Burnley – Fleetwood: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 28.
Burnley
Teljesítmény:
N D N D N
  • Turf Moor
  • Március 01. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Fleetwood
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a világ legrégebbi kupájának nyolcaddöntőjével. Egy hasonlóan simának tűnő meccs következik, ahol a másodosztály leendő bajnoka a harmadosztály egyik középcsapatával fog megmérkőzni. Egyértelműnek tűnik a helyzet, amennyiben Vincent Kompanyék is olyan komolyan veszik az összecsapást, mint a bajnokikat szokták venni. A Fleetwoodról még soha nem esett szó, és ezután a meccs után könnyen lehet, hogy nem is fog sok szó esni róluk. Megszokhattátok, hogy a Premier League és a Championship mérkőzései azért kiemelt figyelmet kapnak az oldalon, ám annál lejjebb már ritkán megyünk. Pedig megérné…

A Fleetwood a League One középcsapata, véleményem szerint már az hatalmas szó, hogy idáig eljutottak, azonban a Burnley minden tekintetben sokkal erősebb. Akár az is belefér számukra, hogy B csapattal álljanak ki, azért még nincs teljesen lefutva a másodosztály.

Kötelező a győzelem a hazaiaknak, nem csak én mondom ezt, hanem a sportfogadás hozzáértő szakemberei is.

Alig 1.30-at fizetnek az Ivibetnél a hazaiak sikerére, a döntetlen 5.20, míg a vendégsiker tényleg nagyon valószerűtlen, ugyanis több mint 9-szeres pénzt fizetne rá a fogadóiroda.

Jöjjön a Burnley – Fleetwood meccs!

Burnley

Lassan elfogynak a jelzők a Burnley-re, minden várakozást felülmúlva a csapat meg fogja nyerni a Championship idei kiírását, és egyéves szünet után visszatérnek a legjobbak közé. Ahova egyébként valók is. Vincent Kompany együttese hírből ismeri csak, mi az a vereség, a hétvégén egy újabb fölényes sikert arattak, nagyon könnyen győzték le a kiesés elől menekülő Huddersfield együttesét.

Betalált a kapuba Anass Zaroury, Connor Roberts, Josh Brownhill és Michael Obafemi is. Egyre közelebb vannak a feljutáshoz, előnyük a harmadik helyezett Middlesbroughval szemben már tizenkilenc pont, és már csak tizenkét forduló van hátra. Hamarosan kijelenthetjük, hogy a Burnley visszajutott. Aztán meg azt, hogy a Burnley bajnok lett…

Az FA Kupára való teljes fókusz is belefér most, de észszerű volna Kompanytól, ha a legjobbjait azért valamennyire pihentetné. Nem árt, ha ott vannak a padon, de azért kezdetni nem biztos, hogy kell őket.

A kupában eddig a Bournemouth, valamint az Ipswich csapatával játszottak. Ironikus, hogy a PL-csapatot simán verték 4-2-re, addig a harmadosztályban szereplő együttes ellen már szükség volt az újrajátszásra.

Hazai pályán megállíthatatlanok, alig buknak pontot a bajnokságban, amikor a Turf Moore-ban lépnek pályára, ez nem jó hír az ellenfelük számára…

Nem játszhat Darko Churlinov, Ian Maatsen, Benson Manuel és Jay Rodriguez, mindannyian sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Peacock-Farrell – Vitinho, Ekdal, Beyer, Taylor – Cullen, Cork – Tella, Twine, Zaroury – Foster

Egymás elleni meccsek:

Mindössze két találkozón estek egymásnak. Mindkettő barátságos meccs volt, és mindkettő kifejezetten régen volt. Nem nagyon mennénk bele a részletekbe, láthatjátok ti is, hogy mindkét alkalommal a Burnley győzött, ami azért senki számára nem volt meglepetés.

Előző meccs eredménye
2019.07.23.Barátságos Mérkőzés
fleetwood
0:2
burnley
Barátságos Mérkőzés
2015.07.28.Barátságos Mérkőzés
fleetwood
0:2
burnley
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fleetwood

Miután a Fleetwood sincs meg sokaknak (ami egyáltalán nem is meglepő), így egy rövid kis bemutatás következik most. Az együttes az angol harmadosztályban szerepel, és minden valószínűség szerint jövőre is ott fognak maradni. Bár most kifejezetten jó formát mutatnak, egymás után jönnek a bravúros győzelmek és pontszerzések, de ez a fellángolás csak arra elég, hogy a középmezőnybe jussanak. A csapat most a League One 11. helyén áll. A rájátszást jelentő hatodik hely tizenöt pontra van, ezért is mondom, nem valószínű, hogy oda fognak érni…

A legutóbbi meccsüket 1-0-ra nyerték a Morecambe ellen Carlos Mendes Gomes talált be a hálóba közel ötezer néző előtt. Ezt csak azért említem meg, mert Angliában még a harmadosztályt is többen követik, mint néhány NB1-es meccset itthon…

Ők is, akárcsak a másik alacsonyabb ligás együttes, a Grimsby, jó korán becsatlakoztak a sorozathoz, és most már a Burnley elleni lesz a hatodik meccsük és az ötödik ellenlábasuk. Korábban az Oxford Cityt, az Ebbsfleetet, a QPR-t és a Sheffield Wednesdayt intézték el.

Ahogy olvasom, Jayden Stockley az, aki nem tud játszani, a helyére Promise Omochere kerülhet.

A várható kezdőcsapat:

Lynch – Holgate, Nsiala, Sarpong-Wiredu – Rooney, Vela, Warrington, Macadam, Patterson – Gomes, Omochere

Tippelde

A Burnleynél tényleg belefér a rotálás, a B csapatnak is könnyedén el kell intéznie a Fleetwoodot. Bár… a QPR csapatánál is hasonlókat gondolhattak.

Azonban a két együttest nem szabad összekeverni, a Burnley a másodosztály leendő bajnoka, hazai pályán még veretlen, és holnap este is azok maradnak, ugyanis meg fogják nyerni a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.30 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.30 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.30 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső