Pisa – Ascoli: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 06.
Pisa
Teljesítmény:
D N D N D
  • Stadio Romeo Anconetani
  • December 08. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ascoli
Teljesítmény:
D D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Több ismerős játékossal is találkozhatunk a mostani meccsünkön. Egy magyar válogatott és egy majdnem magyar válogatott is játszik a Pisa csapatában, utóbbit éveken keresztül figyelhettük a MOL Fehérvár FC csapatában, mielőtt Olaszországba szerződött volna.

Nagy Ádám pedig a válogatott alapembere, így vele is gyakran találkoztunk a képernyőkön keresztül, netán a stadionokban.

Ezúttal a Pisa – Ascoli találkozó következik, majd a Palermo – Como meccs az utolsó, amit Olaszországból hozunk nektek, de ezt követően is folytatjuk, a hétvégi Championship-forduló felé vesszük az irányt.Ha esetleg attól tartanátok, hogy az online fogadóirodák nem törődnek ezekkel a meccsekkel, semmi ok az aggodalomra! Szinte mindegyik nagyobb név bevette a kínálatába mind az olasz, mind az angol másodosztályt, többek között a Rabona is.

A Pisa tavaly már majdnem feljutott, végül az osztályozó döntőjében a Monza állította meg őket. Pedig sikerült hosszabbításra menteni a meccset, perceken múlt, hogy most nem őket látjuk minden héten. Ezúttal – ha csak a helyezéseket nézzük – egy kicsit távolabb vannak a feljutástól, viszont pontszám tekintetében nem is olyan rossz a helyzet. A sűrű mezőnynek köszönhetően a Pisa két győzelemmel ott találhatja magát a bronzérmet jelentő harmadik helyen is akár.

Ezért is mondtam, nem egyszerű a másodosztályokban az ember dolga, annyira erős és hasonló a mezőny, hogy simán előfordulhat, hogy egy ősszel csak vegetáló, pontokat alig gyűjtő együttes is ott lehet a végén a feljutást érő helyek valamelyikén. Idén úgy tűnik, hogy a Frosinone és a Reggina erősebbek a többieknél, ők valamennyire kiemelkednek, de még simán lehet, hogy az idény hátralévő részében lejjebb kerülnek. Szóval nem éri meg még ilyesfajta tippekbe bocsátkozni.

Egyelőre foglalkozzunk a két középcsapat meccsével, merthogy az Ascoli is ott van a kilencedik helyen, és nekik is az a céljuk, hogy legalább az első nyolcba beférjen az együttes.

Pisa

Tavaly egy hajszálon múlt a feljutás Nagy Ádám együttesének. A Monza elleni rájátszás-döntő első meccsét idegenben elveszítették, de a visszavágón hosszabbításra mentették a párharcot. Ott viszont Silvio Berlusconi együttese jobban bírta a nyomást, és az azóta epizódszereplővé váló Gytkjaer és a szintén nem sokat játszó Marrone góljainak köszönhetően megnyerték a meccset.

Így a Pisa maradt a másodosztályban, és ismét azon vannak, hogy kiharcolják a feljutást. Edzőkérdés tekintetében húztak egy meglehetősen furcsa döntést. Miután a feljutás nem jött össze, kirúgták Luca d’Angelot a kispadról, a helyére pedig kinevezték Rolando Marant. Akivel annyira nem jöttek az eredmények, hogy bő két hónap után ki is rúgták, és visszaédesgették magukhoz d’Angelot.

Nagyszerű döntésnek bizonyult ez, hiszen azóta a csapat egyetlen bajnokin sem kapott ki. Sok a döntetlen, de akadnak győzelmek, és a nulla vereség elég jól hangzik. Miközben Marannal a kispadon összesen hat meccs alatt csak egyszer nem kaptak ki.

A rövid szünet után a Pisa is két meccset játszott le, hazai pályán 3-1-re verték meg a Ternanát, majd két napja gól nélküli döntetlent értek el a Bari otthonában.

A csapat most a tizenegyedik helyen áll, idáig sikerült felhúznia d’Angelonak Nagyékat, de a cél természetesen az, hogy legalább az első négy közé bekerüljenek. Ez most mindössze négy pontra van, nem elérhetetlen. Hazai pályán négy mérkőzés óta veretlenek, ebből hármat sorozatban meg is nyertek. 3-2-2-es mérlegük van otthon.

Ahogy mondtam, nem csak egy ismerős játékos van a keretben, Nagy Ádám mellett még ott van Rus Adrián, a Vidi egykori belső védője, akit most azért is emelek ki külön, mert ő a következő találkozón nem lesz bevethető. A védő a Bari elleni mérkőzés első és második félidejét is egy sárga lappal ünnepelte, így kiállították, a csütörtöki találkozón eltiltását fogja tölteni.

Szintén nem bevethető Nicolas és Antonio Caracciolo, valamint Gaetano Masucci és Moustapha Cissé sem.

A várható kezdőcsapat:

Livieri – Esteves, Hermannson, Barba, Beruatto – Touré. De Vitis, Mastinu – Morutan, Tramoni – Torregrossa

Egymás elleni meccsek:

Mindkét csapat a másodosztály állandó tagjának számít, így az elmúlt évekből több mérkőzésük is volt. A tavalyi szezonban hiába végzett előrébb a Pisa, egyik bajnokit sem tudta megnyerni az Ascoli ellen. Idegenben 2-0-ra kikaptak, hazai pályán meg csak egy döntetlent tudtak elérni. Nagy Ádámék utolsó győzelmüket 2021-ben érték el, akkor idegenben nyertek 2-0-ra. Összességében – mármint az utolsó meccseket figyelembe véve – jobbnak tűnik a Pisa, akik három győzelem mellett egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak. Épp az utolsó két meccsen…

Hazai környezetben egyébként ugyanez a helyzet, ha az utolsó öt meccset nézzük, itt az Ascoli 2015-ben győzött, amikor még a csapatok a harmadosztályban játszottak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.16.Serie B
ascoli
2:0
pisa
Serie B
2021.11.01.Serie B
pisa
1:1
ascoli
Serie B
2021.03.02.Serie B
ascoli
0:2
pisa
Serie B
2020.12.08.Serie B
pisa
2:1
ascoli
Serie B
2020.07.27.Serie B
pisa
1:0
ascoli
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ascoli

Nem esik túl sok szó az olasz másodosztályról, és eddig az Ascoliról sem nagyon beszéltünk. Mindössze egyszer, még két éve nyáron, amikor a bajnokságok – már, amelyik – újra elindultak. A csapat azóta sem ment sehova, végig a másodosztályban szerepeltek, bár tavaly majdnem megcsípték a Serie A-t. Jó, attól távol voltak. A hatodik helyen végeztek, így mehettek a play-offba, ahol már a negyeddöntőben kiestek, az egymeccses párharcot 1-0-ra elveszítették a Benevento ellen.

A cél idén is az első nyolc lehet, ami felé halad is az Ascoli. A kispadot elhagyta Andrea Sottil, aki az Udinese edzője lett, júniusban érkezett Cristian Bucchi, akivel jelenleg a kilencedik helyen állnak a bajnokságban. A keret nem igazán változott, Abdelhamid Sabiri, Federico Baschirotto neve lehet ismerős azok közül, akik távoztak. Előbbi egyébként is már egy ideje kölcsönben szerepelt a Sampdoriánál…

Nem mondhatni, hogy az együttes most jó formában lenne. Utolsó győzelmüket október végén szerezték, azóta három döntetlent és egy vereséget mondhatnak a magukénak. Mióta újra megy a Serie B, két meccset játszottak: A Südtirollal 2-2-t, a Comoval 3-3-at. Potyognak tehát a gólok a csatárok részéről, csak az a gond, hogy a védelem sem volt mostanság túlzottan stabil.

A csapat mérlege 5 győzelem, 6 döntetlen és 4 vereség, idegenben csak egyszer kaptak ki, a Perugia ellen még szeptemberben.

Az előző mérkőzésen Cedric Gondot kiállították, így a támadó nélkül kell majd a Pisa kapuját bevenni. Nicola Leali, Eddy Gnahore, Noam Baumann és Danilo Quaranta szintén hiányozni fognak, viszont ők sérülés miatt. Előző kettő játékára egyébként van esély.

A várható kezdőcsapat:

Guarna – Simic, Botteghin, Bellusci – Adjapong, Ciciretti, Eramo, Caligara, Falasco – Lungoyi, Dionisi

Tippelde

Bár a Pisának az utolsó két meccsén nem sikerült nyernie az Ascolival szemben, ezúttal jó esélyeik vannak. Az Ascoli négy mérkőzés óta nyeretlen, lesznek hiányzók a csatársorból és a védelemből egyaránt, a Pisa hazai pályán zsinórban három győztes meccs után ezt kihasználhatja.

Szerintem tehát Nagy Ádámék fognak a meccs végén pontokat szerezni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.04 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.14 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső