Monaco – Crvena zvezda: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 02.
Monaco
Teljesítmény:
N D V D V
  • Stade Louis II
  • November 03. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Crvena zvezda
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Franciaországban nagy csalódásként élik meg, hogy a Monaco nem tudott nyerni az előző fordulóban, és így még akár ki is eshetnek a csoportjukból. Az utolsó találkozón harcolhatják ki az első kieséses szakaszt az EL-ben, a csoportelsőségre viszont már nincs esélyük, akkor is maximum a második helyen végezhetnek, ha megnyerik a meccsüket, a Fradi pedig kikap. Ugyanis az egymás elleni meccsek számítanak pontegyenlőség esetén, abban pedig jobbak Zachariassenék.

A Monaco hazai pályán fogadja a Crvena zvezda csapatát, akiknek szintén nem tét nélküli a meccs. Ugyan a negyedik helyen állnak, de egyetlen győzelem akár a továbbjutást jelentheti, ha azt nem, hát legalább az Európa-konferencialigát. Viszont mindenképp győzni kell, más eremdény nem is játszik.

A szerb gárda megmutatta, hogy képesek remek játékra, ezt a Fradinál is tapasztalták, de a Trabzonspor is tudna mesélni. Idegenben viszont egy meccsüket sem nyerték meg, ami Clement-ék malmára hajtja a vizet.

Mivel ezúttal mindkét csapatnak szüksége van a győzelemre, taktikázásnak nincs helye a pályán, focizni kell, támadni, gólt, gólokat szerezni, máskülönben egyikük sem éri el a célját. Ez a semleges szurkolóknak jöhet jól.

A bukmékerek úgy hiszik, hogy simán fog nyerni a Monaco, 1.60-at fizetnek a győzelmükre, miközben a döntetlen 4.20-on, a vendégek győzelme 5.30-on áll.

Jöjjön a Monaco – Crvena zvezda találkozó!

Az előző fordulóban történt

Nyerni kellett a vendégeknek, ha az élre akartak kerülni, ha el akarták dönteni a továbbjutást, esetleg a csoportelsőséget. Ám ez nem sikerült Philippe Clement együttesének, a Fradi nem biztos, hogy jobb volt, sőt, de megint tanúbizonyságot tettek arról, hogy küzdeni azt nagyon tudnak.

A vendégek domináltak az egész első félidőben, főleg a meccs eleje volt kemény a Fradi védőinek. A harmadik percben Wissam Ben Yedder már betalált, de akkor még lesről, egy perccel később pillanatok alatt háromszor is kapuba találhattak volna a franciák, mivel Henry Wingo rossz felszabadítása szinte gólpasszal ért fel. Csak szinte, mert előbb Dibusz védett, aztán Wingo javított és blokkolta a második próbálkozást, végül Ben Yedder bombázott fölé.

A kezdeti nehézségeket a Fradi túlélte, de a veszély nem múlt el. Olyannyira nem, hogy a 31. percben Wissam Ben Yedder parádés, sarkazós gólt rúgva szerezte meg a vezetést a Monaconak, egy jobboldali beadást szép mozdulattal juttatott a kapuba.

A Fradi ezután kezdett éledezni, és a félidő végén Kristoffer Zachariassen fejese majdnem bement.

A második félidőben már egy jobb zöld-fehér csapatot láthattunk, amely becsülettel ment előre az egyenlítésért, de tudták, ha kitámadnak, azt a vendégek meg fogják torolni. Két jó fejes is majdnem beakadt, de úgy tűnt, nem sikerül ezen az estén gólt szerezni. Egészen a végéig, a 81. percig gondoltuk így, amikor Tokmac Nguen szép labdáját az emberétől elszakadó Kristoffer Zachariassen bombázott a rövid sarokba.

A hosszabbításban még volt egy meleg szituáció, amit viszont megúszott a Fradi, az iksz azt jelenti, hogy már mindenképp csoportelsők lesznek a magyarok.

A csoport másik meccsén a Crvena zvezda hazai pályán fogadta a Trabzonspor csapatát. Azt vettük észre, otthon bárkire veszélyesek lehetnek a szerbek, inkább idegenben vannak problémák. A Trabzon elleni találkozó izgalmasan, és Milojevicék számára jól alakult, győzelmükkel esélyük van még most is, hogy megszerezzék a második helyet.

A meccsen fél órán keresztül semmi izgi nem történt, aztán belejöttek a felek. Először a Trabzonspor játékosa rúgott zúgó kapufát, majd két perccel később Aleksandar Katai egy hatalmas góllal a hazaiakat juttatta előnyhöz. Egy eladott labdát Osman Bukari szerzett meg, Kataihoz továbbított, aki 16-ról állítás nélkül lőtt a bal felsőbe. A stadionban mindenki kiabált, de hamar elcsendesítették őket. Két perccel később ugyanis Anastasios Bakasetas egyenlített, a görög játékos jó 30 méterről, szabadrúgásból talált a hálóba.

A török együttes közel járt ahhoz, hogy a vezetést is átvegyék, a második félidőben egy helyzet során a felsőkapufát találták el, maradt az 1-1. Egészen a 64. percig, amikor Osman Bukari második gólpasszát osztotta ki. Ezúttal Aleksandar Pesicet választotta, a támadó mértani pontosságú beadást kapott a társától, az érdem így inkább Bukarié.

A hátralévő félórában a Trabzon már nem tudott hálóba találni.

Monaco

Az idei Monaco egy kicsit hasonlít a tavalyihoz. Ahogy akkor Niko Kovac kezdte a bajnokságot, az nem volt elegendő, beragadtak, közben a BL-ből is kiestek a selejtezők során, egy idő után pedig érkezett Philippe Clement. A belgával magára talált az együttes, és végül a harmadik helyig mentek a bajnokságban, és az EL-ben is jó ideig meneteltek, végül a Braga ejtette ki őket.

Jelen állás szerint ők a legesélyesebbek arra, hogy a második helyet megcsípjék, sorsuk a saját kezükben, mivel hazai pályán fogadják a Crvena zvezdát.

Az utóbbi időben nem ment nekik a játék. A Trabzonsportól 4-0-ra kikaptak, aztán a Lille is 4-et rúgott nekik. A kettő között hazai pályán nem tudták megverni a Clermont-t.

A Fradi elleni döntetlen már a negyedik nyeretlen mérkőzés volt, így nagyon kellett a siker az Angers ellen. Sikerült is megverni őket, 2-0-ra győztek Breel Embolo és Aleksandar Golovin góljainak hála.

A bajnokságban jó eredményt elérni van esélyük, de a bajnoki címért nem lesznek harcban, már komoly lemaradásuk van a PSG-vel szemben, érzésem szerint ismét az ezüstre meg a bronzra mehetnek rá.

Hazai pályán az utóbbi négy mérkőzésükön veretlenek maradtak, legyőzték a Nantes-ot, a Trabzonsport és az Angers-t, ikszeltek a Clermont gárdájával.

Ha minden igaz, csak Rubén Aguilar nem játszhat, a többiek egészségesek.

Clement a négy-, és a háromvédős rendszert váltja folyamatosan, véleményünk szerint 3-5-2-ben futhatnak ki a Crvena zvezda ellen.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Disasi, Maripán, Badiashile – Vanderson, Fofana, Golovin, Camara, Caio Henrique – Volland, Ben Yedder

Egymás elleni meccsek:

A két együttes eddigi egyetlen meccse nagy izgalmakat és szoros mérkőzést hozott. Melyen a Red Star épp úgy megérdemelte volna a győzelmet, mint a Monaco. De az igazságos az lett volna, ha döntetlent érnek el. Nem így lett, a tipikusan egygólos találkozón a Monaconak jött ki jobban a lépés, a hajrában kaptak egy tizenegyest, melyet egy elkerülhető szabálytalanság miatt fújt be a játékvezető, Breel Embolo pedig berúgta a labdát. Előreláthatóan hasonlóan izgalmas lesz a mostani meccsük is.

Előző meccs eredménye
2022.09.08.Európa-liga
crvena zvezda
0:1
monaco
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Crvena zvezda

Már korábban is szóba került a Crvena zvezda az oldalon, és már akkor is azt írtam, hogy a csapat Dejan Stankovic távozása után is dominál a bajnokságban, kinőtték azt, hiszen továbbra is veretlenek, 16 meccsből 14-et megnyertek, és mindössze hat gólt kaptak ez idő alatt. Már most hétpontos az előny a Partizannal szemben, akik a második helyen vannak.

És még van esélyük a továbbjutásra vagy legalább az EKL-re, de nagyban függ a csoport másik meccsétől is ez.

Az biztos, hogy a Red Star végig a negyedik helyen tartózkodott, de együtt haladtak a többiekkel.

A hétvégén ismét győzni tudtak, kissé tartalékos összeállításban léptek pályára, meccs közben is érkeztek olyan játékosok, akik majd nem jutnak szóhoz csütörtökön. Aleksandar Pesic talált a hálóba elsőként, aztán Kalifa Coulibaly is gólt szerzett.

Idegenben is nagyon jó a Red Star, de nem az EL-ben. Ott a Fraditól és a Trabzontól is kikaptak, ezt most nem engedhetik meg.

Milojevicnek sérültjei és eltiltottja is van, Aleksandar Dragovic kiesése jelent problémát, mellette Veljko Nikolic és Sékou Sanogo nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Borjan – Gobeljic, Erakovic, Milunovic, Rodic – Kanga, Kangwa – Bukari, Katai, Mitrovic – Pesic

Tippelde

Kataiék idegenben még nem tudtak pontot sem szerezni, viszont most három kell. A gólszerzés eddig is ment, és a Monaco védelme idén minden, csak nem stabil. Bár hazai győzelemre számítok, nem hiszem, hogy a szerbek majd könnyen adják magukat.

Így a hazai siker mellett az is jó tipp lehet, hogy mindkét együttes a hálóba fog találni majd.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.66 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.66 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső