Millwall – Wigan: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 08.
Millwall
Teljesítmény:
V N D D V
  • The Den
  • December 10. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Wigan
Teljesítmény:
N V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előbbi cikkben már említettem, hogy jönni fog egy csapat, akkor gondoltam, nem is kell várni vele. A Millwallról volt szó, ami magyar szempontból azért lehet érdekes, mert – egyelőre kölcsönben – az oroszlánokat erősíti Callum Styles, a magyar válogatott játékosa.

De nem csak ez az egyetlen érdekes dolog a Millwall-lal kapcsolatban. Nagyon szimpatikus csapat, kőkemény szurkolókkal, és tradicionális angol futballal, angol értékekkel. Évek óta a Championshipben ragadtak, de az utóbbi szezonokban már kacérkodni kezdtek a feljutás gondolatával. Egyelőre ez nem jött össze, még a play-off sem, de idén talán… Ha folytatják, ahogy elkezdték. És nem úgy, mint a múlt héten a Sunderland ellen.

Az a Wigan lesz az ellenfelük, akik tavaly megnyerték a harmadosztályt. Az azonban nehézséget okoz nekik már, hogy megszilárdítsák a helyüket a másodosztályban. Egyelőre legalábbis ez látszik.

A fogadóirodák szorzói mégsem mutatnak annyira egyértelmű képet. Hiszen a Millwall – bár otthon egész jól szerepelnek – magas, 1.90-es szorzót kapott, a kiesőhelyen levő Wigan pedig 4.30-at. A döntetlen valamivel 3.00 felett jár jelen pillanatban.

Az elmaradt meccsét a múlt héten bepótló Millwall számára ez a találkozó jelentheti a kiutat a gödörből, amibe tették magukat a Sunderland ellen. Meg kell fogniuk a lehetőséget, és meg kell verni az újoncot.

Következzen a Millwall – Wigan meccs!

Millwall

A Millwall számára már a múlt héten megkezdődött a Championship, ugyanis egy elmaradt meccset pótoltak be a Sunderland ellen. Habár a lehetőségeik bőven megvoltak, mégis kikaptak. És ha valaki megnézi az eredményt, azt gondolhatja, sima meccs volt. Pedig messze nem volt az. Volt itt tizenegyesgyanús szituáció, nagy Patterson-védés, gólvonalról mentés és még sorolhatnám. Amad Diallo gólja azonban megváltoztatta a meccs képét, utána a Millwall még egyet kapott, és a végén már annyira kitámadtak, hogy a hosszabbításban jött megint egy találat.

Kellemetlen, és nagyon kellett volna a három pont, ezzel ugyanis felléphettek volna a negyedik helyre, ami meg ugye már play-offot jelenthetett volna. Ezt még így is elérhetik, de kényelmesebb lett volna…

A Millwall – főleg otthon – remekel idén. A hetedik helyen állnak, kilenc meccsüket nyerték meg, négyszer ikszeltek és nyolcszor kaptak ki ez idő alatt. Tavaly is kábé ezen a szinten voltak, de most jobban egyben maradt a mezőny, reális esély mutatkozik arra, hogy a tavaszt rájátszást érő helyről kezdjék meg.

Nyári igazolásaik közül Zian Flemming most kezd belelendülni, de az utóbbi hetekben világos lett mindenkinek, mit láttak benne, Callum Styles, Andreas Voglsammer és a Leedsből jövő duó, Charlie Cresswell és Jamie Shackleton játékával is elégedettek lehetnek.

A formával, amit a csapat mostanában mutatott, azért vannak gondok, október 29. óta egy győzelme van csak a gárdának, a Prestont győzték le.

Már a múltkor is mondtam, de most megismétlem, a szünet alatt a Millwallnak volt egy felkészülési meccse a dán Bröndby ellen, 1-1-et játszottak az élvonalbeli gárdával.

Mint említettem kétszer is korábban, a Millwall előkelő helyezését főként a hazai teljesítményének köszönheti. Ezt most konkrétan szeretném megmutatni nektek: 22 pontot gyűjtöttek eddig 10 meccs alatt, hétszer nyertek, egyszer ikszeltek és kétszer kaptak csak ki. 16 gólt rúgtak, de csak 7-et kaptak.

Rowett örülhet, egy játékosa sem utazott ki a VB-re, így együtt tudott mindenki készülni, és főleg, együtt tudott mindenki pihenni. Sérülések tekintetében sincs nagy gond, hiszen csak egy játékos fog hiányozni, Benik Afobe, akit a Stoke-tól igazoltak. Mondjuk ő komoly hiányzónak mondható.

A helyén legutóbb Tom Bradshaw játszott, de nem váltotta meg a világot. Előfordulhat, hogy Mason Bennett érkezik a kezdőbe, Voglsammer egy sorral feljebb kerül, és így a walesi a kispadra ül le.

A várható kezdőcsapat:

Long – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Mitchell, Saville – Bennett, Flemming, Styles – Voglsammer

Egymás elleni meccsek:

Nem igazán megy mostanában a Millwallnak a Wigan ellen, hiszen az idei szezon újonca a korábbi években járt már a Championshipben, és mindig megszenvedett ellenük a Millwall. Utoljára a 2019/2020-as idényben találkoztak, akkor a The Denben a csapatok 2-2-t játszottak, majd a Wigan otthonában a hazaiak 1-0-ra nyertek.

Utolsó győzelmét Gary Rowett csapata 2018-ban szerezte, az a fajta fölény, ami 7-8 éve megvolt, már nincs meg.

Hazai pályán azért ők dominálnak, ha az utolsó öt mérkőzést nézzük, akkor nem találhatunk egyetlen Wigan-győzelmet sem, Millwall-sikerből azonban hármat is. A maradék két találkozó – köztük egy League One-ban játszott – döntetlen lett.

Gólok terén nehéz mit mondani, ugyanis változó, hogy kinyílik-e a gólzsákjuk a feleknek vagy sem…

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.22.Championship
wigan
1:0
millwall
Championship
2019.11.26.Championship
millwall
2:2
wigan
Championship
2019.05.05.Championship
wigan
1:0
millwall
Championship
2018.10.23.Championship
millwall
2:1
wigan
Championship
2016.03.01.League One
millwall
0:0
wigan
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wigan

Hamarosan féltávhoz érkezik a Championship, és a Wigan nem igazán tud elmozdulni a kiesőhelyekről. Most épp a 22. helyen vannak, azáltal, hogy a West Brom magára talált, a Wigan visszacsúszott a piros vonal alá.

Az újonc eddig nem tudta megmutatni, hogy miért van helyük a másodosztályban. A csapat eddig 23 pontot gyűjtött, tehát teljesen nincsenek elveszve, viszont látható, hogy apróságokon fog múlni, végül ki marad és kinek kell a League One küzdelmeit élvezni.

Hat győzelmet aratott eddig a Wigan, ötször ikszeltek és már tíz vereségnél járnak. A szünet előtt tudtak megszakítani egy hét meccsből álló nyeretlenségi sorozatot, a Blackpoolt verték meg, akiket így pontszámban be is értek, sőt meg is előztek.

Nem volt könnyű meccs, annak ellenére sem, hogy az ellenfél védőjét már a meccs elején leküldték a pályáról, így gyakorlatilag hetven percen át emberelőnyben voltak a hazaiak. Így is hátrányba kerültek, és csak a második félidőben sikerült fordítani McClean és Tilt góljaival.

Ez mindössze a hazai sikerek közül a 2. volt, de minket inkább most az idegenbeli érdekel: Négy győzelem, két döntetlen és négy vereség. Az elmúlt öt meccsen egy pontot gyűjtöttek távol a hazai pálya kényelmétől. Pedig ez ennél sokkal jobban indult.

Ben Amos, Tom Pearce és Ryan Nyambe az a három futballista, akik sérülés miatt nem tudják vállalni a játékot. December hónapban már bevethetők lesznek, a következő fordulóban már akár mindhárman pályán lehetnek.

Majdnem elfelejtettem egy fontos dolgot: A hétmeccses nyeretlenség miatt a menedzserüket, Leam Richardsont menesztették, a Blackpool elleni sikernél Rob Kelly ült a padon, de azóta – bő másfél hete – kinevezték az új edzőt, aki Kolo Touré lett. Számára az angol futball nem lesz ismeretlen, hiszen játékosként megfordult az Arsenalban, a Manchester Cityben és a Liverpoolban is. Edzőként viszont ez az első megbízatása. Rizikós, hiszen eléggé meleg a helyzet a Wigan számára…

A várható kezdőcsapat:

Jones – Edmonds-Green, Whatmough, Tilt – Darikwa, Power, Naylor, Shinnie, McClean – Wyke, Lang

Tippelde

Általában az új edzőktől a játékosok sokkal magabiztosabbak lesznek, jobban akarnak, féltik a helyüket vagy épp bizonyítani akarnak. De ez lehet, hogy a Millwall ellen most kevés lesz.

Úgy vélem, nagyon jó szorzó van a Millwall győzelmére, ezt nem szabad kihagyni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.92 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.90 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső