New England Revolution – Atlanta United: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 11.
New England Revolution
Teljesítmény:
V D N N N
  • Gilette Stadium
  • Július 13. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Atlanta United
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A két európai meccsünk után irány a tengerentúl, hiszen csütörtökön este ismét új forduló lesz az amerikaiaknál. Tudom, kissé hebehurgya és érdekes bajnokság az MLS, de most erről lehet beszélni. Azonban mindenkinek azt javaslom, ne ezekre a meccsekre tegye rá a házat, a kocsit meg az asszonyt. Inkább csak lazán, szórakozásképp gondoljon az MLS-találkozókra. Láthatjátok ti is, mekkora a szórás, micsoda körbeverések vannak, nagyon nehéz kiigazodni ezeken a csapatokon…

A New England Revolution – Atlanta United mérkőzéssel indítunk, ami azért felfogható rangadóként is. A két együttes között két pont, és a célja mindkettőnek az, hogy valahol a Keleti Főcsoport élmezőnyében végezzen. Erre meg is van minden lehetőségük…

Az online sportfogadás szakemberei a Revolution győzelmét várják.

A bet365-ös fiúk például 1.80-at fizetnek rájuk, 3.80 a döntetlen, 4.00 a vendégsiker.

New England Revolution

Ahogy azt már mi megszoktuk, megint volt pár érdekesebb eredmény az MLS legutóbbi fordulójában. Ezek közé tartozik szerintünk a New York Red Bulls – New England Revolution mérkőzés is. Bár mi jól jártunk, ugyanis azt mondtuk, mindkét fél gólt fog szerezni, az eredmény pedig 2-1 lett a hazaiaknak.

Érdekes meccs volt, egy órán át szinte semmi nem történt, majd beindultak az események.

A hazaiak megszerezték a vezetést, két perccel később a Revolutionből kiállították Latif Blessinget. Ennek ellenére sikerült egyenlíteniük Brandon Bye révén, de ez csak tíz percig tartott, a Red Bulls újabb gólt szerzett.

Maradt még dráma a végére is, a 94. percben a vendégek második gólját les miatt elvették.

A Revolution nem tudta kihasználni, hogy megint botlott a Nashville és a Cincinnati, de a mögöttük levő Columbus is. Így maradtak a harmadik helyen, mérlegük most 10-7-4, egy pontra vannak a Nashville-től, nyolcra a Cincinnatitől.

Ahogy azt már megint csak megszokhattuk, a csapatok többsége, így a New England is otthon sokkal erősebb. Konkrétan ők még veretlenek, hét győzelem mellett három döntetlenük van.

Latif Blessing a kiállítása miatt nem játszhat, míg Dylan Borrero, Thomas McNamara, Nacho Gil, Maciel és Henry Kessler sérültek, DeJuan Jones válogatott szereplés miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Bye, Farrell, Romney, Spaulding – Polster, Buck, Boateng – C. Gil – Vrioni, Wood

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.01.
atlanta
3:3
ne revolution
2022.10.01.
ne revolution
2:1
atlanta
2022.05.15.
atlanta
2:2
ne revolution
2021.07.17.
atlanta
0:1
ne revolution
2021.05.02.
ne revolution
2:1
atlanta
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atlanta United

Nem olyan nagy a különbség a New England és az Atlanta között, ahogy mondtam, mindössze két pontra van egyik a másiktól. Az Atlanta is egy elég… hektikusan teljesítő csapat, de most épp elkapták a gépszíjat.

Másodikán a Uniont, kilencedikén pedig a Montrealt verték. Utóbbi meccset idegenben játszották, ez még inkább növeli a győzelem értékét. Egy góllal voltak jobbak, melyet Brooks Lennon szerzett.

Az ötödik hely sem olyan biztonságos a rájátszás szempontjából, ugyanis a nyolcadik helyen levő DC United csak öt pontra van…

Az Atlanta most ismét idegenben játszik, ahol nem mindennapos, hogy győzni tudnak. A Montreal elleni siker csak a második volt a szezonban, mellette öt döntetlen és négy vereség van még.

Egyik legfontosabb játékosuk, Giorgos Giakoumakis sérült meg, mellette Erik Lopez is kidőlt, valamint Miles Robinson sem játszhat, ő nem sérülés, hanem válogatott meccsek miatt.

A várható kezdőcsapat:

Guzan – Hernández, Sánchez Purata, Abram – Lennon, Sosa, Sejdic, Wiley – Wolff, Almada – Berry

Tippelde

Ha van meccs, ahol lehet meglepetéssel számolni, az ez. A Revolution otthon még veretlen, viszont legutóbbi vereségük kissé visszavetheti őket, arról nem beszélve, hogy több játékosuk is hiányozni fog.

Mi inkább nem kockáztatunk, és csak annyit mondunk, szerintünk mindkét fél a hálóba fog majd találni. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.55 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.60 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.62 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső