Liverpool – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 28.
Liverpool
Teljesítmény:
D V N N V
  • Anfield
  • Március 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Wolverhampton
Teljesítmény:
D V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk, amit tegnap elkezdtünk. A hét elejét főleg az FA Kupa tölti ki, de azért igyekszünk máshonnan is tippeket adni nektek. Mai első meccsünk például az angol élvonalból érkezik, főszereplői pedig a Liverpool és a Wolverhampton. Érdekes szezont futnak mindketten. Nem mondom, hogy jót, mert attól távol vannak, és valószínűleg a végén is távol lesznek.

Az online sportfogadás szakértői számára ez egy igazi csemege lesz. Tekintve, hogy a múltban már többször találkoztak, és voltak azért érdekes eredmények…

A bet365-nél 1.50 a hazai siker, 4.75 a döntetlen, 6.00 a vendéggyőzelem.

Következzen a Liverpool – Wolverhampton találkozó!

Liverpool

Nem nagyon lehet már a Liverpoolt mentegetni, azt hiszem, azon már túl vagyunk. Jürgen Klopp együttese az idén egyetlen címet sem fog nyerni, maximum az FA Kupában juthatnak majd a csúcsra. A BL-ből szinte bizonyos, hogy kiestek, miután hazai pályán 5-2-re kaptak ki a Real Madridtól, és hát a Premier League-ben sem áll túl jól a szénájuk.

A hétvége folyamán ismét egy nyerhető meccset nem tudtak megnyerni, ezúttal a Crystal Palace ellen játszottak döntetlent. Gólt nem szereztek, és nem is kaptak. Jelen pillanatban csak a hetedik helyen állnak, az Európa-ligát érő ötödik hely (ami azért a Poolnak visszalépés volna) is öt pontra van tőlük.

Azt a Wolverhamptont fogadják, aki hetekkel ezelőtt megviccelte őket, három-nullra nyert ellenük. Igaz, akkor idegenben játszottak, ahol a Pool idén borzalmasan gyenge, hazai pályán mérföldekkel jobb teljesítményt nyújtanak. Mérlegük 7-3-1.

Már megszokhattuk, de most is sok a hiányzó, Calvin Ramsay, Thiago és Luis Díaz biztosan nem szerepelhetnek, míg Arthur Melo, Ibrahima Konaté, Darwin Núnez és Joe Gomez játéka nem biztos.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Elliott – Szalah, Gakpo, Jota

Egymás elleni mecccsek:

Mint látható, idén a Wolves már többször keserítette meg Szalahék életét, utoljára a bajnokságban simán győztek, de az FA Kupában is megszenvedtek, csak újrajátszás után tudták kiütni Raúl Jiménezéket.

Ami a bajnoki meccseiket illeti a múltban, ott azért voltak szép győzelmeik a vörösöknek, és összességében nézve abszolút fölényben vannak, mivel a legutolsó öt találkozóból háromszor is ők nyertek… Hazai pályán még egyértelműbb a helyzet, ott öt per négy a hazai győzelem aránya, a Wolverhampton 2017-ben győzött utoljára.

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.04.Premier League
wolverhampton
3:0
liverpool
Premier League
2023.01.17.FA Kupa
wolverhampton
0:1
liverpool
FA Kupa
2023.01.07.FA Kupa
liverpool
2:2
wolverhampton
FA Kupa
2022.05.22.Premier League
liverpool
3:1
wolverhampton
Premier League
2021.12.04.Premier League
wolverhampton
0:1
liverpool
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wolverhampton

Mondhatni, magára talált a Wolverhampton, az edzőváltás segített, ez most már azért hivatalosnak mondható. Nem hiába akarta hosszú ideje a tulajdonos Julen Lopeteguit a kispadra, a spanyol tényleg meghozta a változást. Ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve ezt az együttest senki nem fogja tudni megverni, azt azonban igen, hogy ez a csapat nem fog kiesni a Premier League-ből.

Pedig jártak ők kiesőhelyen, és azért még most is közel vannak hozzá, szóval minden egyes pontra szükségük lesz ahhoz, hogy minél távolabb maradjanak az utolsó három helyezettől.

A legutóbbi meccsükön bravúrt értek el, véleményem szerint bravúr a döntetlen a Craven Cottage-on. A Fulham elleni 1-1 alkalmával Pablo Sarabia talált a kapuba.

A Wolverhampton most a 15. helyen áll, 6-6-12-es mérleggel, mindössze három pontra a már kiesőhelyen levő Evertontól.

A gárda idegenben eddig csak kétszer tudott nyerni tizenkét meccsen, és összesen tíz pontot szereztek. Ami egy Pool elleni meccs előtt azért nem a legjobb ómen.

Sasa Kalajdzic, Chiquinho, Matheus Cunha, Hwang Hee-chan és Boubacar Traoré nem tudja vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Semedo, Dawson, Kilman, Bueno – Lemina, Neves – A. Traoré, Sarabia, Nunes – Jiménez

Tippelde

Gólzáport nem várok sem a hazaiaktól, sem a vendégektől. A Wolverhampton védekezése javult – főleg Dawson érkezése óta -, a Pool támadói pedig finoman szólva sincsenek mostanában a helyzet magaslatán.

A hazai csapat tagjaiban buzog a vágy, hogy a múltkori kellemetlen eredményt ki tudják javítani, és szerintünk ez sikerülni is fog. Hazai győzelmet várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.49 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.52 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső