Middlesbrough – Coventry: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 15.
Middlesbrough
Teljesítmény:
D D V V N
  • Riverside
  • Május 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
D D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az odavágón nem született döntés, és a visszavágón is esélyes a döntetlen eredmény, de ezúttal már valahogy dönteni kell. Hiszen mindketten nem juthatnak a döntőbe, és amikor ez a mérkőzés kezdődik, a csapatok tagjai tudni fogják már, hogy ki lesz az ellenfelük egy siker esetén.

Nehéz téma ez sportfogadás tekintetében, az odavágók sem feltétlenül úgy alakultak, ahogy arra számítani lehetett. Sem itt, sem a harmadosztályban…

Most már van egy kis képünk arról, hogy mire számítsunk, de ez még mindig nem feltétlenül elegendő a sikerhez.

Annyit elmondhatok, hogy a Powbenél a hazaiak továbbjutását várják, 1.95 most az ő győzelmük, 3.30 a döntetlen és 4.30 a vendégsiker.

Jöjjön a Middlesbrough – Coventry találkozó!

Middlesbrough

Bánhatja a kimaradt lehetőségeket a Middlesbrough együttese, volt belőlük pár a Coventry ellen. Michael Carrick csapatának játéka azonban biztató volt, erre lehet építeni a visszavágón.

Amennyiben ugyanígy játszanak, mint az első meccsen tették, akkor borítékolni lehet a Boro szereplését a döntőben.

Carrick csapata hazai pályán nagyon jól teljesített, 23 mérkőzésükből 13-at megnyertek, 7-szer ikszeltek és csak 3-szor kaptak ki.

Egyébként legutolsó meccsükön épp a Coventryt fogadták, akkor 1-1 lett az eredményt. Tegyük hozzá, a Boronak nem volt szüksége a pontra…

Carrick a múltkori meccs előtt húzott egy váratlant, és Dael Fry kikerült a kezdőből. Miután Lenihan és McNair jól teljesítettek, várhatóan ők maradnak a kezdőcsapatban. Jonny Howson kiesése minden bizonnyal nem jól érintette őket, és a középpályás szereplése ezúttal is kérdéses. Mellette Matt Clarke és Aaron Ramsey sérültek.

A kezdőben egy változás várható, Michael Forss érkezhet Isaiah Jones helyére.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, McNair, Lenihan, Giles – Gackney, Mowatt – Forss, Akpom, McGree – Archer

Egymás elleni meccsek

Nem ez volt a két csapat szezonbeli legjobb meccse, ez biztos. A Middlesbrough, dacára, hogy vendégként játszott, sokkal aktívabbnak tűnt. Többször tudtak bejutni a Coventry csapatának védelme mögé, és ez általában helyzeteket is teremtett. Volt ziccerük, amit a kapus védett, volt, amikor a kapufa segített a hazaiaknak, és volt, hogy a labda a hálóban kötött ki, csak épp a gól szerzője lesről indult.

A döntetlennek egyértelműen a Coventry örülhet jobban, most pedig jöhet sorozatban a harmadik meccs a két csapat között…

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.14.Championship
coventry
0:0
middlesbrough
Championship
2023.05.08.Championship
middlesbrough
1:1
coventry
Championship
2022.10.01.Championship
coventry
1:0
middlesbrough
Championship
2022.01.29.Championship
middlesbrough
1:0
coventry
Championship
2021.09.11.Championship
coventry
2:0
middlesbrough
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry

Lehet, hogy én nem láttam jól a Boro elleni meccset, de véleményem szerint sokkal több kell majd a Coventrytől, hogy döntőbe kerüljenek. Az odavágón ugyanis szinte csak a vendégeknek voltak lehetőségei, a Coventry csatárai, köztük Gyökeres Viktorral, ezúttal nem tudtak veszélyt teremteni Zach Steffen kapuja előtt.

Amire építhetnek, az a bajnoki szereplésük, az, hogy az utolsó fordulóban ki tudták harcolni a rájátszást. Idegenben nem hoztak egy kiváló szezont, de szerintem nem is kell miatta szégyenkezniük. Hét meccset nyertek, kilencszer döntetlent játszottak és hét vereségük volt. Ja, és az utolsó kilenc bajnoki meccsüket veretlenül játszották le…

Mark Robins a gyengébb első meccs ellenére nem változtat semmit a kezdőjén. Megteheti, hiszen mindenki egészséges azon játékosok közül. Három sérültje viszont van, Callum O’Hare, Kasey Palmer és Fabio Tavares nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – McNally, McFadzean, Doyle – Norton-Cuffy, Kelly, Hamer, Bidwell – Eccles – Godden, Gyökeres

Tippelde

Abszolút nem tartom rossz csapatnak a Coventryt, de a Middlesbroughtól győzelmet várok szerdán este. Michael Carrick csapatának a hazai mérlege egészen különleges, a múltkor, egy tét nélküli meccsen is meg tudták fogni a Coventryt, és csak a szerencsének köszönhetik az égszínkékek, hogy legutóbb nem kaptak ki.

Szóval mindent egybevetve, mi a hazai győzelem mellett vagyunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső