Napoli – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 28.
Napoli
Teljesítmény:
N N N N N
  • Diego Armando Maradona
  • Október 29. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sassuolo
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Magabiztosan és szépen, eredményesen halad előre céljai felé a Napoli együttese, amely most szombaton tovább növelheti előnyét az olasz elsőosztályú tabellán. A dél-olaszok a Sassuolo csapatát fogadják, és Luciano Spalletti együttese hazai környezetben ritkán hibázik.

Nyugodtan koncentrálhatnak a Serie A-s meccsükre, megvan ugyanis a Bajnokok Ligájában a továbbjutás. Már négy forduló után ezt kiharcolták, az ötödikben pedig elintézték, hogy a csoportelsők is ők legyenek. Mondjuk ez még nem biztos, az utolsó fordulóban majd a Liverpool ellen fognak játszani, akik a 4-1 után biztosan nagyon szeretnének a szurkolóikkal jót tenni.

A Napoli védelme elképesztő, a csatárok szintén, egyelőre úgy tűnik, nincs gyenge pontjuk. A Sassuolotól sem várják a szurkolók, hogy nyerjenek a Diego Maradonában, főleg, hogy a zöld-feketék elképesztően hektikusan játszottak eddig.

Alessio Dionisi együttese képes jó játékra, de nem a legjobbak ellen. A közelmúltban két élcsapat is megverte őket.

Most is az várható, hogy majd a Napoli nyer, a forma és a múltban egymás ellen játszott mérkőzések is erre engednek következtetni. No meg a fogadóirodák is nagyon nyomják a hazaiakat, alig 1.30-at adnak a sikerükre. A döntetlen 6-szoros pénzt jelentene, míg a neroverdi győzelmét 9-szeres szorzóval jutalmazzák.

Jöjjön a Napoli – Sassuolo mérkőzés!

Napoli

Hírből sem ismeri a Napoli csapata a vereséget. Gondolkozom, és arra jöttem rá, hogy ők maradtak az egyedüliek az öt nagy bajnokságban, akik még nem kaptak ki hazai mérkőzésen vagy a nemzetközi porondon. Nem, tévedtem, ott van még a PSG is, a Real Madrid viszont már nincs.

A Nápoly a bajnokságban magabiztosan vezet az AC Milan, a Lazio és az Atalanta előtt, előnyük most négy pont. Tizenegy mérkőzésből kilencet megnyertek, kétszer ikszeltek.

A hétvégén rangadót nyertek, az AS Roma otthonában sikerült győzniük egy Victor Osimhen-találatnak köszönhetően.

Közben a hétközi BL-meccset is simán hozták, a Glasgow Rangers nem okozott gondot, 3-0 lett az eredmény. Itt Giovanni Simeone volt a hős, a Cagliari egykori csatára két gólt vágott, mellette betalált még Leo Östigard is, aki szintén a nyáron érkezett, azonban Kim és Rrahmani mellett nem sok szóhoz jutott. Viszont most, hogy a koszovói védő sérült, lehetőséget kapott, amivel élt is.

Térjünk vissza a bajnokságra. Valószínű, hogy a veretlenség nem fog örökké tartani. Azonban hazai pályán ezt a csapatot szinte nem lehet megfogni. Minden sorozatot figyelembe véve lejátszottak már nyolc meccset otthon, és csak a Lecce tudott pontot szerezni ellenük.

Spallettinek kellemes gondjai vannak, hiszen a keret majdnem teljes, és minden poszton több hasonló képességű játékosa van. A BL-tippben arról elmélkedtem, hogy Giacomo Raspadori, Victor Osimhen és Giovanni Simeone is hozhatja a gólokat, a középpályán is bő a kínálat, ahogy a védelemben is. Leo Östigard megtarthatja a helyét, főleg, hogy Amir Rrahmani továbbra is sérült.

Az együttes másik hiányzója amúgy Salvatore Sirigu, a veterán kapus, akit Alex Meret mögé hoztak.

André-Frank Zambo Anguissa sérüléséből hamar felépült, és a Fulhamtől megvett középpályás azonnal vissza is szerezheti a helyét a kezdőben, ebben az esetben Tanguy Ndombélé szorulhat megint a padra.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Kim, Östigard, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek:

Sokszor esik bele a Sassuolo abba a hibába, hogy nagyon kitámadnak, és a jobb erőből álló ellenfelek ezt ki tudták használni többször is. Tavaly a Napoli hazai pályán 6-1-re verte meg a zöld-feketéket, előtte viszont három meccsen át nem tudtak nyerni. A Sassuolo egyszer nyert, majd jött két döntetlen.

Az utóbbi időben gólokban nem volt hiány, háromszor is elérték a legalább két és fél gólt, bár… Mindegyik meccsen összejött a 3,5 over is.

A Sassuolo otthon szokta inkább meglepni a Napolit, idegenben mostanában erre egyszer volt precedens. 2020-ban 2-0-ra nyertek, előtte meg utána viszont a Napoli húzta be a meccseket. És hármat úgy, hogy még csak gólt sem kaptak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.30.Serie A
napoli
6:1
sassuolo
Serie A
2021.12.01.Serie A
sassuolo
2:2
napoli
Serie A
2021.03.03.Serie A
sassuolo
3:3
napoli
Serie A
2020.11.01.Serie A
napoli
0:2
sassuolo
Serie A
2020.07.25.Serie A
napoli
2:0
sassuolo
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sassuolo

A Sassuolo kezd hasonlítani korábbi önmagára. Arra a csapatra, amelyiket még Roberto De Zerbi edzett. Pedig sok minden változott azóta… A neroverdi a kicsiket rendre el tudja kapni, ahhoz azonban nem elég jók, hogy az élcsapatokkal is felvegyék a versenyt. Anno ezért távozott De Zerbi, megunta, hogy a csapata nem képes szintet lépni…

A Sassuolo most a kilencedik helyet foglalja el, a Juventus négy pontra van tőlük. Négyszer nyertek, háromszor ikszeltek és négyszer kaptak ki.

A hétvégén a kiesőhelyen álló Verona csapatát otthon tudták megverni, hátrányból kellett fordítaniuk. Az első félidőben Armand Lauriente, az egyik új fiú egyenlített, majd a második játékrészben jött Davide Frattesi, aki hamarosan már nem a csapat játékosa lesz, ha így folytatja, el fogja vinni őt egy nagycsapat.

Jó látni, hogy Pedro Obiang ismét a pályán van, a játékos hosszabb időt hagyott ki a szíve miatt, tavaly egy meccsen sem játszhatott az egyenlítői guineai.

Idegenben nem igazán tudta szállítani a pontokat a csapat, eddig egy győzelmük van (a Torino ellen), kétszer kikaptak, két alkalom volt, amikor döntetlent játszottak.

Sérült most is van a csapatban, három játékosára nem számíthat Dionisi. Közülük egy nagyon fontos, a csapatkapitány, Domenico Berardi esett ki. Mellette még Grégoire Defrel, valamint a jobbhátvéd, Mert Müldür nem bevethető.

A múltkori mérkőzéshez képest nem várható komoly változás: Gian Marco Ferrari letöltötte az eltiltását, és Ayhan helyén fog játszani, a középpályán gólpassza ellenére kiszorulhat a csapatból Pedro Obiang, a helyére Maxime López kerülhet. A balbekk pozícióért Kyriakopoulos és Rogério fognak harcolni.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Erlic, Ferrari, Toljan – Frattesi, López, Thorstvedt – D’Andrea, Pinamonti, Lauriente

Tippelde

Kedvelem a Sassuolot, még ezt a megújult csapatot is. Ám muszáj objektívnek maradni, és kevés esély mutatkozik arra, hogy majd le tudják győzni a Napolit. Még a pontszerzés is óriási szó lenne. Remek formában Spallettiék, a legjobbak még pihenni is tudtak a hét közben, hiszen a tartalékok is nagyon simán intézték el a Rangers gárdáját a Bajnokok Ligájában.

Szóval minden adott a hazai győzelemhez. Véleményem szerint betalálhat a vendégcsapat a kapuba, de nem merem megkockáztatni. Maradok annál, hogy győznek a nápolyiak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.30 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.32 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.32 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső