Malmö – Helsingborg : Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 június 24.
Malmö
Teljesítmény:
N N N V V
  • Eleda Stadium
  • Június 27. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Helsingborg
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jon Dahl Tomasson már nem vezeti egy ideje a Malmö együttesét, pedig sokaknak összeforrt az egykori remek támadó neve a Malmöével. Itt az ideje megtanulni egy másik nevet, Milos Milojevicét, aki egyelőre nem szállítja azokat az eredményeket, amit a dán mester. A Malmö egyelőre távol áll az első helytől, bár még nem kell szőnyeg szélére állnia a szerbnek, van még idő feljebb lépni. A svéd kupát nemrégiben megnyerték, első címüket tehát megszerezték az új edzővel, most lehet foglalkozni a bajnoksággal, aztán meg majd a nemzetközi kupaszerepléssel.

Talán ez egy könnyű meccs lesz számukra, elég ránézni a tabellára meg az oddsokra, hogy ez kiderüljön. Az ellenfél a Helsingborg együttese, akik most tökutolsók, 11 meccsből csak 1-et tudtak megnyerni. És ráadásul most a címvédővel kell megmérkőzniük, nem igazán tartjuk esélyesnek azt a forgatókönyvet, hogy pontot vagy pontokat tudnak szerezni az Eledában.

De várjuk ki a végét, akár még az is lehet, hogy a nagy ellenfél nagy akaratot vált ki a játékosokból, és meglepik az ellenfelüket. Nem hiszem, de teljesen nem lehet ezt sem elvetni.

Mindenesetre a bukik nem ezt gondolják, meg igazából mi sem. Elmondjuk, hogy mi mire gondoltunk. Jöjjön a Malmö – Helsingborg mérkőzés!

Malmö

Nincs még üzemi hőfokon a Malmö együttese, ránézünk a tabellára, és azt látjuk, hogy az együttes csak az ötödik helyet foglalja el, ami azért akkor is ciki, ha közben megnyerték a kupát és volt egy edzőváltás is a csapatnál. A válogatott szünet előtt sikerült megszakítani egy három mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatot, zsinórban háromszor kapott ki a csapat, amire időtlen idők óta nem volt példa a hazai pontvadászatban.

A Degerfors elleni siker tehát kellett, mint egy falat kenyér, idegenben sikerült legyőzni őket 2-0-ra,a gólokat az az Ola Toivonen szerezte, aki a tavalyi év egy jelentős részében sérült volt. A 35 éves csatár már most több találatnál és meccsnél jár, mint az egész tavalyi esztendőben.

Lemaradásuk az élen álló Hackennel szemben öt pont, viszont eggyel több meccset játszottak, így tehát nincs lehetőségük a hibára, azokat korábban már eljátszották.

Otthon legutóbb kikaptak, ezzel elveszítették a veretlenségüket az Eledában, a Hacken 2-1-re nyert és vitt mindent. Összességében 3-1-1-gyel állnak, nyolc lőtt és három kapott góllal.

A Malmö az a csapat, amelyiket valamennyire azért megismertük már tavaly a BL miatt, azóta a legfőbb változás Tomasson távozása mellett az, hogy elment Antonio Mirko Colak is, a horvát támadó, aki rúgta a gólokat a csapatnál, viszont csak kölcsönben volt a svéd együttesnél.

A szünetben egy barátságos meccsük volt, a Trelleborg csapatát 2-0-ra verték Sejdiu és Berget góljaival.

Sérült Oscar Lewicki, Anders Christiansen, ők azért nagyon hiányoznak a csapatból, valamint nem játszhat a svéd Johan Dahlin – a kapus -, valamint Adi Nalic sem.

A várható kezdőcsapat:

Diawara – Larsson, Nielsen, Hadzikadunic, Knudsen – Rakip, Pena – Rieks, Toivonen, Birmancevic – Kiese Thelin

Egymás elleni meccsek:

Az egymás elleni csatákból is kiderül, melyik csapat uralja a svéd bajnokságot, és melyik az, amelyik leginkább csak szenved. A Helsingborg ugrál az első-, és másodosztály között, a Malmövel pedig akkor sem bírtak, amikor jobban ment nekik a játék. A legutóbbi öt mérkőzésből ötöt az akkor még Jon Dahl Tomasson fémjelezte élcsapat nyert meg, néha szenvedősen, egyetlen góllal, néha pedig parádés focival, gólgazdag mérkőzéseken.

A tavalyi idényben ugyebár nem találkoztak, mivel a Helsingborg egy osztállyal lejjebb volt, így utoljára 2020-ban találkoztak. Az odavágón, hazai környezetben a Malmö 4-1-re nyert, a visszavágón szűken, csak 1-0-ra.

Ha már szóba került az Eleda Stadion: A Malmö otthon ötből négyet nyert meg, 2014-ben tudott a Helsingborg pontot menteni, akkor 1-1-re végeztek.

Ezen a pályán a vendégek bajnoki meccset 2011-ben tudtak nyerni…

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.02.Allsvenskan
helsingborg
0:1
malmö
Allsvenskan
2020.08.05.Allsvenskan
malmö
4:1
helsingborg
Allsvenskan
2019.09.26.Allsvenskan
malmö
3:0
helsingborg
Allsvenskan
2019.06.02.Allsvenskan
helsingborg
0:1
malmö
Allsvenskan
2016.09.25.Allsvenskan
malmö
2:0
helsingborg
Allsvenskan
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Helsingborg

Az együttes a tavalyi esztendőben a másodosztályban vett részt, pedig ahhoz képest egy nagy múlttal rendelkező csapatról van szó, jó lenne, ha ezek a patinás együttesek megragadnának az élvonalban. Erre azonban most nincs sok esély. Nem úgy tűnik, hogy a Helsingborg bent tudna maradni, ám én is tisztában vagyok vele, hogy korai még ilyen kijelentéseket tenni.

Ám az elmúlt 10-11 forduló arról tanúskodott, hogy 15 jobb csapat van a Helsingborgnál. És mind előttük áll a tabellán. A csapat 11 találkozóból csak egyet nyert meg, kétszer ikszelt és nyolcszor kikapott. Némelyik vereség kifejezetten súlyos volt, és a vereségsorozatuk immáron négy mérkőzés óta tart. 9 gólt szereztek és 18-at kaptak, nem ez a legrosszabb gólkülönbség, de van más, amin muszáj lesz változtatni.

Idegenben egyszer ikszeltek és négyszer kaptak ki, öt rúgott és kilenc kapott góljuk van.

A szünetben ők is pályára léptek, méghozzá kétszer is. Az Elfsborgtól 1-0-ra kikaptak, míg a Jönköpinget 2-0-ra megverték, Amoako és Widell találtak a kapuba.

A csapatnál hárman sérültek: Sumar Almadjed, Wilhelm Loeper és Victor Blixt.

A várható kezdőcsapat:

Joelsson – Tsouka Dozi, Widell, Weberg, Davidsen – Gigovic, Lingman – Jonsson, Ali, Olsson – van den Hurk

Tippelde

Nem csak sima győzelmet várok a Malmö csapatától, hanem egy olyan 90 percet, ami segít újra visszaszerezni az önbizalmukat. Idegenben a Helsingborg az egyik leggyengébb, és a bajnoki címvédő otthonában sem számítunk tőlük semmire.

Arra sem, hogy gólt szereznek, így a magasabb nyeremény miatt ez a fő tippünk, mellette a Malmö győzelmét fogadjuk meg, bátrabbak tehetik hendikeppel is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.55 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső