Olympique Lyon – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 12.
Olympique Lyon
Teljesítmény:
D D N D D
  • Groupama Stadium
  • április 14. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Ham United
Teljesítmény:
V D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem sikerült előnyt szereznie hazai pályán a West Ham Unitednek, így nehéz visszavágóra számíthat az Olympique Lyon ellen, Franciaországban. Paquetáék remekül kitartottak, egygólos hátránynál sem roppantak meg, és ennek meg is született az eredménye. Most már ők vannak előnyben. És fölényben.

A West Ham azon csapatok közé tartozik, amelyik idegenben is veszélyes tud lenni, tehát egy nyíltsisakos, kemény ütközetre lehet számítani, talán ez a legkiegyenlítettebb párharc mind közül.

A két együttesnek a bajnokságban is megvan a maga feladata, bár elbukni látszanak mindketten, hiszen a hétvége folyamán egyikük sem tudott nyerni.

A fogadóirodák elképzelése egy kevésgólos meccs, amelyen végül az Olympique Lyon fog majd továbbjutni. Ebben látunk rációt, a Portot is meg tudta fogni Peter Bosz csapatának védelme, de mondom, a West Hamnek vannak tartalékai.

És David Moyes mindent be fog vetni, hogy sikerüljön megfordítani a találkozó állását.

Az Olympique Lyon – West Ham United mérkőzést követően még négy tipp vár rátok, két olasz mérkőzést néztünk ki péntekről, illetve egy angol másodosztályú, és egy spanyol elsőosztályú meccset. Az Európa Konferencia-ligát most kihagyjuk, talán az elődöntőben visszatérünk.

Az odavágó

A legtöbben talán erre a találkozóra voltak kíváncsiak, itt volt várható a legnagyobb csata. Nem is kellett csalódnunk, a West Ham és a Lyon is felnőtt a feladathoz. A mérkőzés előtt mi annyit mondtunk, hogy két és fél gólnál kevesebb fog születni, ez így is lett. Azért a mérkőzés 45. percében kicsit elkezdtünk izzadni, mivel a hazaiak részéről azonnali piros lappal leküldték a pályáról Aaron Cresswellt, a balhátvédet. És innentől kezdve komoly bravúr ez az eredmény a londoniak részéről.

Mert a Lyon ment előre, mint a meszes, összesen 23 kapura lövési kísérletük volt, gólból viszont csak egy. De menjünk sorjában!

Az első félidőben gól nem született, kiegyenlített játék folyt a pályán, mindkét oldalon egy nagyobb helyzettel. A vendégek részéről Moussa Dembélé Lucas Paqueta beadását lőtte mellé közelről, míg a másik oldalon egy hosszú indítással Said Benrahma szaladt el, bombáját Anthony Lopes ütötte ki.

Már a hosszabbítás harmadik percében jártunk, amikor Dembélé lépett ki egy nagy labdával, Aaron Cresswell viszont megakadályozta. Rutintalan volt, reflexből odanyúlt a támadó jobb kezére, aki viszont nagyon is rutinosan elesett egy üvöltés kíséretében. Kétlem, hogy ez a fogócska ennyire fájt volna neki, viszont tény, hogy szabálytalanság történt. Mivel az Everton ellen gólt szerző védő utolsó ember volt, így a játékvezető kiállította. Cresswell nem is reklamált.

Új meccs kezdődött a második félidőben, Moyesnak bele kellett nyúlnia a csapatba, behozta Ben Johnsont, és lejött Said Benrahma.

A West Ham igyekezett tartani az eredményt, ám a szurkolóik is meglepődtek azon, hogy Jarrod Bowen az 52. percben előnyhöz juttatta a kalapácsosokat.

Hat védő sem tudta megállítani a Bowen – Fornals párost, utóbbi adta a gólpasszt, a védők még hibáztak is egy nagyot, Bowen ezt tudta kihasználni, 1-0.

Ez volt a WHU egyetlen kaput eltaláló lövése, és a második félidőben többet nem is próbálkoztak már. Nem úgy a Lyon, akik összesen 15-ször igyekeztek gólt szerezni.

Kevesebb, mint tizenöt perccel később aztán nem bírta a nyomást a hazai csapat, egy jobboldali lapos beadás Areola kezéről Johnson lábára pattant, mire felocsúdtak a hazaiak, Tanguy Ndombele ott termett, és közelről a hálóba lőtt, 1-1.

Bánhatja Peter Bosz, hogy a kapu előtt ennyire nem ment nekik, simán előnnyel is várhatnák a visszavágót. Ami tudva, hogy a West Ham mennyire veszélyes idegenben is, nem lesz könnyű.

Olympique Lyon

Peter Bosz számára ez a szezon felér egy csalódással. Tavaly a bronzéremért hajtottak, végül a negyedik helyen végeztek, idén erről szó sincs, a közelében sincsenek a dobogónak, vagy akár a nemzetközi kupaszereplést érő helyeknek. Most csak a 10. helyen vannak, és bár nincsenek messze a negyedik helytől, ennyi együttest nem fognak tudni megelőzni…

A hétvégén most sem tudtak nyerni, az elmúlt öt meccsükből négy végződött döntetlennel, csak az Angers csapatát tudták megverni.

A Strasbourg elleni találkozónak ráadásul csak a legvégén egyenlítettek, közel álltak ahhoz, hogy semmit se kapjanak…

Otthon sem sokkal jobb a helyzet, az elmúlt öt meccsből kettőt elveszítettek, azokat, egyen ikszeltek, kétszer nyertek.

Bosz számára a legnagyobb gond az, hogy Anthony Lopes a hétvégi meccsen megsérült, szereplése kétséges a West Ham ellen, Julian Pollersbeck helyettesítheti. Szintén nem jó hír, hogy Maxence Caqueret nem épül fel, sérült még Rayan Mathis Cherki és Sinaly Diomandé.

A várható kezdőcsapat:

Pollersbeck – Gusto, Boateng, Lukeba, Emerson – Aouar, Ndombele – Faivre, Paqueta, Toko Ekambi – Dembélé

Előző meccs eredménye
2022.04.07.Európa-liga
west ham
1:1
lyon
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Ham United

A West Ham talán utólag elégedett lenne egy döntetlennel, a Brentford ellen viszont még az sem jött össze. A méhek megtáltosodtak, bent maradásuk már egyértelmű, ahogy az is, hogy Moyesék nem érnek oda az EL-be, de még az első hat is bajos lehet, mivel annyi pontjuk van, mint a Manchester Unitednek, és egy mérkőzéssel több van bennük.

Nagyon simán kaptak ki, és azt sem mondhatjuk, hogy a Lyon elleni meccs miatt tartalékoltak volna. Ott volt mindenki a kezdőben, Zoumától Souceken át Michail Antonioig. És leradírozták őket a pályáról.

Egyébként sem jók a kilátások, hat mérkőzés óta nyeretlenek idegenben, zsinórban ötöt veszítettek el. Kikaptak az FA Kupában a Southamptontól, a bajnokságban a Liverpooltól, a Tottenhamtől és a Brentfordtól, az Európa-ligában a Sevillától.

Kurt Zouma kapott egy rúgást a hétvégén, így a játéka kérdéses, mivel Aaron Cresswell sem léphet pályára, így lehet, hogy felforgatott védelemmel áll majd ki a csapat. Visszatérhet Manuel Lanzini, ez az, aminek a skót mester örülhet.

Craig Dawson szintén kétséges, és Angelo Ogbonna idén már nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Dawson, Diop, Masuaku – Soucek, Rice – Bowen, Lanzini, Fornals – Antonio

Tippelde

Ilyen védelemmel azért bőven a Lyon az esélyes, még a hanyatló formájuk ellenére is. Mutattak már jobb játékot is mostanában, az odavágón nyerhették volna meg igazán ezt a párharcot.

A West Ham elől erős, bár Antonio mostanság nem lövöldözi a gólokat, inkább a mögötte levőkben bízhatnak a vendégek.

Magunk részéről azt gondoljuk, hogy gólok lesznek a találkozón, egyik félnek sem érdeke beállni védekezni. Két és fél gól feletti eredményre fogadunk, illetve arra, hogy a végén a Lyon nyeri a mérkőzést. B tervként mindössze annyit is megfogadhatunk, hogy a franciák jutnak tovább, az kevesebb kockázatot rejt magában.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.95 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső