Feyenoord – Lazio: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 november 02.
Feyenoord
Teljesítmény:
V D N D N
  • Feyenoord Stadium
  • November 03. 18:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
V N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tisztában voltam vele, hogy az utolsó forduló a Bajnokok Ligájában nem lesz egyszerű. De azért sikerült szép győzelmeket hozni így is. Persze, voltak bukták is, de ezt meg kell szokni, mindig nem lehet nyerni, és pláne akkor nem, amikor ilyen helyzet áll elő. Egy kupa csoportkörében az utolsó forduló mindig tele van meglepetésekkel. Igyekeztünk óvatosabbak lenni, és próbálunk azok lenni most is, amikor az Európa-liga meccseit nézzük meg közelebbről. A szokásosnak mondható nyolc meccsel készültünk, de ebből csak öt érkezik az EL-ből.

A magyarokat megint nem akartuk kihagyni, habár ez egy tét nélküli meccs számukra, a Fradi végre elérte, hogy a tavasszal is ott legyenek Európában. A Ferencváros mérkőzésének megbeszélése mellett még négy EL-találkozó lesz, valamint három bajnoki meccs a pénteki napról.

Első meccsünk a Feyenoord – Lazio lesz. A csoport, amelyben vannak nagyon kiegyenlített, még az is lehet, hogy a végén az egymás elleni eredmények, vagy a gólkülönbségek döntenek a továbbjutókról. Fej-fej mellett haladnak, jelenleg ugyan a Lazio előnyben van, egy ponttal már biztosan továbbjutó, a Feyenoordnak viszont győznie kell.

Kettejük összecsapása az első fordulóban is jó meccset hozott, akkor az olaszok örülhettek, nagyon megverték Arne Slot csapatát.

De az EL egyébként is tele meglepetésekkel, itt az utolsó forduló… Szóval számíthatunk érdekes eredményekre. Akár ezen a mérkőzésen is. Mindenesetre most a Feyenoordot tartják favoritnak a bukik, 2.20-at fizetnek a hollandok győzelmére, 3.00-t a Laziora, míg a döntetlen 3.60-on áll most épp.

Az előző fordulóban történt

Nagyon érdekes meccset játszott a Feyenoord az ötödik fordulóban. Grazba látogattak, a Sturm otthonába, akiket állandóan lesajnáltunk korábban, mégis leptek már meg pár csapatot a csoportban. És a meccs után még is az is előfordulhat, hogy tovább fognak jutni…

Pedig a meccs úgy indult, ahogy a hollandok azt akarták. Egymás után alakították ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, volt dolga a grazi kapusnak bőséggel.

De kimaradt Orkun Kökcü szabadrúgása, David Hancko fejese, Gernot Trauner és Danilo helyzete is.

A Sturm szinte a félpályát sem lépte át, a szünet után viszont fordult a kocka, és ők szögezték kapujuk elé a hollandokat. Ez talán túlzás, de az nem, hogy a Feyenoord a második félidőben nem tudott komolyabb lehetőséget kialakítani. Már úgy tűnt, gól nélkül zárul a mérkőzés, amikor a hosszabbításban, a 94. percben a csapatkapitány, Itar Kiteishvili egy szabadrúgást vett mellre, majd kilőtte a bal alsót. Így a Feyenoord hátrányba került a továbbjutásért vívott csatában.

A Lazio meccsére mi is fogadtunk, bíztunk benne, hogy Maurizio Sarri csapata végre összeszedi magát, ugyanis az első fordulót leszámítva nem tudtak nyerni. A Midtjylland volt az ellenfél, akiktől korábban csúnya vereséget szenvedtek, idegenben egy ötöst kaptak a dán csapattól.

A szokásosnak mondható védelmi hibák ezúttal is megvoltak, és már nyolc perc után hátrányba kerültek az olaszok, egy eladott labdát Gustav Isaksen tekert a bal alsóba.

Még az első félidőben sikerült egyenlíteni, egy ötösről lekészített labdát 14 méterről Sergej Milinkovic-Savic okosan gurított a hálóba.

A második félidőben pedig a győzelem is megszületett, miután mindkét csapat rúgott egy kapufát, az 58. percben Pedro talált a dánok kapujába, ezzel pedig kialakult a végeredmény. A Lazio ezúttal sem tudott sima meccset játszani, de legalább nyertek.

Feyenoord

Arne Slot együttesének egy hete volt felkészülni a Lazio elleni meccsre, ugyanis a Feyenoord a hétvégén nem játszott bajnokit, a fiúk pihentek, feltöltődtek, és kitalálták, milyen módon lehet megverni az olaszokat.

Kell is a gondolkodás, hiszen – lent majd olvashatjátok – az első fordulóban simán kikaptak a Stadio Olimpicoban. Jelen pillanatban a csapat öt ponttal a tabella harmadik helyén áll, három pontra van a továbbjutást érő első és második hely, azonban nem csak az előttük levőkre, de a mögöttük található Midtjyllandra is figyelniük kell, mivel ők is öt pontot szereztek.

A Feyenoord nem áll rosszul a holland élvonalban, az utóbbi hetekben sikerült közeledni az Alkmaarhoz, a Twentéhez és a PSV-hez, és mivel van egy elmaradt meccsük, még közelebb kerülhetnek az élen állókhoz. Mondjuk az Ajaxot akkor sem érhetik be…

No mindegy, nézzük, milyen csapattal állhatnak ki holnap este!

Milyen csapattal? Szinte teljesen bevethetővel. Arne Slotnak csak egyetlen sérültje van, Oussama Idrissi, egyébként a legjobbakkal vághat neki a meccsnek.

A várható kezdőcsapat:

Bijlow – Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez – Timber, Szymanski, Kökcű – Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun

Egymás elleni meccsek:

Az első fordulóban a Lazio nagyon szép játékot mutatott be, mivel a Feyenoordot tartottuk a csoport második legjobb együttesének, azt hittük, az olaszok simán fognak továbbjutni. A 4-2-re végződő meccs volt 4-0 is, ezután engedtek ki kicsit a rómaiak. Már fél óra elteltével három góllal vezettek, Luis Alberto, Felipe Anderson és Matias Vecino találtak be, majd az uruguayi a második félidő elején is gólt szerzett. Ezután jött a csereként beszálló Santiago Giménez, és duplájával a Feyenoord kicsit kozmetikázni tudott az eredményen. Mivel ez a csoport ennyire szoros, így könnyen lehet, hogy az a két gól még sokat fog majd érni…

Előző meccs eredménye
2022.09.08.Európa-liga
lazio
4:2
feyenoord
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

A Lazioval eddig a Serie A-ban nem volt gond, az Európa-ligában viszont igen. Mint mondtam, csak a Feyenoordot tudták korábban megverni, aztán a Sturm Graz ellen kétszer ikszeltek, és kikaptak a Midtjyllandtól. Nem ezt vártuk a csapattól, de legalább a dánok elleni második meccset megnyerték.

Maurizio Sarrira nem volt jellemző, hogy szétcserélgette volna a csapatát, tehát alapjáraton mindig egy erősnek mondható együttes volt a pályán, az eredmények mégsem jöttek.

És most a bajnokságban is kikaptak, a hétvégén a Salernitana ellen szenvedtek 3-1-es vereséget, pedig Sergej Milinkovic-Savic góljával még ők vezettek, majd a második félidőben kaptak három gólt.

Az az igazság, hogy nagyon hiányzik a csapatból Ciro Immobile, aki decemberig biztosan nem játszhat, és nem igazán van hasonló szintű befejező csatár az együttesben.

Ez Sarri legnagyobb gondja, hiszen bevetheti centerként Felipe Andersont, Pedrot, Zaccagnit és Cancellierit, de azt a szintet egyikük sem tudja hozni.

A csatáron kívül még Marco Bertini és Patric sem játszhat, ergo a védelembe is egy kicsit bele kellett nyúlni az utóbbi időben. Viszont jó hír, hogy Manuel Lazzari eltiltása letelt, így a jobbhátvéd visszakerül a kezdőbe, Elseid Hysaj pedig leül a padra.

Tartom, amennyiben a Lazio nem szedi magát össze, még ki is eshetnek, gólarányuk nem jó, és ha pontegyenlőség lép fel, előfordulhat, hogy a negyedik helyre kerülnek.

A csapat egyébként jól szerepel idegenben, a Midtjylland elleni bukó óta háromszor nyertek, egyszer ikszeltek. Az a döntetlen az EL-ben volt…

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Lazzari, Gila, Romagnoli, Marusic – Milinkovic-Savic, Antonio, Basic – F. Anderson, Cancellieri, Zaccagni

Tippelde

Komoly meccs várható, egyik csapat sem elégedhet meg egy iksszel, mindkettejüknek a győzelemért kell menni előre.

Ebből pedig gólgazdag találkozó is kisülhet, mi pedig erre tippelünk, a két és fél gól feletti eredményt tartjuk reális opciónak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.73 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső