Olympiakosz – Slovan Bratislava: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 02.
Olympiakosz
Teljesítmény:
V D V N V
  • Georgios Karaiskakis Stadion
  • Augusztus 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Slovan Bratislava
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utoljára hagytam még egy Európa-liga mérkőzést, amelyet két csalódott csapat fog megvívni. Mindketten a Bajnokok Ligájából estek ki, továbbá még az is közös a két gárdában, hogy az első meccsükön jó eredményt értek el, hogy aztán a másodikon legyalulják őket. Az Olympiakosz a Maccabi Haifától kapott ki megalázóan simán hazai pályán, míg a Slovan Bratislava a Ferencvárostól. Annyira azért nem volt sima, ha csak az eredményt látjuk, akkor azt gondolhatjuk, a zöld-fehérek szétcsaptak a szlovákok között, ennél azonban egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Mindegy, mi csak annyit mondunk, hogy 4-1. Pont.

Nem kedvezett a sorsolás a csapatoknak, kaphattak volna természetesen sokkal könnyebb ellenfelet is. Most két – viszonylag – erős csapat közül az egyik búcsúzni fog.

A fogadóirodák nevetségesen alacsony szorzót adnak az Olympiakosz győzelmére. Egyetértek, valóban jobb csapat az övék, de hogy ennyire? Az azért durva… Ne feledjük azt sem, hogy anno a Groupamában megrendezett mérkőzés előtt is kábé ennyi volt az odds a Fradi sikerére. Aztán láttuk, hogy mit jelentenek az előzetesen adott esélyek.

A két együttesnek nem ez lesz az első rodeója, lentebb azt is láthatjátok, hogy a múltban miket játszottak. Sokkal húsbavágóbb viszont az, hogy csütörtökön este mit fognak játszani…

Ezt próbáljuk meg kideríteni, következzen az Olympiakosz – Slovan Bratislava találkozó!

Olympiakosz

Nem sok csapatban kellett csalódnunk a második fordulóban, de az Olympiakosz azon kevesek közé tartozik, akikben igen. Ők és a Malmö volt az a két csapat, akik egy papíron gyengébb együttestől kaptak ki, ráadásul mindketten hazai környezetben.

Az Olympiakosz a legjobbjait egyelőre megtartotta, még erősíteni is tudott, olyan játékosokat szerződtettek, mint Philip Zinckernagel vagy Sime Vrsaljko, konkrétan csoportkörbe vártuk őket…

A görög együttes az első akadályt sem tudta átugrani, a Maccabi Haifa állította őket meg. Odavágót Izraelben játszották, és Philip Zinckernagel góljával hamar vezetést szereztek. Innentől kezdve viszont a Maccabi átvette az irányítást, és egyre többször szorultak be a vendégek. A Maccabi két lesgólt is szerzett, egyre inkább égett a talaj a görögök talpa alatt.

De húzták, húzták, és úgy tűnt, meglesz a nehéz siker. Nem lett meg. A 90. percben a Haifa szépségdíjas gólt szerzett, döntetlenről várhatták a folytatást.

Ott is bennük bíztunk, nem gondoltuk, hogy idegenben is tudja ezt a játékot nyújtani a Maccabi Haifa. Pedig tudta. Öt perccel a kezdés után már hátrányban voltaz Olympiakosz, majd a második félidő derekán kaptak még kettőt pár perc leforgása alatt. Onnantól Martins már hiába próbált cserélgetni, veszett fejsze nyele volt ez már… A vége 4-0 lett.

Sem a támadások, sem a védekezés nem működött az elmúlt két meccsen, és számunkra nagyon meglepő, hogy az európai klubok által csábított Aguibou Camara mindkét mérkőzésen csak csere volt. Talán ő lendíthetné át a csapatot a holtponton. A védekezési hibák számomra nagyon meglepők, mivel Manolas, Vrsaljko, Cissé mind olyan játékosok, akik már sok csatát éltek meg, és kifejezetten minőségi játékosnak számítanak a posztjukon.

Visszavárjuk a kezdőbe még M’Vilát, valamint Mathieu Valbuenát is. Aki már nem mai gyerek, de rutinja, tekintélye és technikai tudása kiemelkedik ebből az együttesből.

Martins abszolút válogathat, nagyon bő keret áll a rendelkezésére. Igaz, hogy Rúben Semedot és Henry Onyekurut eladták, de így is van kiből válogatni. Az egyetlen sérült Nikola Cumic.

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Vrsaljko, Manolas, Cissé, Reabciuk – M. Camara, Bouchalakis – Zinckernagel, A. Camara, Valbuena – Tiquinho

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egymás elleni meccsek:

A két együttes legutóbb tavaly, az Európa-ligában feszült egymásnak… Épp, mint most. Akkor is a selejtezőben játszottak, de egy körrel később, akkor már a csoportkör volt a tét. A hazai 3-0-t követően a Slovan egy döntetlent tudott összehozni, a görögök sikeréhez kétség sem férhetett.

Előtte volt még két összecsapásuk a Bajnokok Ligájában, akkor is az Olympiakosz bizonyult jobbnak, oda is, vissza is 2-0-ra győztek.

Előző meccs eredménye
2021.08.26.Európa-liga
slovan bratislava
2:2
olympiacos
Európa-liga
2021.08.19.Európa-liga
olympiacos
3:0
slovan bratislava
Európa-liga
2009.08.05.Bajnokok Ligája
olympiacos
2:0
slovan bratislava
Bajnokok Ligája
2009.07.29.Bajnokok Ligája
slovan bratislava
0:2
olympiacos
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Slovan Bratislava

A Slovan egy pillanatra elhihette, hogy meglehet a továbbjutás. Nem akarok kárörvendő lenni, nem tisztem, és akkor is próbálok objektív lenni, ha magyar csapat van a képben. De, amit a Slovan drukkerei csináltak… Na mindegy is. Beszéljünk a csapatról, az sokkal fontosabb.

Vladimir Weiss együttese már a Bajnokok Ligája első köréből alig tudott továbbjutni, a grúz Dinamo Batumi együttesét csak hosszabbításban sikerült megverniük. Egy egyébként zseniális góllal, amelyet az edző fia, ifjabb Vladimir Weiss szögletből szerzett.

A Fradi elleni odavágón egy szebbik arcukat mutatták, nyertek is 2-1-re Kashia és Barseghyan találataival, de a visszavágó már nem úgy sült el, ahogy azt ők akarták.

A Fradi akarata érvényesült szinte végig, a Slovan az első félidőben ugyan kapufáig jutott (megint Barseghyan talált be majdnem, aki a két meccs alatt a legjobb volt), de gólt a Fradi szerzett. Kettőt is.

A második félidőben még felálltak a padlóról, közel jártak a hosszabbításhoz, miután a meccsen sokat hibázó Vernon De Marco eredményes tudott lenni, de az utolsó percekre szétestek, betalált Adama Traoré és Aissa Laidouni, így a Ferencváros fölényesen győzedelmeskedett.

Maradt a Slovannak az EL, ahol megint egy erős ellenfél következik, és a két csapat múltja alapján nem a Slovan az esélyes.

Közben a bajnokságban gyűjtik szépen a pontokat, fölényes győzelmeket aratnak: A Trencin után a Michalovce is négyet kapott tőlük, betalált Barseghyan, Green és Agbo. A negyedik gól öngól volt. Ja, és hátrányból fordított a csapat a cseréknek köszönhetően, mivel félidőben 2-0-ra égtek.

Látszott, hogy Weiss valamennyire szeretne tartalékolni, csere volt csak Barseghyan, Saponjic és Green is.

A csapatból négyen fognak hiányozni, sérült Marian Chobot, Eric Ramirez, Ibrahim Rabiu és Michal Sulla is. Elvileg Medvedev felépült, bár találtam olyan információt is, miszerint kihagyni kényszerül majd a meccset.

A várható kezdőcsapat:

Chovan – Hrncar, Kashia, Abena, De Marco – Kucka, Kankava – Barseghyan, Chakvetadze, Weiss – Saponjic

Tippelde

Nem tudom, mi lehet edző és játékosa között, de biztos nem esett jól Vladimir Weissnek, hogy az apja hat perc játék után lekapta őt a Fradi ellen. Aztán a hétvégén keretben sem volt… Az ilyen belső harcok nem tesznek jót egy csapatnak, és az Olympiakosz ellen szükség lenne a talán legjobbra.

Az Olympiakosznál is rendet kell rakni, egy győzelem segíthetne rajtuk. Szerintünk ez a győzelem meglesz, de úgy, hogy közben a Pozsony is betalál a hálóba.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.38 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.38 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső