Borussia Mönchengladbach – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 16.
Gladbach
Teljesítmény:
V D V N V
  • BORUSSIA-PARK
  • Március 17. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Werder Bremen
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az olaszok után a németekkel folytatjuk. A pénteki nap általában nem szokott izgalmas lenni, sikerül szinte mindig olyan meccseket választani, ami a sportfogadás közönségének egy jelentős részét nem annyira érdekli. De szerintem a mostani kínálat egész jó, ezen jó meccsek közé tartozik a Borussia Mönchengladbach – Werder Bremen találkozó is.

Az újonc és a nemrég még BL-ben szereplő Farke-legénység nagyon közel vannak egymáshoz, konkrétan mindketten ugyanannyi pontot gyűjtöttek, egymás mellett állnak a tabellán.

Lehet, hogy az európai kupaszereplésről már mind a ketten lemondhatnak, de a felsőházról nem szeretnének. Ezért is fontos ez a találkozó.

A hazaiak az esélyesek a bukik szerint, a bet365 1.91-et fizet a Gladbachra, 3.75-öt a döntetlenre és 3.80-at a vendégekre.

Borussia Mönchengladbach

Akárhány alkalommal nekikezdek Daniel Farke és a Borussia Mönchengladbach dicséretének, a csapat kiröhög, és fix, hogy elkezdenek rosszul játszani. Most nincs is miért dicsérnem őket.

A gárda rengeteg gólt kap, a magabiztos védelmet nem róluk mintázták, annyi szent. A legutóbbi öt mérkőzésükből egyszer fordult elő, hogy kapott gól nélkül zártak, de a maradék négyen összesen 14-szer vették be a kapujukat. És ez nagyon sok.

Hihetetlen, hogy ez a csapat egyik héten veri a Bayern Münchent, majd rá egy hétre négyet kapnak a Mainztól…

A hétvégén meg hármat, igaz, az ellenfél jóval erősebb náluk, az RB Leipzighez utaztak.

A csapat most a tizedik helyen áll, 8-6-10-es mérleggel. Mint arra bizonyára néhányan emlékeztek, a gárda idegenben semmit nem tud gyakorlatilag felmutatni, kivéve egy Hoffenheim elleni sikert, így pontjaik jelentős részét otthon szerezték.

Farke nincs könnyű helyzetben, hiszen első és második számú kapusa is sérült. Jonas Omlin és Jan Olschowsky is csak a válogatott szünet után lesz elérhető, addig Tobias Sippel áll a kapuban. Szintén nem játszhat Ramy Bensebaini, aki eltiltott, illetve Julian Weigl is kimarad, ami hatalmas érvágás. Ja, és szintén sérült még Tony Jantschke.

A várható kezdőcsapat:

Sippel – Scally, Itakura, Elvedi, Netz – Kramer, Koné – Hofmann, Stindl, Plea – Thuram

Egymás elleni meccsek:

A két együttes legutóbb októberben találkozott egymással, akkor az újonc hazai pályán úgy elverte a Gladbachos srácokat, hogy azok utána egy hétig nem mertek aludni. Az eredmény 5-1 lett, nem igazán volt példa ilyen mértékű kiesésre egy újonc és egy alapvetően erős csapat között.

A múltban, a Bréma nagy megújulása előtt, azért inkább Pleáék voltak a jobbak, az utolsó öt meccsből hármat is megnyertek. Hazai pályán szintén Gladbach-fölényt láthatunk, ötből két győzelem, három döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Bundesliga
bremen
5:1
gladbach
Bundesliga
2021.05.22.Bundesliga
bremen
2:4
gladbach
Bundesliga
2021.01.19.Bundesliga
gladbach
1:0
bremen
Bundesliga
2020.05.26.Bundesliga
bremen
0:0
gladbach
Bundesliga
2019.11.10.Bundesliga
gladbach
3:1
bremen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Werder Bremen

Bárhogy is alakuljon ez a szezon, a Werder Bremen a fő célját minden bizonnyal már elérte: Nem fognak kiesni, és még csak aggódni sem kell majd a fanatikusoknak. A csapat újonc létére most közelebb áll a nemzetközi kupaszereplést jelentő hatodik helyhez, ám nem tartom valószínűnek, hogy oda tudnak érni.

Ahhoz túlságosan csapongók, kétarcúak, nagyon nehéz az ő meccseikre tippelni. Forma tekintetében ők sem állnak a legjobban, egy győzelem, négy vereség, ez az utolsó öt találkozójuk eredménye. A Bochum legyőzése után az Augsburg, majd a hétvégén a Bayer Leverkusen is megverte őket. Utóbbi mérkőzésen Marvin Ducksch és Niklas Füllkrug talált be a hálóba.

A zöld-fehérek ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a mostani ellenfél, rosszabb gólkülönbségük miatt állnak a 11. helyen. A szezon első felében remekeltek idegenben, mostanság azonban nem annyira. Mérlegük 4-2-5, az utolsó ötből négy meccset elbuktak…

Aki biztosan kimarad a vendégektől, az Jean-Manuel Mbom és Felix Agu, de mivel egy vírus tört be az öltözőbe, a múlt héten több kulcsember is kiesett. Leonardo Bittencourt, Romano Schmid, Marco Friedl, Dudu és Christian Gross sem játszhatott így.

Elvileg már mindannyian játékra készek, de ez persze még változhat.

A várható kezdőcsapat:

Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl – Weiser, Bittencourt, Gross, Schmidt, Jung – Ducksch, Füllkrug

Tippelde

A győzelem mindkét csapatnak jól jönne, hiszen ott vannak egymás mellett. A többiek előttük még közel, most lehet egy kicsit közelíteni, két legyet egy csapásra leütni.

Nem tudom, ki fog nyerni, nem tudom, mi fog történni, de látva a két csapat mostanság rendezett meccseit, a gólokban azért bízhatunk. Mi két és fél gól feletti eredményre számítunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.57 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.51 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső