New York Red Bulls – Cincinnati: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.13.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 11.
New York Red Bulls
Teljesítmény:
N V N D V
  • Red Bull Arena New Jersey
  • Július 13. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Cincinnati
Teljesítmény:
D D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Menjünk is tovább, mert nagyon sok meccsünk van még. A New York Red Bulls – Cincinnati találkozó következik. Mondanám, hogy elég sima, de ez nem biztos, hogy így van. A statisztika szerint igen, hiszen az első utazik a Keleti Főcsoport tízedik helyezettjéhez, ám az éllovas megint szórja a pontokat. Nem ez az első ilyen rosszabb széria a Cincinnati csapatánál, ki tudja, folytatódik-e, vagy esetleg a Red Bulls otthonában megszakad a gyengébb forma?

A hazaiaknak kell talán jobban a pont, hiszen a vendégek akkor is elsők maradnak, ha kikapnak. Viszont a New York számára rendkívül fontos lenne a siker, a rájátszás már csak egy hajszálnyira van tőlük.

Sportfogadás szempontjából tehát nehéz meccs, az Unibet szerint nem annyira: 1.96 a hazai siker, 3.40 a döntetlen, 3.85 a vendéggyőzelem.

New York Red Bulls

Egészen változatos mérkőzései vannak a New York Red Bulls csapatának. Vereség az Orlandotól, iksz a Charlotte-tal, győzelem az Atlanta ellen, vereség a Columbustól, majd két nappal ezelőtt ismét győzelem, ezúttal a New England Revolutiont verték, ami véleményem szerint hatalmas szó, tekintve, hogy a Revo most a harmadik a csoportban. Ahogy ezt már írtam. Meg azt is írtam, hogy a Red Bulls a 10. helyen áll csak.

A meccsről röviden csak annyit, a hazai győzelemhez kellett egy kiállítás, és még így is csak neccesen sikerült megverni a vendégeket. Frankie Amaya találatával szerezték meg a vezetést, majd a vendégek egyenlítését követően a 85. percben Wikelman Carmona jegyezte a győztes találatot.

A győzelem hatására beérték és megelőzték a Charlotte együttesét, de ott hihetetlenül szoros a mezőny, a 9. Montrealnak és a 13. New York Citynek is 26 pontja van.

A Red Bulls most ismét otthon fog pályára lépni, itt 5-4-2-es mérleggel rendelkeznek, ami nem túl erős. De még mindig erősebb, mint a csapat idegenbeli eredményei…

Dru Yearwood, Dylan Nealis, Steven Sserwadda, Lewis Morgan és Serge Ngoma fog hiányozni sérülés miatt, Cory Burke és John Tolkin pedig nemzetközi szereplés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Carlos – Harper, Reyes, S. Nealis, Duncan – Edelman, Amaya – Fernández, Luquinhas – Vanzeir, Barlow

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.24.
ny red bulls
3:5
cincinnatti
2022.10.15.
ny red bulls
1:2
cincinnatti
2022.08.21.
ny red bulls
1:1
cincinnatti
2022.07.10.
cincinnatti
1:1
ny red bulls
2021.10.03.
cincinnatti
0:1
ny red bulls
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cincinnati

Kettő tippet adtunk a Cincinnati legutóbbi mérkőzésére: Döntetlent játszanak majd a Charlotte ellen, és mindketten a kapuba találnak. Az eredmény 2-2 lett.

Szerintem az iksznek nem csak a tippelők, hanem az éllovas vendégcsapat is örülhet, ugyanis kétgólos hátrányt sikerült ledolgozniuk. Az első félidőben meglépett a Charlotte, majd jött Luciano Acosta, később pedig Alvaro Barreal, és kiegyenlítettek. Ráadásul negyedórán át emberhátrányban játszottak, Ian Murphyt kiállították. Három forduló alatt másodszor…

Az újabb botlás ellenére a csapat előnye továbbra is magabiztosnak mondható, hiszen a többiek is vesztik a pontokat. Úgy vezetnek hét ponttal, hogy 1.: eggyel kevesebb meccset játszottak, mint az őket üldöző Nashville, 2.: az utolsó öt fordulóban csak egy győzelmük van.

Míg hazai pályán alig lehet őket megfogni, idegenben ez azért megoldható. Három győzelmük, öt döntetlenük és két vereségük van.

Gerardo Valenzuela és Dominique Badji sérültek, Matt Miazga és Brandon Vazquez a Gold Cupon vannak.

A várható kezdőcsapat:

Celentano – Hagglund, Mosquera, Gaddis – Arias, Nwobodo, Moreno, Barreal – Acosta – Santos, Kubo

Tippelde

Bár nem tartom nagyon erős csapatnak a New Yorkot, ezúttal okozhatnak meglepetést. A Cincinnati több kulcsjátékosa sem lesz a pályán, ráadásul idegenben nem megy nekik.

Ezúttal ismét a döntetlent vesszük célba. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.44 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső