Luton – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 27.
Luton
Teljesítmény:
N V D D V
  • Kenilworth Road
  • Február 28. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Millwall
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hiába csak egy angol másodosztályú meccsről van szó, az online sportfogadás ismerői és kedvelői ezen mostani meccsre nagyon kíváncsiak lesznek, ebben biztos vagyok. A Luton és a Millwall csap össze a Championship 23. fordulójából. Nem most kéne megrendezni ezt a mérkőzést, de az eredeti időpontban erre nem volt lehetőség, mivel a Kenilworth Road pályája nem volt alkalmas rá, csúszós, fagyos volt a pálya, a sérülésveszély elkerülése érdekében döntöttek a halasztás mellett.

A meccs nagyon érdekesnek ígérkezik, hiszen két olyan csapat játszik, akik a feljutásra hajtanak. Rob Edwards pár forduló alatt bebizonyította, hogy jó edző, és hogy talán elhamarkodottan küldték el őt a Watfordtól, nem kis fricska lenne, ha végül a Luton jutna a rájátszásba, míg az őt kirúgó Watfordnak ez nem jönne össze.

Régóta szeretnének már feljutni, de ezzel így van a Millwall is, Gary Rowett az elmúlt években már a play-off közelébe juttatta a Millwallt, de végül minden egyes alkalommal lemaradtak róla. Talán most…

Egyikük sem engedheti meg magának a bukást, mert bár meccs-, és pontelőnyben vannak a többi üldözővel szemben, de ezt nem kéne elszúrni. Lehetőséget kaptak rá, hogy elhúzzanak a Norwichtól, a Watfordtól és a Sunderlandtől, ezt ki kell használni.

Érdekes módon a fogadóirodák inkább a Lutont favorizálják. Nem is ez a meglepő, hanem az, hogy mennyivel esélyesebbnek tartják őket. Az OhMySpinsnél 2.30 a hazai siker, 3.25 a vendég, míg a döntetlen 3.20.

Következzen a Luton – Millwall találkozó!

Luton

Volt egy kis mélyrepülés a Lutonnál az utóbbi fordulóok során. Előbb meglepetésre kiestek az FA Kupából a harmadosztályú Grimsby Town ellen, majd kétszer ikszeltek (Coventry, Preston), később pedig a Burnley elleni rangadót veszítették el.

Ennek a sorozatnak azonban végére értek, a hétvégén egy nehéz meccsen a Birmingham otthonában sikerült győzniük. Szűk siker volt ez, egyetlen gól döntött, amelyet Carlton Morris szerzett.

A Luton így továbbra is versenyben van a rájátszásért, de nem engedhetik meg maguknak azt, hogy még egyszer egy ilyen gyenge sorozatuk legyen.

Jelenleg 53 ponttal a 6. helyen állnak, de nem állhatnak meg, nem állhatnak le, mert mögöttük ott sorjáznak a feljutni vágyó együttesek, ahogy azt már fent is említettem.

Mérlegük most 14-11-8, jó szereplésük azonban nem a hazai teljesítményüknek köszönhető, mert az egészen gyenge. Bár – azt is látni kell – javult mostanában. De még így is csak a 15. lenne a Luton, ha csak hazai meccsek léteznének. Öt meccset nyertek meg, hétszer ikszeltek és négyszer kaptak ki. Sonny Bradley, Luke Freeman, Jack Walton, Daniel Potts és Reece Burke sérülés miatt nem játszhat, azonban Tom Lockyer letöltötte az eltiltását, így ő ott lesz a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Lockyer, Osho, Bell – Drameh, Mpanzu, Nakamba, Clark, Doughty – Morris, Adebayo

Egymás elleni meccsek:

Izgalmak terén szerintem most sem panaszkodhatunk majd. A két csapatra nem jellemző, hogy unalmas találkozót játszana, és mivel a tét most is nagy, a feszültség kézzelfogható lesz majd holnap este.

Ugyebár idén még nem találkoztak, így a tavalyi meccseiket tudom példaként felhozni. A Millwall otthonában 2-0-ra győzött a Luton, míg a visszavágón 2-2-es iksz született.

A mérleg kiegyenlített, a Luton egyszer nyert, a Millwall kétszer, valamint volt még két döntetlen. A Kenilworth Roadon régóta nem nyert a Luton, az utolsó hat meccsből négy döntetlen lett, kettőt a Millwall nyert meg, 2005-ben sikerült otthon tartani a pontokat…

Nagy a Millwall fölénye, de a múlt eredményei nem fogják behálózni a játékosok elméjét, sem a hazaiakét, sem a vendégekét.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.02.Championship
luton
2:2
millwall
Championship
2021.10.16.Championship
millwall
0:2
luton
Championship
2021.02.23.Championship
luton
1:1
millwall
Championship
2020.10.20.Championship
millwall
2:0
luton
Championship
2020.01.01.Championship
millwall
3:1
luton
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Millwall

Szűk, de nagyon fontos sikert aratott a Millwall a hétvége folyamán, a Stoke otthonában tudtak 1-0-ra győzni. Ennek köszönhetően haladnak a fősodorral, és továbbra is az ötödik helyen állnak. Gary Rowett együttesének győztes gólját Zian Flemming szerezte, a támadó középpályást a nyáron szerződtették, azóta pedig az egyik legfontosabb láncszem vált belőle.

A jobb gólkülönbségének köszönheti a Millwall, hogy a Luton előtt vannak, most azonban megvan a lehetőségük rá, hogy el is húzzanak tőlük. Arról nem beszélve, hogy így lehagyhatnák az üldözőket, sőt, megelőzhetnék a Blackburnt, és a negyedik helyre érnének.

Idegenben azonban a Millwallnak annyira nem megy, mint otthon. Jól mutatja, hogy mit gondolnak a bukik a csapatról, hogy a gyengélkedő, alsóházi Stoke ellen is a piros-fehéreket tartották esélyesebbnek…

Callum Stylesék hat meccset nyertek, háromszor ikszeltek és nyolcszor kaptak ki. Az említett magyar fiú sérült, mellette pedig még mások sem állhatnak rendelkezésre. Oliver Burke kisebb sérülést szenvedett, emiatt a játéka kérdéses, Tyler Burey, Mason Bennett, Billy Mitchell, valamint két friss szerzeméény, Aidomo Emakhu és Duncan Watmore is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Shackleton, Saville – Honeyman, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Tippelde

Feszült összecsapás lesz ez a holnapi, a tét nagyon nagy, egyik együttes sem szereten bukni. És talán pont emiatt nem lesz ez egy élvezhető meccs.

Nem kizárt, hogy nem is tudnak dönteni majd, mi azonban most csak arra tippelünk, hogy két és fél gól alatt tartják magukat és egymást a felek.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.33 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.28 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső