Glasgow Rangers – Braga: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 április 12.
Glasgow Rangers
Teljesítmény:
N V V N V
  • Ibrox Stadium
  • április 13. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Braga
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy bravúr kapujában a Braga, amelyik mostanság nem ért el ennyire kiemelkedő eredményt. Bejuthat a második számú európai kupa elődöntőjébe. Kilencvenpercnyire vannak ettől, és az Ibroxban kellene megtartaniuk egygólos előnyüket.

Az sejthető volt, hogy a bajnokságot elbukó, legjobb támadóját elveszítő Glasgow Rangers nem tud majd sokat kezdeni az otthon remeklő Bragával szemben, ennek ellenére valami komolyabbra számítottunk. Mármint, az 1-0-s eredményt még vissza lehet hozni.

Úgy nehéz lesz, hogy nincs Morelos, és hogy alapvetően a játékosok sincsenek olyan jó formában. De a bajnokságra már nem kell koncentrálniuk, ez pedig segítség lehet, akármilyen hülyén is hangozhat.

Igazából a Braga sorsa is eldőlni látszik a bajnokságban, megismétlik tavalyi teljesítményüket, ismét a három nagy mögött végeznek, ami a legtöbb, amit most kihozhatnak ezzel a kerettel, ilyen anyagi lehetőségekkel.

Számukra ez a szezon akkor is sikeres lesz, ha kiesnek. A Rangersnél nem biztos, annak ellenére, hogy mindenki emlékszik, honnan építkezett a skót csapat.

A bukik nem óvatoskodnak, ők hazai sikert várnak a Glasgow Rangers – Braga mérkőzésen. Ismerve a Braga idegenbeli teljesítményét, ezzel még valamelyest egyet is tudunk érteni. És itt egy lőtt góllal a Braga semmire nem egy, gondolok arra, hogy az idegenben lőtt gól már nem számít…

Az odavágó

Tudjuk, milyen jó otthon a Braga, és bizonyára a Rangersnél is tudták ezt, de tenni ellene nem tudtak. A Braga magabiztos játékkal nyerte az első mérkőzést, előnye azonban elég sovány, mindössze egy gól. Lehetett volna ez több is, például, ha Ricardo Horta lövése a mérkőzés 25. percében beakad. McGregor verve volt, ahogy a védők is, a négy gólnál és négy gólpassznál járó támadó azonban a kapufát találta el, és onnan kifelé pattant a labda.

Egy perccel később végül kapitulált a skót együttes, egy tizenhatoson belüli kavarodás végén André Horta volt az, aki a hálóba talált, miután a lövésébe James Tavernier beletette a lábát. A hazaiak örültek, a vendégek reklamáltak, mivel egy kékmezes a földön feküdt, a vendégek azt mondták, szabálytalanság előzte meg a gólt.

A visszajátszásokból kiderült, hogy valóban megtaposták a Rangers védőjét, így a gólt nem adták meg.

A 0-0-s állapot nem tartott sokáig, negyedóráig sem, és a 41. percben Abel Ruiz találatát követően már a Rangers sem tudott mire hivatkozni. A spanyol támadó a Monaconak is gólt szerzett, és ezúttal is eredményes tudott lenni, egy jobboldali beadást sarkaltak oda elé – nem szándékosan -, a támadó pedig a rövid alsóba bombázott.

Kérdezhetitek, hol vannak a vendégek helyzetei? Én pedig azt mondom erre, hogy abból nem igazán volt, a Rangers az egész találkozón nem találta el a kaput.

A második félidőre egy lehetőség maradt, amit meg kell említeni, a 78. percben André Horta távolról próbálta meg bevenni McGregor kapuját, azonban ez nem sikerült, a rutinos kapus szögletre mentett.

A játék egésze alapján a Bragának több góllal kellett volna nyernie, van Bronckhorst előtt pedig hatalmas feladat áll, össze kell szednie a csapatának a támadójátékát, ami Portugáliában teljes csődöt mondott.

Glasgow Rangers

Közeledik a bajnokság vége, és a Rangers nem tudta megvédeni a címét. Minden a két héttel ezelőtti Old Firmön bukott el, amikor hazai pályán nem tudták megverni az élen álló Celticet. Azzal a győzelemmel befogták volna őket, így viszont hatpontosra nőtt a hátrányuk. Két fordulóval a vége előtt lényegében nem lehet megfogni Ante Postecoglu együttesét.

Azért a Rangers odatette magát az utolsó előtti fordulóban, és a St. Mirren otthonában négy gólt is rúgtak. Bár még lesz egy play-off, innen már csak akkor jöhetnek vissza, ha megverik ott a Celticet – idegenben -, és a zöld-fehérek még egyszer buknak. Vigasztalódhatnak a skót kupában, milyen meglepő, ott is a Celtic lesz az ellenfél.

Visszatérve a St. Mirren elleni mérkőzésre, a csapat Morelos nélkül is vágta a gólokat, betalált Kemar Roofe és Joe Aribo, előbbi háromszor is. Ilyen teljesítmény kellene a csatártól a Braga ellen is, aki azzal lett híres, hogy tavaly eszméletlenül beleszállt talppal a Slavia Praha kapusába.

Kapott már ki otthon a Rangers az EL-ben, az Olympique Lyon még a csoportban tudott győzni az Ibroxban 2-0-ra, a többi meccsén nyert vagy ikszelt a csapat.

Az egyenes kieséses szakaszban a Dortmund és a Crvena zvezda ellen is remekeltek otthon, igaz, akkor volt egy Alfredo Morelosuk, aki most nincs, a kolumbiai az egész idényre kidőlt.

Mellette Ianis Hagi is hosszú távú sérült, és nem lehet a pályán majd Nnamdi Ofoborh sem.

Aaron Ramsey lassan bejátssza magát a kezdőbe, ezúttal is ott lehet, Giovanni van Bronckhorst részéről várható pár változtatás az odavágóhoz képest.

A várható kezdőcsapat:

McGregor – Tavernier, Goldson, Balogun, Bassey – Kamara, Jack – Aribo, Ramsey, Kent – Roofe

Előző meccs eredménye
2022.04.07.Európa-liga
braga
1:0
rangers
Európa-liga
2020.02.26.Európa-liga
braga
0:1
rangers
Európa-liga
2020.02.20.Európa-liga
rangers
3:2
braga
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Braga

A Braga is nyerni tudott a hétvégi bajnokiján, a Vizela otthonában egygólos sikert arattak, a nyerőember ezúttal Iuri Medeiros volt. Nem volt ez egy sima meccs, a gólt követően Vitor Oliveirát kiállították, így a Braga gyakorolhatta a védekezést. Jól csinálták, mert végül nyertek.

A Gil Vicente üldözte a Bragát a portugál bajnokságban, és lassan azért ki lehet jelenteni, hogy megvan a negyedik hely Carlos Carvalhalék számára, előnyük a Gil Vicente gyengélkedése miatt kilenc pontra nőtt.

Inkább otthon veszélyesek, bár a Monaco ellen is megmutatták, hogy tudnak összeszedetten játszani. A Sheriff Tiraspol elleni meccs mondjuk nem sikerült, a moldáv bajnokcsapat akkor, simán, 2-0-ra tudott nyerni.

A vendégek részéről nem számítunk jelentős változásokra, sőt igazából ugyanarra a kezdőre gondoltunk, mint egy hete. Nuno Sequeira és Roger Fernandes továbbra is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Matheus – Fabiano, Carmo, Tormena – Couto, Musrati, A. Horta, Gomes – R. Horta, Medeiros – A. Ruiz

Tippelde

Kemar Roofe, ha át tudja menteni a formáját, akkor lehetnek gondok majd a Bragánál. A hangulat sem mindegy, körülbelül 50.000 fanatikus fogja bíztatni a Rangerst, ebbe pedig a Dortmund bicskája is beletörött példának okáért.

Nem merném azt mondani, hogy a Rangers továbbjut. Az sem, hogy a Braga továbbjut. Azt viszont igen, hogy a Rangers megnyeri a mérkőzést. Ez az a találkozó, ahol akár hosszabbítás is lehet, nem szabad leírni a vendégeket…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.01 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső