Modena – Venezia: Fogadási Tippek és Serie B Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 06.
Modena
Teljesítmény:
N N D D V
  • Stadio Alberto Braglia
  • December 08. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Venezia
Teljesítmény:
N N V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippben már szó volt egy olyan csapatról, amelyik nemrég még az első osztályban szerepelt, most pedig még a Serie B-ben sem megy neki a játék. Hasonló cipőben van a Venezia, amely egészen pontosan tavaly esett ki a Serie A-ból, pedig egy időben úgy tűnt, még akár bent is maradhatnak. De minél kevesebb forduló maradt, a csapat annál esélytelenebb lett. Most pedig konkrétan a másodosztályban is kiesőhelyen vannak.

Abban bízhatnak, hogy elkapták a fonalat, de lehet, hogy ez a szünet nem tett jót nekik. Idegenbe látogatnak, ellenfelük a középmezőnyben szereplő Modena lesz.

Még a bajnokság elején járunk, nem értünk félidőhöz sem, egyelőre a Modenáról nehéz megmondani, hogy a feljutásért vagy a kiesés ellen fognak küzdeni. Most a kettő között vannak a kiesés öt pontra, az osztályozó a Serie A-ba három pontra van.

Nagyon izgalmas összecsapás várható a Modena – Venezia mérkőzésen, és még a bukmékerek is gondban vannak kicsit. Úgy értem, a két csapat győzelmére adott szorzó nagyon közel van egymáshoz, nem csak mi, ők is izgalmas és kiegyenlített találkozót várnak.

A Modena számít esélyesebbnek, 2.20-at fizetnek a bet365 irodájánál a hazai győzelemre, míg a döntetlen és a Venezia-győzelem majdnem ugyanolyan, 3.10 és 3.30 között található a különböző irodáknál.

Modena

Most egy olyan együttes következik, akik idén kerültek vissza a másodosztályba. Nem semmi múlttal rendelkezik a Modena sem, akik történelmük java részét a másodosztályban töltötték. Az 1912-ben alapított, tehát kifejezetten hosszú és gazdag múlttal rendelkező együttes 2017-ben ment csődbe, sem a számlákat, sem a játékosok fizetését nem tudták kifizetni. Kizárták őket a stadionból, és sorozatban négy bajnoki meccsen sem tudtak részt venni a harmadosztályban, így aztán a szövetség a kizárás mellett döntött.

2018-ban történt meg a klub második megszületése, a Modena 2018 a semmiből épült fel, köszönhetően a város polgármesterének – többek között. A csapat elindulhatott a Serie D-ben, kis szerencsével (egy elveszített play-offot követően) mégis feljutott a harmadosztályba, és idén már a Serie B-ben szerepelnek. Nem is rosszul. A cél bizonyára nem lehet más, mint a bentmaradás kivívása, ami egyelőre jól megy. Az együttes a 10. helyen, tehát pont a középmezőny közepén foglal helyet. De nincs messze a kiesőzóna sem, ahogy már korábban is beszéltem erről.

Az eddig lejátszott tizenöt mérkőzésből a csapat hatot nyert meg, kétszer ikszelt mindössze, és hét vereségük van. Egyébként négy forduló óta veretlenek, a bajnokság újrakezdése óta megnyerték mindkét találkozójukat, előbb a bajnoki címre is esélyes Parmát verték idegenben 2-1-re, majd szintén idegenben a Spalt múlta felül Attilio Tesser csapata. Ráadásul mindezt úgy, hogy egy játékosukat még 0-0-nál kiállították, mégis sikerült győzniük.

Hazai mérlegükkel kapcsolatban azt tudom elmondani, hogy kiegyensúlyozott: Három meccsüket nyerték meg, egyszer ikszeltek és háromszor kaptak ki.

A gárdában nincsenek sztárok, csupa olyan játékos csatlakozott hozzájuk a nyáron, akiknek van némi tapasztalata, de a Serie A-t csak távolról látták. Na jó, ez túlzás, de értitek, mire akarok kilyukadni.

Legismertebb játékosuk Davide Diaw, a ghánai – olasz támadó, akit a Monzától vettek kölcsön, egyeseknek ismerős lehet Diego Falcinelli, Andrea Poli vagy Giorgio Cittadini neve.

A Spal ellen azonnal kiszórták a pályáról Diawot, így ő nem lehet ott a Venezia ellen. Mellette akadnak még sérültek is, Thomas Batistella, Mario Gargiulo és Mauro Coppolaro nem játszhat a hírek szerint. Diawot kell pótolni, készen is áll a bevetésre Nicholas Bonfanti, a 20 esztendős támadó több alkalommal hálálta már meg a bizalmat, 11 fellépés alatt 4-szer talált a hálóba.

A várható kezdőcsapat:

Gagno – Oukhadda, Silvestri, Perfgreffi, Renzetti – Armellino, Gerli, Poli – Tremolada, Falcinelli – Bonfanti

Egymás elleni meccsek:

A Modena és a Venezia sokszor nem találkozott egymással. Összesen öt tétmeccs van, amiről be lehet számolni, valamint egy barátságos mérkőzés. Ha minden találkozót figyelembe veszünk, akkor a mérleg eléggé kiegyenlített. Hiszen két meccset a Modena nyert, egyszer ikszeltek, és háromszor a Venezia bizonyult jobbnak. Csalóka, mert a barátságos meccsen aratott 6-1-es győzelemnek köszönhetően vették át a vezetést.

Mindketten megjárták a harmadosztályt, a Venezia közben kipróbálta magát az élvonalban, de most mindketten a Serie B-ben tartózkodnak. A Venezia először és utoljára 2016-ban győzte le a Modenát saját stadionjában, a Modena 2004 óta nem tudott nyerni ellenük. Igaz, nem is sűrűn találkoztak azóta…

Előző 5 meccs eredménye
2017.03.12.Serie C
venezia
1:0
modena
Serie C
2016.10.22.Serie C
modena
1:2
venezia
Serie C
2005.02.27.Serie B
venezia
0:0
modena
Serie B
2004.10.10.Serie B
modena
1:0
venezia
Serie B
2004.08.29.Olasz Kupa
venezia
1:3
modena
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Venezia

Tavalyelőtt nagyon nagy öröm volt a Venezia háza táján. Két évtized után sikerült visszajutniuk az első osztályba, osztályozó során, úgy, mint tavaly a Monzának. Paolo Zanetti csapata viszont egy szezon után visszazuhant. A jelentős erősítések ellenére a gárda a 20. helyen végzett a húszcsapatos bajnokságban.

Zanetti távozott, maradt első osztályú edző, a helyére pedig jött Paolo Vanoli, a Szpartak Moszkva korábbi mestere.

Több ismertebb játékos is elhagyta a csapatot, nincs már itt Pasquale Mazzocchi, Thomas Henry, Francesco Forte, Nani, Sergio Romero vagy Dor Peretz, érkezett Facundo Zabala, Magnus Kofod Andersen, Andrija Novakovich, valamint két ismertebb finn, Jesse Joronen és Joel Pohjanpalo.

A változásokat megérezte az együttes, akik gyengén kezdték meg a bajnokságot. Jelenleg a 18. helyen állnak, csak azért tudtak ellépni az utolsó helyről, mert az utolsó két bajnoki meccsüket megnyerték.

A Ternana, valamint a Palermo együtteseit sikerült két vállra fektetni, és ez talán elég erőt ad nekik a folytatáshoz. Végeredményben, a középmezőny csak pár pontra van.

Mérlegük 4-3-8, vagyis 15 pont, melyből mindössze négyet értek el otthon, ezzel az övék a leggyengébb hazai teljesítmény. Idegenben tehát jobbak, három meccsüket nyerték meg, kétszer ikszeltek és kétszer kaptak ki.

Jesse Joronen azonnal bejátszotta magát a kezdőbe, de az utolsó meccsen nem tudott a kapuban állni. Játéka kérdéses, egyes hírek szerint már ott lehet a kezdőben, de Oliveira Bertinato jól teljesített a Ternana ellen.

A csapat másik sérültje egy régi ismerős, Denys Cherishev, aki Crnigojt váltva állt be a Palermo ellen, de tíz perc után megsérült, és hosszabb időre kiesett.

A várható kezdőcsapat:

Joronen – Wisniewski, Ceppitelli, Ceccaroni – Candela, Crnigoj, Tessmann, Andersen, Zampano – Pohjanpalo, Johnsen

Tippelde

Újonc létére a Modena jól halad a bentmaradás felé, de még van hátra… Hazai környezetben nem rosszak, de a Venezia erőre kapott láthatóan, így nem lesz egyszerű dolguk, ha nyerni akarnak.

Véleményem szerint ez nem is fog nekik menni. Szoros küzdelem lesz, melyen végül a csapatok megegyeznek az egy pontban.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.17 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.04 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső