Lecce – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 28.
Lecce
Teljesítmény:
V D V D N
  • Ettore Giardiniero
  • Október 29. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Számunkra nagyon szimpatikus módon kezdte meg a bajnokságot a Lecce, amely újoncként igyekszik a legjobbak között maradni. Ám ez nem egy könnyű feladat. A jó kezdés pontokkal nem igazán járt, volt egy fellángolás, most pedig megint a nyeretlen mérkőzések egész sorát láthatjuk a csapat neve mellett. Épphogy bentmaradó helyen vannak, még néhány hiba, és a piros vonal alá kerülhetnek.

Ellenfelük most a Juventus, ahol bőven vannak problémák. Mikor már azt hinnénk, hogy összeszedték magukat, akkor jön egy nagy pofon. A nagy pofont most a Bajnokok Ligájában szenvedték el, hiszen a héten eldőlt, hogy semmiképp sem juthatnak tovább. A reálisabb drukkerek azért ezzel eddig is tisztában voltak, érdekes és cseppet sem papírforma eredményeknek kellett volna születni ahhoz, hogy a zebrák a legjobb 16 közé kerüljenek.

Marad az EL… Vagy az sem? Hát, egyáltalán nem biztos, ez függ a Maccabi Haifától is, bármennyire is fura ezt leírni.

A bajnokságban néha felpörögnek, de összességében az eredmény továbbra is hatalmas csalódás. Csak a középmezőnyben vannak, ehhez pedig egyáltalán nincsenek hozzászokva a szurkolók. Lehet, hogy aztán majd összeszedik magukat, és egy nagy meneteléssel odaérnek a legjobbak közé, de egy dolgot már most ki lehet jelenteni: Bajnokok nem lesznek…

A sérültlista egyre csak nő a vendégeknél, de a bukik mégis őket hozták ki favoritnak. 1.70-et fizetnek, ha a Juve nyer, 5.20-at, ha a Lecce, míg 3.50-et, ha iksz lesz az eredmény.

Következzen a Lecce – Juventus találkozó!

Lecce

Azt gondoltam, a Lecce lesz idén a meglepetéscsapat. Emlékszem rá, hogy az Inter ellen milyen nagyot küzdöttek a döntetlenért, ami aztán kifolyt a kezeik közül. Később is voltak jó meccseik, máig ők az egyetlenek, akik pontot szereztek a Napoli ellen a Diego Armando Maradonában.

A helyzetük mégsem jó. Eltelt most már 11 forduló, és a csapatnak csak egyetlen győzelme van, idegenben verték meg a Salernitanát.

Ezen kívül van még öt döntetlen és öt vereség a nevük mellett.

Utolsó meccsüket a Bologna ellen játszották, 35 perc játékot követően megvolt már az eredmény, 2-0-ra nyertek a hazaiak, megint hoppon maradt Marco Baroni csapata.

Akinek lassan veszélybe kerül az állása. Egyelőre szerencséje van, a Sampdoria és a Verona is gyengélkedik. Utóbbi talán még magához térhet, de a Samp esetén már jóval komolyabb gondok vannak.

Hazai pályán a Lecce ugyebár még nyeretlen, de csak egy meccsét veszítette el, a fent is mondott Inter ellenit. Azóta négyszer ikszeltek, az Empoli, a Monza, a Cremonese és a Fiorentina sem nyert itt.

Legjobb tudomásom szerint az együttesben nincs sérült, így Baroni a legjobb felállásban küldheti őket a pályára.

A várható kezdőcsapat:

Falcone – Baschirotto, Pongracic, Umtiti, Gallo – González, Hjulmand, Askildsen – Strefezza, Ceesay, Oudin

Egymás elleni meccsek:

Friss meccs nincs, amiről be lehetne számolni, hiszen a Lecce nemrégiben még a másodosztályban szerepelt. Utoljára 2019/2020-ban voltak a Serie A-ban.

Az utolsó öt meccsből – melyek között már vannak régebbiek is, hiszen amikor a Juve másodosztályú volt, akkor a Lecce szerepelt az élvonalban, aztán váltották egymást – kettőt nyert meg a Juventus, egyet a Lecce, valamint született két döntetlen.

Ezekről a meccsekről kár beszélni, mindegyik nagyon régen volt, és azóta a keret sokat változott. Még a 2019-es állapotokhoz képest is teljesen kicserélődött a kiscsapat, és a zebráknál is bőven voltak változások. Például az utolsó meccs gólszerzői közül már senki nincs a csapatnál, eligazolt Paulo Dybala, Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain és Matthijs de Ligt is.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.26.Serie A
juventus
4:0
lecce
Serie A
2019.10.26.Serie A
lecce
1:1
juventus
Serie A
2012.05.02.Serie A
juventus
1:1
lecce
Serie A
2012.01.08.Serie A
lecce
0:1
juventus
Serie A
2011.02.20.Serie A
lecce
2:0
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Lehet, hogy a Leccénél gondok vannak, de a Juvénál is… Massimiliano Allegrit épp a héten erősítették meg posztján, azután, hogy a Juventus szégyen szemre kiesett már a csoportkörben. És ehhez elegendő volt öt forduló, jövő héten úgy fognak pályára lépni, hogy maximum az Európa-ligáért harcolhatnak.

A Juventus idén nem túl erős csapat benyomását kelti. A bajnokságban is alig jönnek az eredmények, a BL-ben pedig több csalódás érte őket, mint egy tinifiút a középiskolában, amikor pattanással teli arccal, izgágán, dadogva igyekszik a lányokat randira hívni.

Nem mondom, nagyot küzdöttek a Benfica ellen, 4-1-ről álltak fel majdnem, 4-3-ra kaptak ki. De addig el is kellett jutni valahogy… A csapat góljait egyébként Moise Kean, Arkadiusz Milik és Weston McKennie rúgták.

A hétvégén ők lőttek négyet, az Empoli együttese volt az áldozat. Régen nem látott jó játékot mutatott a csapat, Kean és McKennie akkor is gólt rúgtak, mellettük Adrien Rabiot talált még be, kétszer.

A Juventus idegenben rendkívül rossz. Az utolsó öt meccséből négyen kikapott, a Torinon kívül senkit nem tudtak megverni. Ha az összképet nézzük, hát az sem sokkal jobb: Kikaptak a PSG-től, a Monzától, az AC Milantól, a Maccabi Haifától és a Benficától, ikszeltek a Sampdoriával és a Fiorentinával.

Dusan Vlahovic gyengélkedik az elmúlt hetekben, a szerb csatárt azért hozták, hogy szórja a gólokat, de az utolsó öt alkalomból csak egyen sikerült betalálnia.

Moise Kean viszont jól megy mostanában. Az olasz csatár eleinte úgy tűnt, kiesett Allegri kegyeiből, de mostanában esélyt kapott, amivel sikerül is élnie. Most, hogy ennyi sérült van a csapatban, állandó játéklehetőséget kap.

És ha már sérültek… Paul Pogba most először lehet a keret tagja, mióta visszatért, viszont még mindig nagyon sokan hiányoznak. Nincs Bremer és De Sciglio a védelemben, a középpályán most Leandro Paredes esett ki, a támadók közül Federico Chiesa és Ángel Di Maria tűnik a legfontosabbnak. No meg Dusan Vlahovic, aki a Benfica ellen esett ki, valószínű, hogy elővigyázatosságból a hétvégén pihenni fog. Talán a kis pihenőtől új erőre kap.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bonucci, Rugani – Cuadrado, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic – Milik, Kean

Tippelde

A Lecce hazai pályán nem könnyű ellenfél. Stabilak, jó a védelmük, bár győzni még nem tudtak. De az nem a védelem hibája. Most, hogy Vlahovic nem lesz a kezdőben, kíváncsi vagyok rá, hogy Kean és Milik együtt mire képes a kezdetektől fogva.

Úgy hiszem, hogy a Juve nyerhet, de akár a döntetlen is benne van a pakliban. Nem is erre akarok fogadni, inkább a gólok számára. Nehéz felőrölni a Lecce védelmét otthon, így most a két és fél alatti gólszám mellett döntöttem.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.73 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső