Swansea – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 15.
Swansea
Teljesítmény:
N V V D N
  • Liberty Stadium
  • Augusztus 16. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Millwall
Teljesítmény:
N V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralévő részében angol másodosztály következik. Ami eddig finoman szólva sem megy… Nem aggódunk, mert alapjáraton egy kemény ligáról van szó, ahol kevés a csapatok közötti különbség. Másrészt pedig a szezon elején még nem tiszta a kép, hogy ki lehet majd a felsőházban, ki az alsóban, ki hajthat a feljutásra, ki a playoffra és ki menekül majd a kiesés elől.

Nehéz terep, de tavalyról tudjuk, hogy remek oddsokat tudunk megcsípni. És ha elbukunk közben pár meccset… Ez mindig benne van.

A hétközi fordulóban hat mérkőzést választottunk ki, egy kivételével mindről szó lesz. Bár akkor már lehet, hogy a Luton kövi meccsét is megnézzük. Csak róluk mostanában nagyon sok szó esett… Meglátjuk, hogy alakul a nap.

A Swansea – Millwall találkozóról lesz szó először. Mindkét csapat a felsőházba kívánkozik, mindkettő szeretne legalább playoff-helyre kerülni, de ez tavaly sem sikerült nekik. A hattyúk borzalmas szezont vívtak az előző idényben, míg a Millwall a végén csúszott le a rájátszásról.

Kettejük meccsei nem szoktak olyan izgalmakat hozni, mint gondolnánk, pedig két kemény együttesről van szó. Talán pont ezért a küzdelem jellemző ezekre a találkozókra, és nem a gólok.

A Swansea győzelmét valószínűbbnek tartják a bukmékerek, de nem sokkal, 2.50-et fizetnek erre, míg 3 körüli pénzt a Millwall győzelmére. A döntetlen 3.30 környékén elérhető most. Mikor írom ezt a cikket, a Millwall-győzelem oddsa elindult felfelé, tehát a fogadók jó része inkább a hattyúk győzelmében bízik.

Kezdjünk neki!

Swansea

Akik követték tavaly a Championshipet, tudhatják, hogy a Swansea-t az első hatba várták, és mégis csalódniuk kellett a szurkolóknak, ugyanis csak a középmezőnyben végeztek, jártak a 17. helyen is, masszív mélyrepülést produkáltak a srácok. Ezen szeretnének idén változtatni, és most már tényleg a feljutásért küzdeni.

Az eddigi három fordulóban nem úgy tűnik, hogy lesz lehetőségük rá, mivel eddig egyszer nyertek, egyszer döntetlent játszottak, és egyszer kikaptak.

Négy mérkőzés van összesen a szezonból, a negyedik a Ligakupa-meccsük. Haladjunk sorban. A Swansea első alkalommal az újonc Rotherham otthonában ért el 1-1-es döntetlent, majd a feljutás egyik nagy esélyesétől, a Blackburntől három gólt kaptak hazai pályán. Ezután jött a Ligakupa, itt meglepetésre az Oxford United 2-2-es rendes játékidő után tizenegyesekkel legyőzte az esélyesebb Swansea-t. Matthew Sorinola volt az, aki hibázott, és az Oxfordnál közben mindenki belőtte a magáét.

Csalódottan utaztak a hétvégi, Blackpool elleni mérkőzésre, amit aztán 1-0-ra megnyertek. Mondhatjuk, hogy papírforma, hiszen a Blackpool eddig nem szerepel fényesen. A győztes gólt Olivier Ntcham szerezte. Egyébként nem egyedül ő volt a hős, hanem Andy Fisher is, aki megfogott egy tizenegyest Ntcham gólja előtt…

Eddig tehát egy hazai meccsük volt, lőtt góljuk nincs, de kaptak hármat.

Russell Martin együttesében újra helyet fog kapni Ntcham, viszont Jamie Paterson nem valószínű, arra van nagyobb esély, hogy a támadó középpályás megint csak a lelátón foglalhat helyet.

A várható kezdőcsapat:

Fisher – Cabango, Naughton, Darling – Latibeaudiere, Grimes, Fulton, Sorinola – Ntcham, Piroe – Obafemi

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi szezonban két meccset játszottak, csak a bajnokságban futottak össze, Ligakupában vagy FA Kupában nem. A két meccs összesen egy találatot hozott, tehát a főszerep nem a rúgott találatokon volt.

Az őszi meccsüket a Swansea otthonában kihúzták gól nélkül, ott – a statisztika alapján – valamelyest jobb volt a hazai csapat, de a döntetlen miatt sem bánkódhattak, ugyanis a lehetőségei a Millwallnak is megvoltak.

A visszavágót az oroszlánok 1-0-ra elbukták hazai pályán, megint egy hasonló meccset játszottak, mint néhány hónappal azelőtt. Itt a Swansea talált egy gólt Piroe révén, és ezzel meg is szerezték a három pontot.

A sok gól amúgy sem jellemző a felekre, egyszer volt egy 3-0, előtte egy 2-1, de többségében két és fél találat alatti meccseket játszottak a múltban.

A Swansea saját közönsége előtt kétszer tudott nyerni az elmúlt években, volt emellett két döntetlen, a Millwall pedig egyszer tudott nyerni. Azonban már három éve nyeretlenek ezen a pályán.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.05.Championship
millwall
0:1
swansea city
Championship
2021.09.15.Championship
swansea city
0:0
millwall
Championship
2021.04.10.Championship
millwall
0:3
swansea city
Championship
2020.10.03.Championship
swansea city
2:1
millwall
Championship
2020.06.30.Championship
millwall
1:1
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Millwall

Alaposan megizzasztottak bennünket a Millwall játékosai. Hiszen rájuk fogadtunk a Coventry elleni mérkőzésen, erre félóra elteltével a vendégek 2-0-ra vezettek. Lemondtam arról, hogy a Millwall fordítani tud, de aztán a második félidőben már 2-2 volt az állás, Cooper után Honeyman is betalált.

Ezt követően a vendégektől kiállítottak egy játékost, és már bíztunk abban, hogy az oroszlánok kihasználják az emberelőnyt. Így is lett, a 85. percben George Saville találatával megnyerték a találkozót. És ezzel ott vannak a negyedik helyen, két győzelemmel és egy vereséggel. Eddigi egyetlen idegenbeli meccsüket a Sheffield United otthonában 2-0-ra elveszítették, ez nem jó előjel a Swansea elleni meccs előtt.

Tavaly is inkább hazai pályán voltak jók, és idegenben rengeteg egységet elszórtak. Hiába gyengébb most – is – a Swansea, nincs lefutva a meccs egyáltalán.

Gary Rowett együttesében egy változás várható, a már múltkor is általunk a kezdőbe jelölt, aztán a padról beszállva győztes gólt szerző Saville végre megkaphatja a lehetőséget, miközben Tom Bradshaw, Zian Flemming és Mason Bennett továbbra is sérültek. George Honeyman az eltiltása után góllal tért vissza, ő lesz majd elöl Saville párja.

A várható kezdőcsapat:

Bialkowski – Cresswell, Cooper, Wallace – McNamara, Mitchell, Shackleton, Malone – Honeyman, Saville – Afobe

Tippelde

Bár a hazaiakat tartják esélyesebbnek, a Millwall szerintünk idén jobb csapat. A Swansea-nak megvannak a maga góllövői, elöl kifejezetten veszélyesek, de a középpálya és a védelem további erősítésre szorulna.

Bradshaw játéka a túloldalon hiányozni fog, ettől függetlenül Rowett támadó triója is elég jónak tekinthető. Véleményünk szerint a mérkőzés most sem a gólzáporról fog szólni. A Millwall idegenben nem erős, a Swansea meg úgy általában gyengélkedik. Lehet, hogy a győzelem felrázza őket, de nem gondolnám, hogy nyerni fognak.

Viszont nem erre fogadunk. Veszélyes lenne, és sokkal jobban tetszik, a két és fél gól alatti opció, olyan eredményt várunk, ami az elmúlt meccseken is jellemző volt.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső