapat nyer, akik hazai pályán játszanak, de ez egyébként azt a Ligakupa meccset megelőzően sem volt „szokás”.

Az örökmérleget az Arsenal vezeti, 26-szor nyertek, született 15 Tottenham-siker, és nagyon sokszor, 25-ször végeztek döntetlenre.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.26.Premier League
arsenal
3:1
tottenham
Premier League
2021.08.08.Barátságos Mérkőzés
tottenham
1:0
arsenal
Barátságos Mérkőzés
2021.03.14.Premier League
arsenal
2:1
tottenham
Premier League
2020.12.06.Premier League
tottenham
2:0
arsenal
Premier League
2020.07.12.Premier League
tottenham
2:1
arsenal
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Arsenal

A házon belüli balhénak úgy tűnik, lassan vége, Pierre-Emerick Aubameyang neve minden transzferoldalon meg-megjelenik, biztosra vehető, hogy nemsokára már a gaboni máshol fog játszani. Ez azért nagy érvágás, bár a múltban sok fejfájást okozott Mikel Artetának a támadó, magatartásbeli problémák voltak leginkább vele, és hát már a pályán sem úgy teljesített, mint első éveiben.

Az ágyúsok a Ligakupában elért 0-0-ra igazán büszkék lehetnek a Pool ellen, hiszen Granit Xhakát a 24. percben kiállították, amiért utolsó emberként szabálytalankodott. Nem volt amúgy durva szabálytalanság, de lehetett volna, a svájci ismét meggondolatlanul cselekedett. És ez részéről már nem az első alkalom volt.

Többször kaptak ki idegenben az ágyúsok, mint nyertek, 4-1-5-ös mérleggel várják a White Hart Lane-en rendezendő találkozót. Viszont zsinórban két meccset nyertek, előbb a Leeds, majd a Norwich otthonából hozták el a három pontot. Százszázalékosra vehetjük, hogy a Tottenham ellen nehezebb dolguk lesz majd…

Meg van áldva – erősen idézőjelben – Arteta is a sérültekkel. Talán Emile Smith Rowe és Takehiro Tomiyasu felépülnek vasárnapra, de Martin Ödegaard, Sead Kolasinac, Cedric Soares és Bukayo Saka nem lesznek ott a pályán. A norvég covidos lett, a többiek sérültek. Mohamed Elneny, Nicolás Pépé, Thomas Partey és Pierre-Emerick Aubameyang az ANK-n vannak, Granit Xhaka pedig eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Chambers, Gabriel, Tierney – Lokonga, Holding – Lacazette, Smith Rowe, Martinelli – Nketiah

Tippelde

Mint látható, rengeteg alapembere fog hiányozni az ágyúsoknak, és természetesen emiatt a Spurs sokkal esélyesebb.

Véleményünk szerint be is fogják húzni a meccset, a találkozóra pedig nagyon jó oddson adják a Tottenham győzelmét.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.41 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.40 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.40 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső