Freiburg – Mainz: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 29.
Freiburg
Teljesítmény:
D N D N N
  • Europa-Park
  • Október 01. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Mainz
Teljesítmény:
V D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olasz bajnoki után a Serie A-t magunk mögött hagyjuk, és másfelé vesszük az irányt. A Freiburg – Mainz mérkőzéssel fogunk foglalkozni. Nemrég még azt mondhattam, két magyar is a fedélzeten lehet, Szalai Ádám játszott a vendégeknél, Sallai Roland pedig a hazaiaknál. Utóbbi még mindig a klub alkalmazásában áll, és ahogy bevethető lesz, visszakerül a kezdőbe, de túl van egy nagyon komoly operáción, miután Jonathan Tah-val ütközött (konkrétan a leverkuseni védő arcba rúgta őt) eltört az arccsontja, és kell még idő, amíg játékba lendülhet.

A Freiburg egyelőre a harmadik helyen áll, egy győzelemre vannak az első helytől, és a Mainz sem lehet teljesen elégedetlen az idáig lejátszott mérkőzéseivel. Bár nem olyan félelmetesek otthon, mint tavaly voltak, de az eddig eltelt idő alapján mondhatom, hogy nem kell tartaniuk a kieséstől. Persze, még nagyon az elején járunk.

A szünet előtt egyikük sem tudott nyerni, így ki vannak éhezve a sikerre. A mesterek azon gondolkozhattak az elmúlt két hétben, amíg nem voltak klubmérkőzések, hogyan győzzék le egymást.

Azért az egyértelmű számunkra, valamint a bukmékerek számára is, hogy a Freiburg a mérkőzés esélyese. Nincs ebben semmi meglepő, nem csak idén, hanem korábban is rendre a Mainz elé kerültek. Bár a közös meccsekkel voltak gondok, erről is beszélni fogunk később.

A bukik most azt mondják, hogy a hazai győzelemre kétszeres pénzt fizetnek, a vendégre három és felest, ahogy a döntetlenre is.

Következzen a Freiburg – Mainz találkozó!

Freiburg

Kezdjük most a legfontosabb és egyben legjobb hírrel: Sallai Roland jól van, és körülbelül három hónap múlva már pályára léphet. A magyar válogatott szélsője a Bayer Leverkusen elleni mérkőzés elején sérült meg, Jonathan Tah konkrétan arcba talpalta, ami után hordágyon vitték le a pályáról.

Kiderült, gond van, a szemgödrének aljából tört le több szilánk, ami miatt beavatkozásra volt szükség. Félő volt, hogy Sallai elveszíti a látását a bal szemére, de az orvosok remekül tették a dolgukat, egy fémlapot helyeztek be, ami „összekapcsolja” az arccsontot. Most kiderült, a fémet később sem veszik ki. De a leglényegesebb, hogy jól van és fel fog épülni.

A Freiburgnak most jó ideig nélküle kell boldogulnia, és kicsit döcög is a gépezet az elmúlt fordulókban. Christian Streich csapata ott van a harmadik helyen, három pontra az Union Berlintől. Eddig 14 pontot gyűjtöttek be, ami négy győzelemből, két döntetlenből áll össze. Meg volt egy vereségük a Borussia Dortmund ellen.

Az elmúlt két hétben nem sikerült nyerniük, előbb a Borussia Mönchengladbachhal, majd a Hoffenheimmel játszottak döntetlent. És ami a pláne, mióta Sallai kiesett, gólt sem rúgtak. Oké, még a Leverkusent azért elintézték 3-2-re.

Hazai pályán fogadják a Mainzot, és az Europa-Parkban azért akadnak problémák, inkább idegenben játszottak eddig jól. Egy győzelmet arattak, egyszer ikszeltek, és a Dortmund ellen vereséget szenvedtek. Az egyébként egy nagyon peches meccs volt, jó ideig vezettek, majd Mark Flekken akkorát bakizott, ami után a Freiburg nem is tudott már felkelni a padlóról, és 3-1-es bukó lett a mérkőzés vége.

Sallai mellett nem szerepelhet a következő mérkőzésen Lucas Höler, valamint Kimberly Ezekwem sem. Viszont már bevethető állapotban van Kevin Schade, a tavalyi év egyik nagy felfedezettje, aki az idei szezonban még nem igazán tudta megcsillogtatni tudását.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Sildillia, Ginter, Lienhart, Günter – Eggestein, Höfler – Schade, Doan, Grifo – Gregoritsch

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben említettem, hogy azért a kettejük összecsapása nem annyira sima, mint azt a játékerő alapján várná az egyszeri ember. A Freiburg ugyanis nincs fölényben az utóbbi időben. Csak egyetlen bajnokit tudtak nyerni 2020-ban, azóta a Mainz két alkalommal tudott nyerni, az utolsó két meccsük pedig döntetlen lett. Mindkettő ugyebár tavaly volt, ősszel 0-0-t játszottak, tavasszal 1-1-et. A gólok terén az utóbbi időben nem igazán teszik oda magukat, az utolsó három meccsükön 3 találat esett, a két és félgólos határt egyszer sem lépték át.

Freiburgban 2019 óta nyeretlen a hazai csapat, előbb a Mainz 3-1-re győzte le őket, két évvel később pedig jött az az 1-1-es eredmény.

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.12.Bundesliga
freiburg
1:1
mainz
Bundesliga
2021.09.18.Bundesliga
mainz
0:0
freiburg
Bundesliga
2021.03.13.Bundesliga
mainz
1:0
freiburg
Bundesliga
2020.11.22.Bundesliga
freiburg
1:3
mainz
Bundesliga
2020.01.18.Bundesliga
mainz
1:2
freiburg
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Mainz

Zengtünk már sok dicshimnuszt Bo Svenssonról, hogy mennyire sikerült összeszednie a Mainzot, akik nemrégiben még a kiesés elől menekültek, most meg már-már élcsapatként lehet hivatkozni rájuk. A tavalyi idényben a nyolcadik helyen végeztek, alig maradtak le a Konferencialigáról. Idén is a felsőház tagjainak mondhatják magukat, de azért láthatóan nem ugyanaz a helyzet, mint a legutóbbi szezonban, most vannak már nehézségek.

Míg tavaly az Opel Arena bevehetetlen várnak bizonyult, addig idén nyeretlenek még hazai környezetben. Pontjaik többségét idegenben szerezték, ami jó előjel lehet, hiszen most megint ők utaznak vendégségbe.

Mérlegük három győzelem és egy vereség, megnyerték a Bochum, az Augsburg és a Mönchengladbach elleni meccseket, és egyedül a Hoffenheim ellen szenvedtek vereséget. Hat gólt szereztek, és ugyanennyit kaptak, ez olyan… közepes teljesítmény.

Utolsó meccsükön a Hertha BSC-t fogadták, a gyengén szereplő berlini együttest nem tudták kétvállra fektetni, sőt még annak is örülhettek, hogy legalább egy pont összejött, hiszen a mérkőzés hosszabbításában tudott csak egyenlíteni Anthony Caci.

Visszatérhet a védelembe Alexander Hack, akit a Hoffenheim ellen állítottak ki, viszont Marlon Mustapha, Edimilson Fernándes és Jonathan Burkardt nem játszhatnak, mivel mindhárman sérültek.

Utóbbi azért nem kicsit fog hiányozni…

A várható kezdőcsapat:

Zentner – Bell, Hack, Leitsch – Widmer, Kohr, Barreiro Martins, Martin – Fulgini, Lee – Onisiwo

Tippelde

Számomra kicsit fekete ló a Mainz, nem tartom őket kifejezetten jó csapatnak, például játékerő tekintetében mondjuk – hogy közeli példát említsek – a Hertha BSC erősebb csapatnak tűnik. Csak aztán mindig rám cáfolnak… És ilyenkor mindig ostobának érzem magam. De hát nekem sem lehet mindig igazam.

A bukikra szerintem nem fognak, a Freiburg erősebb együttes, és hazai pályán általában jól teljesítenek. Itt az ideje, hogy megszakítsák góltalan időszakukat, és begyűjtsék a pontokat. Szerintünk ez össze is jön, Sallai hiányában is gólokkal nyerhet a hazai együttes szombaton délután.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső