Magyarország – Észtország: Fogadási Tippek és Felkészülési mérkőzés Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 21.
Magyarország
Teljesítmény:
N D V N N
  • Puskás Aréna
  • Március 23. 19:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Észtország
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap már beledugtuk a kislábujjunkat a vízbe, ma pedig ugrunk egy bombát. Öt mérkőzéssel készültünk, azért csak ennyivel, mert ezekkel a válogatott találkozókkal óvatosan kell bánni. Egyrészt nem akarunk gyenge meccsekről beszélni, mert annyira nem is ismerjük az ottani viszonyokat, valamint valószínűleg titeket sem érdekelne mondjuk egy San Marino – Észak-Írország.

Nem válik rendszerré, hogy barátságos meccsekről beszélünk, mert ott mindig a tesztelésé, a felkészülésé, a formába hozásé a főszerep, de mivel Marco Rossi csapata csütörtökön hazai pályán fogadja Észtország együttesét, ettől most eltekintünk, kivételt teszünk.

A magyar csapat számára még akkor is kötelező a győzelem, ha különösebb tétje nincs. Ezzel meg lehet alapozni az Európa-bajnokság selejtezőjét, hiszen zsinórban két Eb-részvétel után a szurkolók nagyon szeretnének egy harmadikat is. És ami a csoportunkat illeti… bőven meg lehet az esélyünk a 2024-es szereplésre.

Válogatott meccsekre a sportfogadás nagy kutyái nem annyira szeretnek tippelni, mi is így vagyunk ezzel. De ha már írunk a Magyarország – Észtország meccsről, nézzük, milyen szorzók vannak most érvényben. Mondjuk a Greatwinnél! A bukinál magyar győzelmet várnak, 1.40 a hazai siker, 4.20 a döntetlen, 8.00 a vendéggyőzelem.

Magyarország

Én azt mondom, soha ilyen nagy esély nem mutatkozott arra, hogy Magyarország Eb-re menjen. Tudom, az előző kettőn ott voltunk, de valljuk be, elég kalandos úton sikerült kiharcolni az Eb-re jutást. Itt most arra gondolok, hogy egyenes ágon, akár a csoport győzteseként. Van rá esélyünk.

A magyar csapat Montenegróval, Bulgáriával, Szerbiával és Litvániával játszik majd. Szerbia kemény dió, de őket a Nemzetek Ligájában meg tudtuk verni.

Rossi mester kerete tartalmaz bőven újdonságokat, több újonc is helyet kapott a keretben, mint Hegyi Krisztián, Varga Barnabás, Demjén Patrik és Csoboth Kevin.

Több a sérült, az alapkeretünkből Gulácsi Péter, Callum Styles, Schäfer András sem lehet itt sérülés miatt, és tegnap kikerült a keretből Fiola Attila is.

Valamint Szalai Ádám visszavonult a válogatottól, így az olasz egyik legfőbb feladata, hogy megtalálja, ki lehet az utódja az egykori csapatkapitánynak.

Ez a próbálgatás időszaka, most lehet hibázni, 27-én már nem, akkor Bulgáriával játszunk.

A teljes keret:

Kapusok: Demjén Patrik, Dibusz Dénes, Hegyi Krisztián

Védők: Balogh Botond, Botka Endre, Lang Ádám, Mocsi Attila, Orbán Willi, Szalai Attila

Középpályások: Bolla Bendegúz, Ferenczi János, Fiola Attila, Kalmár Zsolt, Kerkez Milos, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Nego Loic, Vécsei Bálint

Támadók: Ádám Martin, Csoboth Kevin, Gazdag Dániel, Németh András, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás

Egymás elleni meccsek:

2018-ban, már öt éve, hogy ez a két csapat találkozott egymással. A Nemzetek Ligájában rendezett mérkőzésen Orbán Willi és Szalai Ádám góljaival nyertünk. Nem nagyon akarom húzni az időt, a magyar csapat abszolút fölényben van, ötből négy meccset nyertek meg, Észtország legjobbjai egyszer, 2003-ban tudtak győzni a magyarok ellen, de az is egy barátságos meccs volt.

Előző 5 meccs eredménye
2018.11.15.Nemzetek Ligája
magyarország
2:0
észtország
Nemzetek Ligája
2018.10.15.Nemzetek Ligája
észtország
3:3
magyarország
Nemzetek Ligája
2013.09.10.Vb-selejtező 2014
magyarország
5:1
észtország
Vb-selejtező 2014
2012.10.12.Vb-selejtező 2014
észtország
0:1
magyarország
Vb-selejtező 2014
2003.11.19.Barátságos Mérkőzés
magyarország
0:1
észtország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Észtország

Észtország csapata nem számít nagy futballhatalomnak, ezt szögezzük le az elején. A csapat most nyerte meg a Nemzetek Ligája D-divízióját, ég és föld a teljesíménye a magyar válogatotthoz képest. A csapatot vezető Thomas Häberli keretében nincs egyetlen olyan játékos sem, aki elismert európai együttesben futballozna, a többség otthon játszik. Oké, kivétel Karl Jakob Hein, aki az Arsenal játékosa, de az utánpótlásban kap szerepet, az első csapatnál nem igazán.

Az EB-, és Vb-selejtezőkön rendre a csoportjuk végén találhatók, legutóbb csak Fehéroroszországot előzték meg, 1-1-6-ot hoztak össze, ez pedig összesen 4 pont.

A keretben vannak változások, többen kikerültek sérülés miatt: Markus Poom, Rasmus Peetson, Ken Kallaste, Henri Anier és Markus Soomets is. A helyükre Häberli öt másik játékost hívott be (Marko Lipp, Erko Jonne Tougjas, Nikita Vassiljev, Bogdan Vastsuk, Sten Reinkort).

A teljes keret:

Kapusok: Karl Jakob Hein, Matvei Igonen, Karl André Vallner

Védők: Taijo Teniste, Karol Mets, Joonas Tamm, Artur Pikk, Nikita Baranov, Märten Kuusk, Maksim Paskotsi, Marko Lipp, Erko Jonne Tougjas

Középpályások: Konstantin Vassiljev, Henrik Ojamaa, Mattias Käit, Martin Miller, Georgi Tunjov, Rocco Robert Shein, Nikita Vassiljev, Sten Reinkort

Támadók: Rauno Sappinen, Sergei Zenjov, Erik Sorga, Bogdan Vastsuk

Tippelde

Próbálgatni fog mindkét csapat, tét nincs, és a kapitányok a lehető legjobb csapatukkal akarnak nekivágni a soron következő tétmérkőzésüknek.

Marco Rossi együttese sokkal erősebb, véleményem szerint nem kérdés, hogy a magyarok megnyerik a meccset. Még azt is megkockáztatom, hogy kapott gól nélkül hozzuk le az észtek elleni találkozót.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.38 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső