Napoli – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 29.
Napoli
Teljesítmény:
N N N N N
  • Diego Armando Maradona
  • Október 01. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Torino
Teljesítmény:
V V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És mára jut még egy mérkőzés, a változatosság kedvéért most a taljánokhoz látogatunk el. Nem szeretjük most őket a hétfői Nemzetek Ligája miatt, de azért a bajnokságuk az egyik kedvencünk. A Napoli fogadja szombaton délután a Torinot a Diego Maradona Stadionban, mi pedig úgy gondoltuk, ez egy jó meccs lesz.

Két olyan csapat, akik nem vetik meg a támadó futballt, ebből nem sülhet ki egy unalmas mérkőzés.

A Napoli határozottan bejelentkezett a bajnoki címért, közben a BL-ben is elég jók, gondoljunk arra, hogy két meccs alatt hetet rúgtak, először a Poolnak négyet, majd a Rangersnek hármat… Ráadásul a válogatott szünet előtt nagy rangadót nyertek az AC Milan ellen, így az Atalantával osztoznak az első helyen. Pontosabban a Napoli áll előrébb, ugyanis jobb a gólkülönbségük. Veretlenek, és várhatóan ezt a veretlenséget nem most fogják elveszíteni.

És ezzel nem a Torinot szeretném lebecsülni, aki régóta olvas bennünket tudhatja, hogy kifejezetten szimpatikusnak találom a bikákat, főleg azt, hogy honnan indultak, és hova jutottak másfél éven belül.

Magam részéről a forduló egyik legjobb meccsét várom. Bár általában a gólok pártján állok, de simán kiegyezek egy gólokban szerényebb találkozóval, ha az iram olyan lesz, mint amilyet a két csapattól várok… Nem csak én, a bukik is jó meccset várnak, gólokkal, ez onnan figyelhető meg, hogy az over 2,5-re 1.75 a szorzó most.

A mérkőzés esélyese a Napoli, veretlenek, az élen állnak, jó formában vannak, és nem félnek senkitől. De ez azért valamennyire igaz a vendégekre is. Következzen a Napoli – Torino találkozó!

Napoli

Luciano Spalletti érti a dolgát, azt most itt leszögezhetjük. Remek szemmel igazolt, már tavaly nyáron is, de idén aztán pláne. A Napoliból szépen lassan lett igazi élcsapat, már akkor is veszélyesek voltak, amikor Gennaro Gattuso irányította őket, azonban Spalletti érkezésével a helyzet még jobb lett. Előbb csak a Bajnokok Ligája-indulást harcolták ki, idén viszont már egyértelműen bajnokesélyesek.

A csapat jelenleg vezeti a tabellát, azon kevés csapatok közé tartoznak, akik veretlenek még a bajnokságban. Az Atalanta egyébként a másik ilyen együttes.

A nápolyiak eddig öt győzelmet arattak, kétszer pedig döntetlent játszottak. 15 gólt rúgtak és csak 5-öt kaptak, ami kifejezetten jónak számít.

A legutolsó meccsükön nagy rangadót tudtak megnyerni. Ahogy mi is számítottunk rá, a Milan elleni csúcsrangadót be tudták húzni a Giuseppe Meazzában, Előbb Matteo Politano talált be büntetőből, majd a Milan egyenlítését követően Giovanni Simeone a hajrában megint a vendégeket juttatta előnyhöz, és az a gól győzelmet ért.

Eddig hazai pályán csak három mérkőzést játszottak le, melyekből kettőt meg tudtak nyerni, egyen döntetlen született.

Két hiányzója lesz a mérkőzésen Luciano Spallettinek: Victor Osimhen megint kidőlt, majd október közepén térhet vissza, illetve a mostanában több szerepet kapó, és a bizalmat megháláló Matteo Politano is megsérült. Ő is csak a következő hónap közepén játszhat újra.

A nyári bevásárlás után az edzőjüknek nem kell aggódni amiatt, hogy kivel pótolja majd a sérülteket: Csatárposzton ott van Giovanni Simeone mellett Giacomo Raspadori is, a széleken Kvaratskhelia és Lozano, Elmas is játszhat a szélen, ha a szükség úgy hozza, szóval nem lesz probléma…

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, M. Rui – Anguissa, Lobotka, Zielinski – Lozano, Simeone, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben előre vetítettem, hogy én gólokat várok a meccstől, ám az utóbbi évek meccsei egy kicsit elbizonytalanítanak. Hiába két támadó együttesről beszélünk, egymás ellen valahogy nem ment a játék. Mintha semlegesítették volna egymást. A legutóbbi öt meccsből csak egyen volt két és fél gólnál több. Tavaly a Napoli mindkét találkozón nyerni tudott, de mindkétszer csak 1-0-ra. És mindkétszer csak a hajrában törték fel a bikák védelmi rendszerét.

Az utolsó öt meccs amúgy egyértelmű nápolyi fölényt hozott, a Torino mostanában nem tudott mérkőzést nyerni, arra 2015-ben került sor utoljára…

A Diego Maradona mérlege: két hazai győzelem, három döntetlen… Az over/under aránya 2/3…

Előző 5 meccs eredménye
2022.05.07.Serie A
torino
0:1
napoli
Serie A
2021.10.17.Serie A
napoli
1:0
torino
Serie A
2021.04.26.Serie A
torino
0:2
napoli
Serie A
2020.12.23.Serie A
napoli
1:1
torino
Serie A
2020.02.29.Serie A
napoli
2:1
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Torino

No, kissé megrekedtek a Torinonál. Amilyen jól kezdtek, most olyan rosszul vonultak a másfélhetes pihenőre. Ivan Juric alaposan rendbe rakta a csapatot, szó se róla, és be kell vallanunk, nekünk nagyon tetszik ez az irány, amit látunk az együttesen.

Az idei szezonban eddig három alkalommal nyertek, egyszer ikszeltek, és gyors egymásutánban begyűjtöttek három vereséget.

Az utolsó öt meccsükből hármat is elbuktak, kikaptak az Atalantától és az Intertől, majd utoljára a Sassuolotól.

Hazai környezetben eddig nem szerepeltek rosszul, egy döntetlennel indítottak, amit egy győzelem követett, és végül jött a neroverdi elleni szűk bukta.

Mint azt már mondtam, tavaly a győzelmeket a kölcsönjátékosok szállították javarészt, akik már nincsenek az együttesnél, viszont érkeztek helyettük mások. Úgy gondolom, hogy Radonjic, Miranchuk és Vlasic szállíthatja idén a győzelmeket, no meg ott van Pellegri és Antonio Sanabria is. A nagy öregek, mint Simone Zaza vagy Andrea Belotti már nincsenek az együttesnél.

A következő találkozón négyen nem lehetnek ott: Pietro Pellegri, Samuele Ricci, Mergim Vojvoda és Aleksey Miranchuk. Mind a négy játékost el tudnánk képzelni a kezdőcsapatban…

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Djidji, Buongiorno, Rodriguez – Lazaro, Lukic, Ilkhan, Aina – Vlasic, Radonjic – Sanabria

Tippelde

A Napolit hazai pályán sem a bajnokságban, sem a BL-ben nem tudták elkapni. Mondjuk idegenben sem. A Torinoban benne van a meglepetés, de azt hiszem, nem a Napoli ellen, és nem idegenben. Ha a bikáknál lenne a találkozó, akkor gondolkodóba esnék, de így nem.

Még a sérültekkel együtt is a hazaiaknak van erősebb, jobb csapata, akik idén olyan együtteseket intéztek el, mint a Liverpool. Szóval a Torino sem lesz gond…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.62 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső