Middlesbrough – Watford: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 26.
Middlesbrough
Teljesítmény:
V N V N N
  • Riverside
  • Január 28. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Watford
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Harmadiknak marad egy rangadó is, nem csak a középcsapatok fognak pályára lépni az angol másodosztályban ezen a héten, hanem azok is, akik a feljutásra hajtanak.

Könnyen lehet, hogy ez a két együttes nem utoljára fut össze idén, majd az alapszakasz lezárulta után a rájátszásban is van esély arra, hogy végül a másikon kell megpróbálni átverekedni magukat a Premier League érdekében.

Azt gondolom, kicsivel féltáv után, hogy két hely már elkelt, a Burnley-t és a Sheffield Unitedot senki sem fogja tudni megállítani. Ha mégis, az hatalmas nagy cink lesz az említett csapatok számára.

Versenyben van a harmadik helyért még legalább nyolc, de inkább tíz-tizenkét csapat, amilyen körbeverések és meglepetések vannak itt, a Championshipben, bármi előfordulhat.

A Watford és a Middlesbrough – a mostani főszereplőink – célja nem lehet más, minthogy megtartsák a rájátszást érő helyezésüket. Nem lesz könnyű. Ugyan a Watford a harmadik, a Boro pedig a hatodik, kettejüket mindössze két pont választja el egymástól. Miközben ott van mögöttük – már nem rájátszást érő helyen – kevéssel lemaradva a Luton – Millwall – Sunderland – West Brom négyes. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a Swansea – QPR – Reading trió is belehúzhat még az idény végéig. Egyszerűen lehetetlen most megtippelni, kik lesznek ott a 3-6. helyeken.

Az tuti, hogy most egyikük sem akar veszíteni. Miért is akarnának, abban az esetben simán előzhetik őket. Az online sportfogadás Magyarországon is egyre népszerűbbé tette a Championshipet, szóval úgy hiszem, a Middlesbrough – Watford mérkőzést sokan fogják követni.

A Librabet irodájánál a hazai győzelemre van nagyobb esély, 1.90-et fizetnek Michael Carrick csapatára, 3.60-at az ikszre, 4.20-at a vendégekre.

Middlesbrough

A múlt héten a Championship küzdelmei nem voltak fókuszban, mindössze néhány mérkőzésről esett szó. Mint például a Middlesbrough idegenbeli fellépéséről a Sunderland ellen. Az újonc csapat meglepetésre 1-0-ra nyerni tudott a feljutásra is esélyes Carrick-legények ellen, ám ez az eredmény kicsit csalóka. A hazaiak úgy tudtak két góllal jobbak lenni, hogy a Boro részéről a 49. percben kiállítottak egy játékost, Dael Fry utolsó emberként szabálytalankodott, amiért ő pirosat, a Sunderland meg tizenegyest kapott. Amit amúgy kihagyott Ross Stewart, de Zack Steffen szerencsétlenségére a labdát pont elé ütötte vissza.

A hajrában még egyszer betaláltak a hazaiak. De harmadik gól már nem volt, az over 2,5 nem jött. Pedig mi arra tippeltünk.

A Boro a vereség hatására saját magát hozta nehezebb helyzetbe. Előzött a Norwich, ellépett egy kicsit tőlük a Blackburn és a Watford, utolérte őket a Luton és a Millwall, valamint egy pontra megközelítette őket a Sunderland.

Szép ki 18 forduló lesz még itt, ahogy mondtam, lehet, hogy két hely már elkelt (az sem biztos, főleg nem matematikailag), de a harmadikért fix, hogy őrült meccsek lesznek.

12-6-10, ez a Middlesbrough mérlege. Lehetnének jobbak is, ha az elején nem ragadtak volna be annyira. Carrick mindenesetre hozza, ami miatt szerződtették, szépen felhozta az együttest.

Hazai pályán jó ideje nem szenvedtek vereséget, mérlegük 6-5-2.

Továbbra sincs nagyon mozgás a gárdánál, Cameron Archer megszerzése óta nagy a csend, egy távozó van csak, Massimo Luongo, akit ingyen engedtek az Ipswich csapatához.

Dael Fry kiállítása nem csak a Sunderland elleni meccsre volt hatással, hatással lesz a Watford ellenire, a kulcsjátékos ugyebár eltiltás miatt nem szerepelhet. Mellette Matt Clarke és Anfernee Dijksteel esett ki, ők sérülés miatt.

A védőt Paddy McNair pótolhatja, valamint Archer is bekerülhet a kezdőbe, először, mióta az Aston Villa kölcsönadta őt.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, Lenihan, McNair, Giles – Howson, Hackney – Forss, Akpom, McGree – Archer

Egymás elleni meccsek:

Augusztusban a Boronak még nagyon nem ment. Akkoriban még nem tudtuk megmondani, hogy ki lesz ott majd az élen féltávnál, ki lesz majd ott a végén, csak sejtettük, hogy a Watford köztük lesz. Azt pedig a bukik sejtették, hogy a Middlesbrough is. Aztán Chris Wilderék gyengén kezdtek, ami miatt feljutási esélyeik nagyban lecsökkentek. Ekkor futottak össze a Watforddal, rögtön az első fordulóban. És a Rob Edwardsék elleni vereség is hozzájárult ahhoz, hogy később Wildert menesztették. Az eredmény 2-1 lett a hazaiaknak, részükről Ismaila Sarr, valamint Vakoun Bayo talált a hálóba, a vendégektől Muniz Rodrigo góljával még a Middlesbrough vezetett. Ja, és a győztes gól a 93. percben született.

A Boro régóta nyeretlen a Watforddal szemben, az utolsó öt mérkőzésből hármat is elbuktak, kétszer ikszeltek. Amikor a Riverside ad otthon a mérkőzésnek, akkor sem túl jól. Három iksz mellett kétszer kaptak ki… Utolsó győzelmüket hazai környezetben 2011-ben aratták…

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.30.Championship
watford
2:1
middlesbrough
Championship
2021.04.05.Championship
middlesbrough
1:1
watford
Championship
2020.09.11.Championship
watford
1:0
middlesbrough
Championship
2017.01.14.Premier League
watford
0:0
middlesbrough
Premier League
2016.10.16.Premier League
middlesbrough
0:1
watford
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Watford

Hiába a rengeteg sérült, a Watford szépen őrzi a harmadik helyét. A másodiktól most hétvégén távolodtak, miután a Sheffield nyerni tudott, ők viszont nem. Az ezer sebből vérző gárda hazai pályán fogadta a kiesőjelölt Rotherhamet. Miután a Blackpoollal szépen elbántak, gondoltam, egy hasonló erősségű csapat sem okoz majd gondot. Pedig okozott.

A Watford biztosan nem fogja a kegyeibe fogadni a mérkőzés játékvezetőjét, David Webbet, akitől három tizenegyest kérhetnek számon. Szintén nem kedvelik a kapufát, amelyet kétszer találtak el. És nem kedvelik Viktor Johanssont sem, aki több alkalommal állította meg Stefan Bilic csapatának támadóit.

Az egyik új fiú, Joao Ferreira volt az, aki egyébként a mérkőzésen betalált, ő mentett pontot a Watfordnak.

Amely továbbra is harmadik, de egyetlen vereséggel akár a hatodik pozícióba is kerülhetnek. 12-8-8 a mérlegük, ez 44 pont, idegenben ebből 5-5-4-et hoztak össze, ami 20 pont, valamivel kevesebb, mint pontszámuk fele.

Ismét érkezett egy új játékos a csapatba, Henrique Araújo a Benfica támadója, kölcsönben szerepel majd a latinos futballistákat előszeretettel alkalmazó együttesben.

A sérültlista nem nagyon akar rövidebb lenni. Még mindig nem játszhatnak a következő játékosok: Christian Kabesele, Keinan Davis, Joao Pedro, Tom Dele-Bashiru, Samuel Kalu, Imran Louza, Dan Gosling, Tom Cleverley, Kortney Hause, Edo Kayembe, Ken Sema és Rey Manaj.

A várható kezdőcsapat:

Bachmann – J. Ferreira, Sierralta, Cathcart, Kamara – M. Gaspar, Choudhury – M. Martins, Koné, Sarr – Araújo

Tippelde

Nem tudom, hogy komolyabb ellenfelek ellen is képes lesz-e dominálni a Watford, amely, mint látjátok, messze van a teljes kerettől. Bilic az új fiúkra kell, hogy bízza magát, a kezdőben lesz szerintünk Martins, Koné, Ferreira és Araújo is, ami azért a kémiát egy kissé csökkenti, lévén, ezek a játékosok még nem igazán szoktak össze. A túloldalon pedig egy összeszokott csapat lesz.

A Boro a múltkori vereséget most javíthatja, és szerintünk meg is fogja tenni. Olyan mérkőzést várunk, ahol legalább két és fél gól lesz, mindkét fél a hálóba talál majd, és amelyen a Middlesbrough nyer.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.93 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső