Luton – Sunderland: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 15.
Luton
Teljesítmény:
V D D N D
  • Kenilworth Road
  • Május 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Sunderland
Teljesítmény:
N N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A legrangosabb kupával megvagyunk, de a hét közepén lesznek még olyan találkozók, amik nagy érdeklődésre tehetnek szert az online sportfogadás kedvelőitől. Gondolok itt például az Európa-ligára, az EKL-re, vagy esetleg az angol másodosztályú bajnokság rájátszására.

A Luton – Sunderland következik most, melynek első mérkőzése – szerintem – némiképp váratlan eredményt hozott. Lehet, hogy a Luton sorozatban másodszor is a döntő kapujában bukik el? Persze, ez is előfordulhat. De hogy mindent meg fognak tenni a siker érdekében, az tuti…

A Greatwin elméi az ő sikerüket várják. 2.05 most a szorzó rájuk, 3.50 a döntetlen és 3.60 a vendégek győzelme.

Luton

Nem a megszokott módon játszott a Luton, én magam meglepődtem, hogy végül a Sunderland győzött az első meccsen. Lentebb olvashattok egy rövid összefoglalót a mérkőzésről egyébként.

Még van 90 perce Rob Edwardsnak, hogy fordítson, és a finálét elérjék, de ahhoz teljes erőbedobással kell játszani. Ugyebár a szezon során a Luton inkább idegeben volt jó, de azért a hazai mérlegük miatt sem kell pironkodniuk.

Volt pár napjuk átgondolni, mit rontottak el, Rob Edwards pedig bizonyára már kitalálta, milyen kezdővel vág neki a mérkőzésnek.

Vannak olyan hírek, miszerint két változás várható a múltheti csapathoz képest: Gabriel Osho helyét Reece Burke veheti át a védelemben, míg a középpályán Allen Campbell játszhat Jordan Clark helyén.

Egyébként az együttesben sérült nincs, eltiltott szintén.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Burke, Lockyer, Bell – Drameh, Campbell, Nakamba, Mpanzu, Doughty – Adebayo, Morris

Egymás elleni meccsek

Nagyon jó iramú meccset játszott egymással a két együttes, végül a hazaiak örülhettek, 2-1-re tudtak nyerni. Az előny pedig a Lutonnál volt, egy kapu előtti kavarodás végén Elijah Adebayo talált be közelről, ám ezután húsz perccel Amad Diallo egy csodaszép góllal egyenlített. A Manchester United kölcsönjátékosa egy legurított szabadrúgást csavart a jobb felsőbe.

A második félidőben Trai Hume fejesével már a hazaiaknál volt az előny, ami ki is tartott a mérkőzés végéig.

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.13.Championship
sunderland
2:1
luton
Championship
2023.03.18.Championship
sunderland
1:1
luton
Championship
2022.10.29.Championship
luton
1:1
sunderland
Championship
2019.01.12.League One
sunderland
1:1
luton
League One
2018.08.11.League One
luton
1:1
sunderland
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sunderland

Két mérkőzés van hátra legfeljebb Tony Mowbrayék szezonjából, és az a durva, egyiket sem kell megnyerniük ahhoz, hogy egy év után elhagyják a Championshipet. Itt elég egy döntetlen, ahogy a fináléban is, csak akkor tizenegyesekkel kell maguk mögé utasítani a Middlesbrought vagy a Coventryt.

A fekete macskákat nagyon sokat dicsértem ebben az idényben, és van okom rá most is. Remekül játszottak a Luton ellen, teljesen megérdemelten fordították meg a mérkőzést. Amad Diallo igazi hős most a csapatnál, és a múltheti gólja csak emelte a renoméját.

Hatalmas küzdő a Sunderland, akik egy seregnyi sérült ellenére hoztak össze egy hatékony és jó csapatot, akik bárkivel felveszik a versenyt, még a Championship bronzérmesével is.

Dennis Cirkin kisebb sérülést szenvedett, és már az első meccsen sem tudott játszani, a helyét valószínűleg ezúttal is Lynden Gooch veszi át. És nem ő az egyetlen, aki sérülést szenvedett.

Most sem lesz ott a pályán Elliot Embleton, Ross Stewart, Danny Batth, Dan Ballard, Jewison Bennette, Ajibola Alese és Corry Evans sem.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Huggins, Hume, O’Nien, Gooch – Ekwah, Neil – Roberts, Diallo, Clarke – Gelhardt

Tippelde

Elég erős csapat a Luton ahhoz, hogy megfordítsa a mérkőzést a Sunderland ellen. Hazai pályán öt győzelemmel és két döntetlennel fejezték be a szezont, minden esélyük megvan a győzelemre.

Nem vagyok meggyőződve róla, hogy a 90 perc elég lesz a döntéshez. Hazai győzelmet várok egy olyan meccsen, ahol mindketten a hálóba fognak találni és ahol legalább két és fél gól születik majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső