Manchester United – West Ham United: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 28.
Manchester United
Teljesítmény:
N N N D N
  • Old Trafford
  • Március 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Akik hiányoltak a nagycsapatokat a kupából, hát tessék, itt vannak. A friss Ligakupa-győztes Manchester United most egy másik sorozatban próbál feljutni a csúcsra, és jó esélyük van arra, hogy a következő körbe kerüljenek. Ugyebár az FA Kupa ezen szakaszában egyetlen mérkőzésen dől el a továbbjutás. És Erik ten Hagék hazai pályán fogadják a West Ham United együttesét, akiknek legkisebb problémájuk is sokkal nagyobb, mint az FA Kupában való szereplés. David Moyes együttese váratlanul gyengén teljesít a Premier League-ben, ami miatt kiesésközeli állapotban vannak, minden erejükkel arra kell koncentrálni, hogy a következő idényt a legjobbak között kezdjék meg.

A WHU tehát nem fog különösebben nagy erőket mozgósítani Rashfordékkal szemben, ebben biztos vagyok. És biztosak azok is, akik az online sportfogadást működtetik, vagyis a bukmékerek: A Greatwinnél 1.60 a hazai siker, 4.00 a döntetlen, 5.50 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Manchester United – West Ham United mérkőzés!

Manchester United

Hat évig volt trófea nélkül a Manchester United. A Newcastle United vasárnapi legyőzése után a manchesteriek úgy örültek a Ligakupa-győzelemnek, mintha BL-t nyertek volna, ami érthető is, úgy érezhetik, hogy most valami tényleg elindul a csapatnál, és az eddigi gyenge játék a végére ért. Erik ten Hag alig fél évvel kinevezése után már kupát nyert, közben az Európa-ligában kiütötték a Barcelonát, és a bajnokságban is dobogóért küzdenek. Nem rossz most MU-drukkernek lenni, és számíthatunk rá, hogy ez a csapat még jobbá válik.

Ten Hag mostantól fókuszálhat az FA Kupára is, amit szintén van esélyük megnyerni, és nem csak azért, mert versenyben vannak még. Hanem mert tényleg esélyesnek számítanak.

Eddig csak két meccsük volt, az Evertont és a Readinget is 3-1-re győzték le korábban. Ez a mostani lesz a legnehezebb meccsük a sorozatban idén, de ez is egy hozható találkozónak tűnik.

A Ligakupa-fináléban, az EL-ben bemutatott játék ezúttal is bőven elegendő lehet. A csapat az utolsó vereségét januárban, az Arsenal ellen szenvedte el, azóta folyamatosan jönnek a győzelmek, néhány kivételtől eltekintve.

Mivel a csapat csütörtökön és vasárnap is játszott, valamint a hétvégén már egy fontos bajnoki meccs vár rájuk, így a menedzserük egy visszafogottabb kezdővel rukkolhat elő, még annak dacára is, hogy a WHU azért – a teljesítménye ellenére – nem egy gyenge csapat.

Arra számítunk, hogy előtérbe kerülnek azok, akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak, Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Tom Heaton Marcel Sabitzer, hogy fel is soroljak néhányat közülük.

Ami biztos, hogy Christian Eriksen és Donny van de Beek nem lesz ott sérülés miatt, míg Anthony Martial szereplése kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Heaton – Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Malacia – Casemiro, Sabitzer – Garnacho, Fernándes, Rashford – Weghorst

Egymás elleni meccsek:

A legutóbbi három meccsük nem bővelkedett gólokban, mindössze egy-egy gól esett ezeken a meccseken. A Manchester azért nagy fölényben van, ötből négyszer nyertek ők, a kalapácsosoknak egyszer sikerült győzni.

Amikor hazai pályán játszanak Fernándesék, akkor is inkább ők vannak fölényben, ötből három győzelem, egy vereség a mérleg, valamint egy döntetlen is van itt.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.30.Premier League
man united
1:0
west ham
Premier League
2022.01.22.Premier League
man united
1:0
west ham
Premier League
2021.09.22.Angol Ligakupa
man united
0:1
west ham
Angol Ligakupa
2021.09.19.Premier League
west ham
1:2
man united
Premier League
2021.03.14.Premier League
man united
1:0
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

David Moyes hárította az első meccslabdát, és itt meccslabda alatt a menesztését kell érteni. Biztosak voltunk abban, hogy egy hétvégi vereség a skót állásába kerül, de megnyugtató, magabiztos győzelmet sikerült aratniuk a Nottingham Forest ellen, 4-0-ra győztek. A góljaikat Declan Rice, Michail Antonio, valamint Danny Ings szerezték, utóbbi kétszer is a kapuba talált.

Ettől még nem jött helyre semmi, egy meccs még semmit nem jelent. Egy kupakiesés ugyanúgy a mélybe taszíthatja a mestert. Akinek azért sokat köszönhet a WHU, de a végtelenségig nem lehet őt megtartani.

Ahogy a bevezetőben is mondtam, a West Ham számára elsősorban a bajnoki szereplés a fontos, így szinte bizonyos, hogy erre a találkozóra fölösleges kockázatot nem fog vállalni az edző, és egy tartalékos keretet küld ki.

A hétvégén a Brightonhoz utaznak, ahol azért sok esélyük nincs papíron, minden erejükre szükség lesz De Zerbiék ellen.

Danny Ings nem szerepelhet, mert az ősszel már az Aston Villában játszott, Maxwel Cornet sérült, viszont a többiek úgy néz ki, lassan már felépülnek.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Ogbonna, Zouma, Aguerd – Johnson, Downes, Rice, Soucek, Cresswell – Bowen, Antonio

Tippelde

Azért ezt a MU-t most nagyon nehéz elkapni, főleg hazai pályán. Véleményünk szerint nem si fog sikerülni ez a WHU-nak.

Küzdeni fognak, de még egy tartalékosabb Manchestertől is győzelmet várunk holnap…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső