Nottingham Forest – Newcastle United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 16.
Nottingham Forest
Teljesítmény:
V D V D V
  • The Nottingham Forest Stadium
  • Március 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy mérkőzés péntekről, aztán már a szombati találkozók között nézünk szét. A változatosság kedvéért a harmadik meccsünk Angliából jön, a Nottingham Forest fogadja a Newcastle United együttesét.

A célját még egyik csapat sem érte el, sőt, a vendégek igazából távolodnak tőle, Eddie Howe együttese a legrosszabbkor kezdett darabjaira hullani, és mélyrepülésbe kezdeni. Talán a hétvégi győzelem visszaterelte őket a helyes útra, de a Forest otthonában nem mehetnek biztosra.

Steve Cooper legénysége nem rossz, ám folyamatosan komoly és hosszú sérülések hátráltatják őket, így pedig nem tudnak megfelelően formába kerülni. De tudnak ők is veszélyt okozni, főleg hazai pályán.

A papírforma az papírforma, a bukmékerek – a sportfogadás minden tagja, kivétel nélkül – a vendégek győzelmét várja. Az Unibetnél például 1.72 a Newcastle, 5.40 a Nottingham szorzója, míg a döntetlenre 3.85-öt fizetnek.

Jöjjön a Nottingham Forest – Newcastle United találkozó!

Nottingham Forest

Steve Cooperék feltámadása nem tartott sokáig, a Nottingham a mostanában elért eredményei miatt elhagyta a biztonságot jelentő középmezőnyt, és visszatért a kiesőjelöltek közé. A Premier League hátsó harmada nagyon szoros, az utolsó Southampton és a tizenkettedik Crystal Palace között mindössze öt pont a különbség. És a kettő között ott a Nottingham a maga 26 pontjával.

Elég volt néhány győzelem ahhoz, hogy a Forest elhagyja a kiesőzónát, azonban az utolsó öt meccsük egyikét sem nyerték meg. Háromszor kaptak ki, kétszer ikszeltek. Előbb a Fulham, majd a West Ham, végül a Tottenham verte őket. Ez utóbbi volt a hétvégén, 3-1-re kaptak ki, góljukat Joe Worrall szerezte.

Nem újdonság, hogy a Nottingham gyenge idegenben, ezen vereségek mindegyike vendégségben történt.

Otthon azért szebb a helyzet, és ez nem csak a legutóbbi meccsekre vonatkozik, hanem a teljes idényükre. Szeptember óta nem kaptak ki bajnoki meccsen otthon, utolsó öt találkozójukból kettőt megnyertek, háromszor ikszeltek.

Nagyon sokan nem lesznek bevethetők sérülés miatt: Willy Boly, Scott McKenna, Taiwo Awoniyi, Dean Henderson, Giulian Biancone, Omar Richards és Wayne Hennessey biztosan, míg Cheickhou Konaté, Chris Wood és Brennan Johnson szereplése kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Navas – Aurier, Worrall, Felipe, Renan Lodi – Freuler, Shelvey, Mangala – Gibbs-White, Lingard – Ayew

Egymás elleni meccsek:

A közelmúltban csak egy bajnoki meccsük volt, a Newcastle végig a Premier League-ben szerepelt, míg a Nottingham húsznál is többet a másodosztályban. Kupameccseken összefutottak, de nem gondolnám releváns információnak, hogy mi történt mondjuk 2017-ben a Ligakupában.

Annyit azért még elmondanék, hogy a NUFC is megjárta a másodosztályt, 2016-ban így bajnoki meccsük is volt. De… Inkább hagyjuk, régen volt.

Az idei meccsüket a Newcastle 2-0-ra nyerte meg hazai pályán, ez nem volt újdonság, Wilsonék egész szezonban remekelnek otthon, a Nottingham pedig egész szezonban szörnyen játszik idegenben…

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.06.Premier League
newcastle united
2:0
nottingham
Premier League
2018.08.29.Angol Ligakupa
nottingham
3:1
newcastle united
Angol Ligakupa
2017.08.23.Angol Ligakupa
newcastle united
2:3
nottingham
Angol Ligakupa
2016.12.30.Premier League
newcastle united
3:1
nottingham
Premier League
2016.12.02.Premier League
nottingham
2:1
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Remekelt az egész idényben a Newcastle, viszont sokan gondolkoztak azon, mikor fog kidurranni a lufi? Hát, az elmúlt hetekben ez megtörtént. Vagyis, most úgy tűnik.

A szarkák öt nyeretlen mérkőzésen vannak túl, négyszer a bajnokságban nem sikerült nyerni, valamint elbukták a Ligakupa döntőjét is.

A hétvégén azonban újra győzelemnek örülhettek, a Wolverhamptont hazai környezetben verték meg 2-1-re, Alexander Isak talált be a kapuba, valamint Miguel Almirón. Nem volt könnyű meccs, de erre lehetett számítani is.

A csapat elbukta a BL-szereplést, egyelőre legalábbis, az ötödik helyen állnak, négypontos hátrányuk van a Tottenhammel szemben. Jó hír azonban, hogy a Spurs két meccsel többet játszott, papíron így simán megelőzhetik őket.

Otthon jobbak, mint idegenben, de azért nincs miért szégyenkezniük, 4-6-2-es mérlegük van.

Sokkal kevesebb a hiányzó, mint a másik oldalon. Emil Krafth az egész szezonban nem szerepelhetett, most sem fog játszani, Ryan Fraser és Fabian Schär szereplése bizonytalan, míg Joelinton eltiltott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Schär, Botman, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Willock – Almirón, Isak, Saint-Maximin

Tippelde

Jó rég nem verték meg a Nottinghamet hazai pályán, és a Newcastle-nek is nagyon fel kell kötni a gatyát, ha nyerni akar. Véleményünk szerint ez nem fog sikerülni, a rengeteg hiányzó ellenére a Forest egy pontra jó lehet.

Kissé veszélyes vállalkozás, főleg, hogy sem Wood, sem pedig Johnson nem áll a hazaiak rendelkezésére, de mi a döntetlen mellett vagyunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.75 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.77 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső