QPR – Blackpool: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 15.
QPR
Teljesítmény:
D V N V V
  • Kiyan Prince Foundation Stadium
  • Augusztus 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackpool
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tavalyi szezon egyik meglepetéscsapata, a Blackpool következik. Az elmúlt szezonban újoncként középmezőnyt elérő együtte a QPR otthonába látogat. Annak a QPR-nak az otthonába, akik a feljutásra is esélyesek voltak, aztán fokozatosan estek vissza, mígnem a középmezőnyben találták magukat. Idén egyik csapatról sem esett még szó, szóval fel kell majd zárkóznunk.

Az idei szezont határozottan a Rangers kezdte jobban, de azért ők sem lehetnek nagyon büszkék az eddig elért eredményekre. A Blackpool még annyira sem, hiszen ők a kezdeti győzelem után zsinórban három meccsüket bukták el, többek között kiestek a Ligakupából is.

Tavaly szoros meccseket játszottak, és a Blackpool rossz formája ellenére most sem várunk mást.

Az egyértelmű, hogy a fogadóirodák esélyesebbnek gondolják a hazai együttest, a Queens Park Rangers győzelmére kettes oddsot adtak, a Blackpool győzelme majdnem négyszeres pénz, a döntetlen pedig a kettő között helyezkedik el, 3.50-ért dobálják a döntetlent sok helyen.

Mi már tudjuk, hogy melyik piacra fogunk fogadni, tartsatok velünk, és elmondjuk. Következzen a QPR – Blackpool mérkőzés!

QPR

A Queens Park Rangers az eddig eltelt három fordulóban mindössze négy pontot szerzett. Bár sokan most is esélyesnek látják őket a feljutásra, a tavalyi tavasz, valamint az eddig lejátszott meccsek alapján kinéz inkább egy jó középmezőnybeli helyezés. Aztán persze ezen még bőven lehet változtatni. Például egy győzelemmel a Blackpool ellen.

A QPR eddig egy meccset játszott otthon. Ott nagy csatában a Middlesbrough együttesét győzték le 3-2-re, pedig a bet365-nél a Boro a harmadik legesélyesebb a feljutásra.

Ezen kívül három idegenbeli meccsük volt, kettő a másodosztályban, egy pedig a Ligakupában.

A Blackburn ellen 1-0-ra kaptak ki, majd a Charlton elleni Ligakupa-találkozót is elveszítették, a harmadosztályú együttes tizenegyesekkel ejtette ki Robertséket. A vendégek részéről Johansen hibázott.

A hétvégén egy újonchoz látogattak, és a Sunderland elleni összecsapás nem volt könnyű falat, a fekete macskák meg is akadtak a QPR torkán. A vendégek az egy pontnak is örülhetnek, mivel a Sunderland az első félidőben 2-0-ra vezetett, innen álltak fel a fordulást követően. Betalált Ilias Chair, valamint Seny Dieng, tehát a csapat kapusa, az utolsó öt percben mentettek meg egy pontot.

Ez egyrészt nagy mentális erőről tesz tanúbizonyságot, másrészt viszont intő jel lehet, mégis csak egy újonc otthonában maradtak majdnem pont nélkül.

Nincs könnyű helyzetben Michael Beale, az új menedzser, akinek egész hosszú a sérültlistája, és vannak köztük stabil kezdőjátékosok is. Nem lesz ott Yoann Barbet, Kenneth Paal, Jake Clarke-Salter, Luke Amos, George Thomas és Chris Willock sem.

Ennyi sérülttel a szerkezetváltás is valószínű, az eddig alkalmazott 4-2-3-1 helyett 4-4-2-re válthatnak.

Ezáltal Lyndon Dykes mellé kell egy támadó, aki Tyler Roberts lehet. A Leedstől kölcsönkapott játékos most először lehet kezdő új csapatában.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Kakay, Dickie, Dunne, Hamalainen – Adomah, Field, Johansen, Chair – Dykes, Roberts

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi esztendő előtt volt egy kis szünet, hiszen a Blackpool a harmadosztályban sínylődött, nem mindig voltak tehát ugyanabban a ligában a felek. A tavalyi meccseken az újonc mindkétszer megnehezítette az esélyesebb QPR dolgát: hazai pályán ikszeltek ellenük (1-1 lett a meccs, Madine, illetve Willock találtak a hálóba), idegenben viszont 2-1-re kaptak csak ki, a QPR győztes gólja a 89. percben született akkor (ráadásul a hazaiak az egész második félidőt emberhátrányban töltötték, miután Sandersont az első végén kiállították. Dunne és Amos találtak be tőlük, a vendégektől Bowler volt eredményes).

Ezen meccseket megelőzően 2018-ban találkoztak, akkor is csak a Ligakupában, bajnoki mérkőzésen még régebben, 2014-ben. Nem gondolom, hogy bővebben kéne azt fejtegetni, hogy mi történt ezeken a találkozókon. Az eredmény látszik, de ebből sem lehet sokat levonni, miután azóta eltelt négy meg nyolc év.

A QPR hazai pályán ritkán szenved vereséget, az utóbbi öt mérkőzésükből kettőt megnyertek, háromszor pedig döntetlen eredményt játszottak.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.05.Championship
millwall
0:1
swansea city
Championship
2021.09.15.Championship
swansea city
0:0
millwall
Championship
2021.04.10.Championship
millwall
0:3
swansea city
Championship
2020.10.03.Championship
swansea city
2:1
millwall
Championship
2020.06.30.Championship
millwall
1:1
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackpool

Az együttes tavaly sokak szemében nagyot nőtt. Újoncként sok nagycsapatot megvicceltek, aminek következtében egyáltalán nem volt szükség aggódásra, simán bent tudtak maradni a másodosztályban. Fejlődést vártak tőlük, ám a gárda nagyon beragadt.

A nyitányon ugyan 1-0-ra győztek a Reading ellen, azóta elszenvedtek három vereséget. A Stoke hazai pályán 2-0-ra győzött, majd a Ligakupában a Barrow együttese tizenegyesekkel ejtette ki a másodosztályban szereplő riválist. Connolly és Fiorini hibáztak, de azt azért hadd említsem meg, hogy a Barrow jelenleg a League Two-ban, vagyis a negyedosztályban tanyázik.

Visszatérve, a hétvégén a Swansea ellen játszottak, és bár megvolt az esélyük arra, hogy legyőzzék a hattyúkat, végül ők maradtak pont nélkül. A második félidő elején büntetőhöz jutott a Blackpool, Jerry Yates azonban hibázott, később pedig Ntcham meglőtte a Swansea győztes gólját.

Korai lenne még bármit is mondani a Blackpoolról, az biztos, hogy egy ilyen beragadás nem tesz jót, és nagyon nehéz kijönni belőle.

Rengeteg a sérült náluk is: Gary Madine, Richard Keogh, Kevin Stewart, Jake Beesley, Keshi Anderson és Luke Garbutt is sérültek.

Michael Appleton hármat is cserélhet a korábbi csapathoz képest, bekerülhet Jordan Gabriel, CJ Hamilton és Charlie Patino is.

A várható kezdőcsapat:

Grimshaw – Gabriel, Williams, Ekpiteta, Thompson – Patino, Carey, Dougall – Bowler, Yates, Hamilton

Tippelde

A szezon eddig nem a QPR-ról, de nem is a Blackpoolról szól. A vendégek gyengültek, és ez látszik is az eredményeiken. Idegenben egyébként sem ment jól nekik, és idén sem tudtak még távol az otthonuktól győzni.

Ez a remek alkalom a QPR-nak, hogy visszataláljanak a helyes útra. Még ennyi hiányzóval is illik megverniük a mostani Blackpoolt, noha úgy hisszük, nem lesz könnyű feladatuk. Szoros meccsre, számítok, és arra, hogy mindkét fél hálóba találjon.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.09 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.08 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső