Malmö – Dudelange: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 02.
Malmö
Teljesítmény:
V N V N D
  • Aker Stadium
  • Augusztus 04. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Dudelange
Teljesítmény:
V N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem tudom, hány ember gondolta komolyan, hogy a Malmö ki fog kapni Vilniusban. Valószínűleg nem sok. Még annál is kevesebben lehetnek azok, akik tudták, hogy a Malmö hazai pályán is ki fog kapni a Zalgiristől. Nem az, hogy nem sok ilyen ember létezhet a földön, hanem kábé nulla. Talán a legvérmesebb Zalgiris-drukkerek bíztak csapatuk sikerében, de még a saját szurkolótáboruk 99 százaléka is számolt a kieséssel. Így viszont még édesebb volt az öröm… A Malmö a tavalyi csoportkör után most az Európa-ligában bizonyíthat, de még a selejtezőből be kell jutni a csoportkörbe. Nem lesz egyszerű, láthatóan a svéd bajnok nem állt még össze. Egyik BL-meccsükön sem nyújtottak túl jó teljesítményt, de míg tavaly pár egyéni teljesítménynek köszönhetően vették az akadályokat, most az a plusz nincs meg.

Ellenfelük a szintén a BL-ből átpottyanó Dudelange lesz. A luxemburgi együttes előnnyel fordult a Pyunik elleni visszavágóra, ráadásul hazai pályán játszhattak a harmadik körért, amit még – emlékeim szerint – sosem tudtak elérni. Hát most sem, az örmények megfordították a mérkőzést.

Mondanom sem kell, hogy megint a svédeket tartják a favoritnak, és tény, megint egy gyengébb ellenfél érkezik, de láthatóan ez a Malmöt nem zavarja, gyakorlatilag bárkivel szemben el tud érni egy kínosabb eredményt… Valóban ők a mi kriptonitunk, de újra próbát teszünk, hogy segítségükkel vastagítsuk egy kicsit a bankrollunkat.

Jöjjön a Malmö – Dudelange mérkőzés, majd még az Olympiakosz és a Slovan Bratislava meccséről is szeretnénk írni.

Malmö

Bevallom őszintén, nem teljesen értem a Malmö együttesét. A keret alig változott, apróbb változtatásokat eszközöltek, és valóban hiányzik egy jó befejező csatár, mint Antonio-Mirko Colak, de folyamatosan nem lehet miatta siránkozni, van elég jó képességű támadó. A védelem is kissé gyengült, de ott is sikerült minőségi játékosokat igazolni. A legfőbb változás inkább az, hogy már nem Jon Dahl Tomasson ül a kispadon.

Most először gondolom azt két év után, hogy a Malmö nem fogja megnyerni a svéd bajnokságot. Igaz, nagyon sűrű ott a mezőny, hiszen az első Djurgarden és az ötödik Malmö között három pont a különbség.

A hétvégén a csapat nem játszott bajnokit, nyalogatták sebeiket az elbukott Bajnokok Ligája-mérkőzést követően.

Nézzük is meg, mit tudtak csinálni a BL-ben idén. Hát nem azt, amit tavaly… Ugyanis az elmúlt évben a csoportkörig jutottak, és bár ott mindenki kvázi szanaszét verte őket, elmondhatták, hogy a legjobb 32-ben szerepeltek, olyan együttesekkel játszottak, mint a Chelsea vagy a Juventus, és persze nagyon sok pénzt kaptak a szereplésükért.

Idén meg… Már az első kör is necces volt, amikor a Vikingur Reykjavíkkal találkoztak. A hazai pályán megkezdett szereplés végül jól sült el, nyerni tudtak, de csak 3-2-re, méghozzá úgy, hogy a meccs nagy részében a Vikingur emberhátrányban játszott. A visszavágóra úgy hittük, hogy összeszedik magukat, de… Hát épphogy továbbjutottak, az izlandiak végig nagyon jól, veszélyesen, agilisan és bátran fociztak, ami nem feküdt a meglepett Malmönek. De a lényeg, hogy 6-5-tel tovább tudtak menni.

Következett a második fordulóban a Zalgiris Vilnius, amely egy szintén nem túl erős együttes európai szinten. Idegenben felülmúlták játékban a litvánokat, gólokban azonban nem, 1-0-ra kikaptak.

Semmi gond – gondolták a drukkerek -, a miénk a jobb csapat, majd otthon… Aha, hát nem…

A Malmö hazai pályán is vereséget szenvedett a Zalgiris ellen, itt már nem egyet, hanem kettőt kaptak.

El is durrant némelyik játékos agya, Anders Christiansen a lefújás előtt mehetett is a zuhany alá.

A bajnokságban az utolsó meccsüket két hete játszották, akkor nagyon simán verték a Siriust. De bebizonyosodott, hogy az Allsvenskan nem egyenlő a Bajnokok Ligájával.

Mahame Siby az egész szezonra kiesett, Oscar Lewicki még mindig nem bevethető, valamint Adi Nalic sincs kirobbanó formában, tehát ők hárman nem fognak részt venni ezen a mérkőzésen. Kiállítása miatt Anders Christiansen nem lehet ott a többiekkel.

Tudtommal más hiányzó nincs, így Milojevicnek lehetősége van egy ütős együttest összerakni. A kérdés továbbra is az, ki pótolhatja Colakot, ki lehet az utódja? Ola Toivonen remek játékos, de már nem igazán befejező csatárként számítanak rá, míg Isaac Kiese Thelinnek egyelőre nem annyira megy. Akiben bízhatnak a hazaiak, az Veljko Birmancevic és Patriot Sejdiu, aki általában csak csere, de mindig meghálálja a bizalmat…

A várható kezdőcsapat:

Dahlin – Beijmo, Nielsen, Hadzikadunic, Knudsen – Pena, Zeidan, Larsson – Sejdiu, Toivonen, Birmancevic

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Dudelange

Hát, elképesztő nagy csalódás, amit a Dudelange művelt a selejtező visszavágóján. Főleg azután, amit láttunk tőlük az első mérkőzésen. A Pyunik Yerevan elleni találkozón ugyanis nagyon odatették magukat, két kapufát is rúgtak, lőttek mindenhonnan, és nagyon jól játszottak. És végül sikerült is nyerniük egy tizenegyesnek köszönhetően, amit Samir Hadji harcolt ki és váltott is gólra.

A visszavágó is remekül indult, hiszen Mohcine Hassan találatával ők vezettek. Így már 2-0 volt az állás, hetven percen keresztül kellett volna járatni a labdát és megfékezni a Jerevánt. Nem sikerült. Nagyon nem. A Pyunik az első félidőben egyenlített, aztán a másodikban még hármat vágtak, így összesítésben 4-2-vel ütötték ki a luxemburgi bajnokot.

Azt még meg kell említenem, hogy a Dudelange az első fordulóban is játszott, akkor a Tiranát otthon és idegenben is megverték.

De a BL ennyi volt, most következik az EL, ahol a svédek bajnokát kellene maguk alá lökni. Nehéz meló, de látva a Malmöt, nem lehetetlen. A Dudelange mestere, Carlos Fangueiro tanulhat a Zalgiristól és a Vikingurtól. Nem kell megijedni a Malmötől, ők sem tették…

A luxemburgi bajnokság még nem megy, tehát a játékosok pihenhettek. Nincs eltiltott, és nem tudunk arról, hogy valaki megsérült volna.

A várható kezdőcsapat:

Fox – Skenderovic, da Costa, Diouf, Kirch – Ouassiero, Morren, Bojic – Sinani, Hadji – Hassan

Tippelde

Adja magát a Malmö győzelem, de már kijött belőlem a szkeptikus. Eddig az európai kupákban nem remekeltek, és most sem Siby, sem Christiansen nem játszhat. Ettől függetlenül őket tartom esélyesnek, de olyan meccset várok, amin megnehezítik a dolgukat. Sinaniban, Hassanban és Hadjiban is benne van a gól…

Arra fogadunk, hogy a mérkőzésen legalább két és fél gól esik, illetve arra, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső